patryk.cbr Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 (edytowane) Poza wydechem jest całkiem, całkiem :bigrazz: Edytowane 18 Września 2007 przez patryk.cbr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabaniero Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Najładniejszy był pierwszy wypust z lat 2004 -05 potem to juz szpecili... ale ta pierwsza jest boska....według mnie jeden z najseksowniejszych ścigów w historii ścigów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 A mi sie motocykl podoba....bo napewno nie bedzie mnie na niego stac... :bigrazz: Wiadomo ze wydech zawsze sobie mozecie zmienic...zamowic jakis akcesoryjny czy co :wink: Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati_mot Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Nie wiem albo ja sie starzeję:icon_razz: Albo lata 2000-2005 były okresem kiedy to tworzyły się, najładnijsze (pod względem wizualnym) motocykle!!A wszystko zaczeło się piep*zyc od wprowadzenia elektronicznego obrotomierza w kawie....to dopiero kicha była. Potem yamaha poszła w slady kawy i chwile potem fazer miał juz identyczny. Suzuki zaś wtrąciło swoje 3 grosze z wydechami, ale mimo to w kategorii wydech kicha wygrała yamaha:http://img.otomoto.pl/photos/original/M5/M...6/M534164_1.jpg Takie jest moje zdanie na temat wizualnej ®ewolucji sportowych motocykli. Ale przeciż aspekt wizulany to sprawa 2 rzędna;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 dokładnie , dla tego trzeba sobie kupic oldshoolowe k4 lub k5 i tunningować w nieskączoność :D Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 (edytowane) te wydechy male prowadzone dolem jak w tej yamaszce to porazka, wyglada to jak w komarze...kawa najladniejszego zx 10 zrobila wlasnie jak mowili koledzy w 2004 http://www.uoregon.edu/~dstucolo/Kawasaki%20ZX10.jpg a potem to juz tylko gorzejten nowy ma do dupy przod, myslalem ze bedzie to ladniej wygladaczzr 1400 wyglada fajnie z przodua ten... Edytowane 19 Września 2007 przez Stan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nameless Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 a mnie tam sie podoba :> zwlaszcza z profilu, tylko ten komin.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziur Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 mati mot - tylko pokaż pełne zdjęcia tej R6 z przyczepionym samolotem do tylnego zadupka. Poza tym lampiony zamiast kierunków z przodu.W nowej zx-10r latawiec przyczepiony do zadupka z migaczami do wywalenia, wydech do wywalenia. Dziwie się dlaczego kierunki przednie umiescili w lusterkach a nie w owiewce. Tylny błotnik do wywalenia. Reszta okej, nawet ten przód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BU?KA Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Wydech ? DESIGN ? TO PIERDOŁY !Najważniejsze że KAWA wciąż jest KAWĄ i nadal można ją kupić w jedynym słusznym (najszybszym) kolorze .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reddei Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Dokladnie, dziwi mnie tylko co Wam sie tak nie spodobalo w kawie 06,07. Na 2008 jaka bedzie? Sie okaze jak zobacze na zywo, narazie na tych zdjeciach blado wypada, co nie zmienia faktu, że latać bedzie ku**ewsko szybko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domieniek Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Na pewno trzeba obejrzeć moto na żywo. o 2007 tez sadziłem ze jest brzydka, a po ostatniej wizycie w serwisie i dokładnym przyjrzeniu sie stwierdzam ze moto naprawdę fajnie wygląda. i tak mój bardziej mi się podoba... a kolor zielony jest najlepszy dla mnie i na zywo wyglada naprawde zaje.... pozdro Cytuj Motorynka - Komar 50 - Jawa TS 350 x2 - Mz Etz 251e - Kawasaki zx6r 636 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziobu Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 (edytowane) Jak dla mnie to Kawy od rocznikow 04 (ZX10R) i 05 (ZX6R) sa najlepszym wyborem wsrod supersportow. Wbrew pojawiajacym sie tutaj opiniom, mnie z kazdym rokiem podobaja sie bardziej i bardziej :crossy: Edytowane 25 Września 2007 przez ziobu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maderick Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 jak dla mnie w taki motocyklu nie liczy sie głownie wygląd a osiągi, bo to nie jest moto do lansu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sosna 83 Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 Wedlug mnie bedze zajebiaszcza i jzu kase zbieram, 06 tez na fotach wygladala srednio a jak zobaczylem live to sie zakochalem, zielony tez mi sie nie podoba ale zawsze zostaje czarny, a mocowanie rejestracji trzeba bedzei zrobic tak :P http://bikepics.com/members/sosna83/06zx10r/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 lepiej tak:http://bikepics.com/pictures/621016/albo tak:http://bikepics.com/pictures/999256/;):P:P Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi