bartic Opublikowano 15 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 http://www.youtube.com/watch?v=EvVc1FP8gfQ choć przyznam... że najprzyjemniej to mi się patrzy, gdy nie jedzie :) :) :) a dalej w temacie...DZIEWCZYNY CO JEST?! tyle forumowiczek dosiada mocne maszyny, a żadna nie próbuje iśc w tym kierunku?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 15 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 hahahahahahaha dobre z tym mini-bikiem i karzelkiem :icon_question: That's my bike!! hehehe Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 16 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 a tak miedzy nami, to odpowiedź na dskusje, jaka rozwinęła się podczas oglądania moto gp w brnie i konkluzji, że dziewczyny nie uprawiają stuntu. i to prawda. jedna laska wiosny nie czyni. do roboty dziewczyny!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 http://www.youtube.com/watch?v=EvVc1FP8gfQDobre :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 lolaśne to ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuT Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 ta jest niezla :)http://pl.youtube.com/watch?v=bTABHmLlfgY&...related&search= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakardi Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 nie wiem jak na was ale na mnie to dużego wrażenia nie zrobiło. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 hahahahahahaha dobre z tym mini-bikiem i karzelkiem :icon_mrgreen: That's my bike!! heheheZnajomy z osiedla sprawił sobie ostatnio pocket bike'a, może go odeń pożyczę i urządzę sobie rundkę po osiedlowym supermarkecie. :icon_rolleyes: Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 Jolleen (jojo) Farmer, dziewczyna Pauly Sherera który nagrał film Urban Asault. jedna z topowych stunterek na świecie więcej tutaj http://www.scigacz.pl/Twarze,jazdy,ekstremalnej,92.html niezłą dupa, gdzie ona była jak szukałem żony :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 jedna z topowych stunterek na świecie więcej tutaj chyba od pokazywania cycków. Jest dużo lepiej od niej jeżdżących panienek. A ta nawet wolnej gumy nie potrafi i nazywa siebie wielką stunterką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 (edytowane) nie wiem, czy mówisz to na podstawie tego filmu, czy oglądałeś jej pokazy. Ja akurat przytoczyłem opinie, które o niej znalazłem w necie Edytowane 17 Września 2007 przez Marcin SF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 a tam czolowe ma cycki wiec kto by tam ogladal jak jezdzi...moze byc a szpagat robi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_SB_ Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Kiedyś napisałem, że kobieta na motocyklu wygląda znakomicie. Jest to prawda, ale chciałbym dodać że najlepiej wygląda kobieta na motocyklu bez stroju motocyklowego, albo w ogóle bez stroju. :) A że dziewczyny potrafią to prawda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samsung Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Co do tematu: To zeż odkrył ameryke... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 samsung... jak dlamnie to świetnie wyglada ale jak na dzień dzisiejszy jest to dlamnie własnie "ameryka";] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi