Śliwa Opublikowano 12 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 Widziales kiedys kierowce wyscigowego o masie wiekszej niz 100 kg :lalag: :clap: :clap: Ja widziałem http://img439.imageshack.us/my.php?image=1...04121857ry8.jpg :lalag: choć z drugiej strony dwunastka to chyba już bardziej sport-turystyk niź sport :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartZX Opublikowano 12 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 Ja widziałem http://img439.imageshack.us/my.php?image=1...04121857ry8.jpg :clap: choć z drugiej strony dwunastka to chyba już bardziej sport-turystyk niź sport :biggrin:OT:Aaaaaaaa :lalag: :clap: Az mi lzy poszly ze smiechu! SZACUN :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CosmoSquig Opublikowano 12 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 Jednak japońcy chyba juz zapomnieli o kierowcach których masa przekracza 100kg i wzrost np 180cm. A w jakimś Ferrari czy 911 to myślisz że jest aż tak dużo miejsca? :lalag: Nie pękaj, tylko zasuwaj na siłownię 2-3 razy w tygodniu i po sprawie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cytryna ( bandit 400 ) Opublikowano 12 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 CBR na 2008 w porownaniu z modelem 2007 to kompletna porazka stylistyczna :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk.cbr Opublikowano 12 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 CBR na 2008 w porownaniu z modelem 2007 to kompletna porazka stylistyczna :/ Moje pierwsze odczucie jest podobne ale może jeszcze coś zmienią na +, mam taką nadzieję...Poza tym, być może live ten sprzęt przekona mnie do siebie :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pixel Opublikowano 12 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 CBR na 2008 w porownaniu z modelem 2007 to kompletna porazka stylistyczna :/Dokładnie :banghead: Tą co ja mam w avatarze to jest najpiękniejsza co może być :D Ta nowa to jakaś taka...przód spoko ale tył to porażka, zadupek pasażera klapa i wydech taki jakiś Gixerowy :wink: Czyżby z roku na rok motocykle...brzydły :( :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartZX Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 CBR na 2008 w porownaniu z modelem 2007 to kompletna porazka stylistyczna :/Zastanawia mnie ten wydech...Tyle sie naczytalem w folderach RR'ki (600 i 1000) o centralizacji masy - ze to najlepsze rozwiazanie, by polepszyc prowadzenie oraz ulatwic zmiane kierunku jazdy (przerzucanie z ucha na ucho), a teraz... ZONK! :) Albo Honda stwierdzila, ze owa centralizacja (poprzez wydech pod zadupkiem) nic nie daje...Albo Honda nie chce odbiegac za bardzo od konkurencji z rozwiazaniami pseudo-futurystycznymi...Albo nie widzimy lewej strony motocykla, gdzie moze miescic sie drugi komin :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemekpal Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 Kuwa ale porażka na nowa RR-ka...2007 cudo... 2008 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk.cbr Opublikowano 13 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 Zastanawia mnie ten wydech...Tyle sie naczytalem w folderach RR'ki (600 i 1000) o centralizacji masy - ze to najlepsze rozwiazanie, by polepszyc prowadzenie oraz ulatwic zmiane kierunku jazdy (przerzucanie z ucha na ucho), a teraz... ZONK! :D Albo Honda stwierdzila, ze owa centralizacja (poprzez wydech pod zadupkiem) nic nie daje...Albo Honda nie chce odbiegac za bardzo od konkurencji z rozwiazaniami pseudo-futurystycznymi...Albo nie widzimy lewej strony motocykla, gdzie moze miescic sie drugi komin :icon_mrgreen: Właśnie, szkoda, że wszystkie dotychczasowe fotki przedstawiają motocykl tylko z prawej strony :bigrazz: A może zmiana konstrukcyjna wydechu miała na celu jeszcze większe obniżenie środka ciężkości, w związku z czym postanowili umieścić końcówkę na wysokości osi kół...Poczekamy zobaczymy, ja choć jestem trochę zawiedziony, na tą chwilę nie dyskwalifikuję nowego "bladego", muszę go najpierw zobaczyć i przymierzyć się do niego :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARPAGAN Opublikowano 15 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 (edytowane) Ciekawi mnie kiedy będzie dostępny w salonach... Na żywo inaczej sie ogląda. a to nowy konkurent::::::: http://www.scigacz.pl/Kawasaki,ZX-10R,2008...burza,3813.html Edytowane 15 Września 2007 przez jkar Cytuj Bogaci są fajni i w miarę uczciwi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 15 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 A mi sie podoba. Chociaz widac slady konkurencji (owiewki R1, wydech mniejsze gixery). Sliwa - koles na zx12 - kozak :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 coz oni maja z tymi wydechami?? okropnosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kierownikF2 Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 w 2007r sie zakochałem :crossy: a 2008 tochyba po pijaku projektowali-brzyyyyyydal :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osek22 Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 szkoda ze pokazali nowa kawe tylko z boku. Na pierwszy rzut oka pobije stylistycznie pozostala trojke. Technicznie, mysle ze juz od niej nie odbiega. Jesli Kawa dalej bedzie projektowac takie sprzety to sie chyba przerzuce z R1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowak Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 (edytowane) hehe moze ktos chce sie zapisac na K7 w dobrej cenie1000 ? w jakiej cenie? Kawa i RR wygladaja bardzo kupowato, ble. Sa juz 2008 R1 i k8 gdzies fotki? Edytowane 18 Września 2007 przez nowak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi