Aśka Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 z wątkiem erotycznym??? ;) może bym się do telenowel przekonał ;)a to zależy jakiej "jakości" haremy nam sie uzbierają :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 chyba nie chcecie mnie wyrzucić na bruk, zimny, mokry...samą bez dachu nad głową :(i za co - za to że michał zgodził się poratować niewiastę... Nocoty! Najwyżej Michała się wyrzuci na bruk, zimny, mokry... samego bez dachu nad głową :flesje:Będzię dobrze, ustalajcie szczegóły a my z Karolem przestajemy spamować bo wyruszamy na moto nad Adriatyk! Pozdro! Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbik Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 a to zależy jakiej "jakości" haremy nam sie uzbierają :flesje: jasne, wszystko zależy od obsady aktorskiej :( Nocoty! Najwyżej Michała się wyrzuci na bruk, zimny, mokry... samego bez dachu nad głową :)Będzię dobrze, ustalajcie szczegóły a my z Karolem przestajemy spamować bo wyruszamy na moto nad Adriatyk! Pozdro! szerokości chłopaki... :crossy: wracajcie na Borki w całości :biggrin: i jakąś rakije przywieźcie :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Mhmm... Kolega z Warszawy szuka 2 brakujących osób do domku. Info w temacie Borkowym :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 a to zależy jakiej "jakości" haremy nam sie uzbierają :P no coz.. czesc obsady juz znasz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Aleśta najebali postów... Spamerzy. A Ty Aśka nie podrywaj kolegów bo będę zazdrosny i wyrzucę Cie z mojego damskiego stadka :P Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbik Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 aaahhh i się niewyspałem :crossy: ludzie co robicie na weeku??? takie plany wyjazdowe miałem, no ale zanosi się, ze pogoda je zrewiduje :icon_razz:Wrona temat zarzucił - wyjazd do Kazimierza w sobotę..., protest motocyklistów "Kierowco coś tam..." :icon_twisted: o 12:00 na Bankowym, jakies winkielki koło Zegrza do objeżdzenia w sobotę i niedziele...a co z dzisiejszym wieczorkiem, jutrzejszym???? macie jakies propozycje :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Piszę bo ja wszędzie musze wsadzić swoje 5 groszy (wiecej nie dam bo biedny jestem) Co do grupy 1. Będzie to grupa początkujaco nakedowa i prędkość 100-120 nie jest prędkością średnią :) tylko oscylującą w granicach maksymalej. Żeby wyciągnąć taki rezultat na mazury jadąc musiałem jechać momentami po 180 km/h, a będziemy wyjeżdżać w piątek i będą korki ... Co do tematu haremu, młody - lat 30, piękny - ksywa Shrek, szczupły - 80 kg żywej wagi i 10 kilo sadła :banghead: , czy ktoś mnie przygarnie? Greedo !!! Mam na myśli kobietę Co do tematu wieczoru dzisiejszego, chętnie być coś zadziałał, ale się pogoda spiździła, a po wczorajszym bieganiu kolana mnie tak napierniczają, że bez moto się nigdzie nie ruszam :icon_twisted: no i z wyrazami szacunku i elokwencji języczek dla wszystkich :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 a co z dzisiejszym wieczorkiem, jutrzejszym???? macie jakies propozycje :icon_twisted:no nie wiem jak Wy, ale ja dziś świętuję w kołach dostanie sie na praktyki tam gdzie chciałam, załatwione bezproblemowo badania do prawka oraz zapisanie sie na egzamin(no dobra... tego jeszcze nie wiem ,bo zaraz na odlewniczą wyruszam :banghead: ) i wiesz Marcinie- ja do haremu przyjmuję tylko przy zgłoszeniach osobistych, takie jakies polecanie przez kolegów zdecydowanie odpada. więc możesz zgłosić tylko swoją kandydaturę :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtel Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 To może zrobić dzisiaj powtórkę wtorku, tylko tym razem bez moto :icon_twisted: :icon_twisted: ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 (edytowane) ja tam zawsze jestem bez moto, więc wiesz... :icon_twisted: a teraz idę. jak ktoś będzie w 200-to do zobaczenia wieczorem :] Edytowane 31 Sierpnia 2007 przez Aśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 O ja pierdykam!!!!! No to w kolejności: Myslalem, ze jak zalozyles o temat o "dlugosci" to odwazysz sie jeszcze zalozyc ze 3 tematy o wyjezdzie, z ankieta odnosnie predkosci Pamietaj, ze musimy byc na tyle wczesnie by przypilnowac Karola by nam oddal nalezne sie piwsko :P Ja mam piątek cały wolny więc nie będę pierwiastkiem decydującym o godzinie zero. Lepiej niż stary z moto-bebechem piwnym i nie jurny :P Ze spaniem to spoko, samo wyjdzie. Czyli mój harem to na razie Izulka i KarolinaPink? :) Greedo....co tam u Oli? :biggrin: Może by się zalogowała na forum heheheheheeh ....y....to chyba K@ti, tak? Hahahahaahahahah, dobra akcja była embe, ciekawe co u niej..... :biggrin: Hola, hola! Nie rozpędzajmy się tak Ja mam swoich chłopców i swój domek :icon_razz: (dopóki ABG, Ekimm lub KaZet mnie nie wyrzucą) Mądra dziewucha :bigrazz: A czy najprzystojniejsi zlotowicze w osobach ABG, KaZet i Ekkim zostali juz poinformowani? :icon_mrgreen: No właśnie zostali. Przez ten cały dym na forum nie mam czasu przeglądać tych spamowisk. a my z Karolem przestajemy spamować bo wyruszamy na moto nad Adriatyk! Pozdro! Powodzenia, gumowości panowie :crossy: P.S. Pamiętajcie o tych muczących krowach i mleku. :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtel Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 ja tam zawsze jestem bez moto, więc wiesz... :icon_mrgreen:Do czasu :icon_razz:, potem poznasz ten dylemat, alkohol czy benzyna... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbik Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 (edytowane) To może zrobić dzisiaj powtórkę wtorku, tylko tym razem bez moto :) :notworthy: ? :clap: a potem na dicho :bigrazz: przecie piątek - weekendu początek :biggrin: jak tylko nie bedzie padac to na 2 kołach do 2oo zawitam :cool: No chyba , że umówimy się w większym gronie na "wieksze co nieco" :) bo na pifko z buta to mi się nie kalkuluje :wink: pzdr Edytowane 31 Sierpnia 2007 przez norbik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
embe Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 brawo MichaleDopóki mam złudzenie, że warto - daję z siebie ile mogę...także nie zawiedźcie mnie :banghead: Swoją drogą ładnie wychodzi, że prawdziwy titan-pelvis inwalida będzie kimał na podłodze, jak ostatnie ścierwo. heh Trudno...czego się nie robi "dla przyjaciół swoich". Ja w swoim czasie odebrałem od Was więcej, niż mi się należało...a teraz paying dues na glebie :) Widzę też, że koleżanka Milena również poczuła się swobodnie. To...cieszy, to cieszy :wink: Do zobaczenia. ....co tam u Oli? :) Może by się zalogowała na forum heheheheheeh Hahahahaahahahah, dobra akcja była embe, ciekawe co u niej..... :( [email protected] profilu widnieje ostatnia data logowania sprzed roku. Chyba zrezygnowała...a w kwestii Oli...Ola dostała już ode mnie link do forum, zarejestruje się na dniach. Ukróci nieco taki jeden ozór :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi