dimitrus007 Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Urobiłem Szanowną Małżonkę i przyjedziemy razem - chińskim sprzętem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 ja też ja też :)Adam, w teleexpresie mówili ze masz miejsce w domku wolne ;p to jakby co to jestem chętny ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 :o Panie... W zeszłym roku było 99. No właśnie. W zeszłym roku Nowy utargował na 90 zł za dobę w chatce, niezależnie od zawartości łóżek i podłóg :flesje: . I ogniska chyba były gtratis (z występami we własnym zakresie :) ).Paweł, czy przyjąłeś zbiorową rezerwację EKG czy mamy się zapisywać na listę, jeżeli się pojawi?pzdr Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Lista już jest w każdym razie, Igor zapisujcie się konkretnie, domek po domku, tak będzie dokładniej. Pawel PS. Trzeba Nowego nasłać na ośrodek, może wynegocjuje lepszą kasę :). Co do ogniska - z tego co wiem zawsze był płatne. Na razie róbmy zapisy, jak będą konkrety, ile domków itp, to będzie można negocjować cenę za "hurt". Podałem cenę katalogową, a co będzie to zobaczymy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisena Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 dominator i ja jedziemy :buttrock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NULKA Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Ja też chcem -- tylko x 1. Kto mnie adoptuje albo przygarnie :buttrock: Ja nie chce spać na dworze!!!!!!!!!!!!!!!! :D :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 ja i rozek szukamy 2 osob do domku! jakby byl ktos chetny piszcie na prv do mnie albo rozka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Czytałem wątek od początku i Olsen jak nie będziesz miał moto, a chcesz wziąć udział w zlocie to przyjedź swoim ulubionym PKP do Koluszek, a na Trestę możesz sie zabrać ze mną. 40 km mam. Ewentualnie druga opcja w Koluszkach wsiadasz w pociąg do Tomaszowa i tam Cie możemy odebrać :icon_twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 (...) Ewentualnie druga opcja w Koluszkach wsiadasz w pociąg do Tomaszowa i tam Cie możemy odebrać :icon_twisted:He, he, jest to jakaś myśl. :icon_biggrin: Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Selvin Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 x1 Bierutów == okolice Wrocławia wiec jak bedzie jechala jakas wieksza grupa to dajcie cynk :icon_twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Selvin wbij sie do kogoś do składu i podajcie domek w odpowiednim temacie. :icon_twisted: Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Dobra Adamie, oficjalnie podpinam się do Twego domku.Jestem właśnie w trakcie poszukiwania Vespy, więc o ile dobrze pójdzie, do borek dotocze się sam :icon_twisted: http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YAGO Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 swietnie... dalej sie nie dalo?:bigrazz: toc ja mam 400km.......... a mozna z namiotem? Usługi IT - www.tricori.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson13 Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Ja i forumowy jokoko szukamy 2 osob do domku, jakby ktos chcial to sie zglosic i zrobimy rezerwacje bedziemy od piatku albo od soboty (praca) bedzie wiadome za jakis czas, fajnie by bylo jakby to byly osoby <26 lat, lubiace zabawe, nie muszace w nocy spac, lubia wszelkiego rodzaju napoje, i z natury wyluzowane :) :notworthy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokoko Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 (edytowane) lubia wszelkiego rodzaju napoje,o tak .. od taniego wina po ekskluzywna wódke ! :clap: Edytowane 21 Sierpnia 2007 przez jokoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi