Sadriss Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 (edytowane) <ciach> No ja to z powodów $$ oraz tego że jeszcze na 100% nie jestem zdecydowany czy pojade (chce ale nie wiem czy moge :icon_mrgreen: ) będe pod namiotem kimać, więc dlatego pytam czy można i czy jest gdzie :icon_mrgreen: Edytowane 5 Września 2007 przez Sadriss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 w kolpolterze o ile pamiętam są domki i jak by co takie pawilony z pokojami (a la hotel) kiedyś tam byłem na jakiejś mega imprezie :icon_mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xylena Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 moim zdaniem wystarcza wam materac i spiwór miejsca na podłodze w kazdym domku jest sporo napewno kazdy znajdzie miejsce w "nizszym standarcie" :banghead: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 tylko jak zabrać materac na moto. Przepraszam pomyślałem o takim 1.20 x 1.80 nie dmuchanym, resztę załatwiła wyobraźnia :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katja_75 Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 przy uwagach o zabieraniu farelek, to zastanawiałam się czy to też transportujecie na moto :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadriss Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 <ciach> niektórzy mają takie szczęście że mogą zabrać żywą "farelke" i się grzeją po nocy w śpiworach :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 (edytowane) niektórzy mają takie szczęście że mogą zabrać żywą "farelke" i się grzeją po nocy w śpiworach :) tylko z tego ciepełka nie zacznijcie się parzyć :D Ja nie mam nawet sakw, więc ani o farelce, ani o zapasowym kocyku nie myślę. Wezmę jedną bluzę ekstra najwyżej będę spał w kurtce motocyklowej i kasku :crossy: Edytowane 5 Września 2007 przez Marcin SF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 Kiedyś na Borkach namioty były rozbijane koło domków, nie wiem czy odpłatnie czy nie, nikt nie robił z tego problemu. SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jan kalin Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 :) Więcej luzu towarzycho tak źle jak w K..................... już być nigdzie nie może w ubiegłym roku był w Borka luzik i wszystko było O.K. :D :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tangel Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 moim zdaniem wystarcza wam materac i spiwór miejsca na podłodze w kazdym domku jest sporo napewno kazdy znajdzie miejsce w "nizszym standarcie" :rolleyes: Nie ma co się martwić, miejsce sie zawsze jakos znajdzie.Mysle ze do nas kogos wcisniemy!!Jeszcze nie wiem ile jedzie osob do tego jednego domku ale na dzien dzisiejszy to 3 moze 4, wiec raczej napewno dopchamy. A tak naprawde to jeszcze tyle czasu ze faktycznie Jak znam swiat to teraz nie ma domkow... a potem okaze sie, ze ten nie mozea temu pogoda nie pasuje albo imieniny cioci itp...Spokojnie... nalezy poczekac na kilka dni przed impreza.moze sie okazać ze bedzie duzo wolnych miejsc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 Jeden z Tytanowych Członków zaproponował, że weźmie zestaw do Karaoke, tylko ktoś musiałby zabrać czterołapcem głośniki i wzmacniacz z Warszawy. Ktoś sie zaoferuje? :icon_question: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary kapuchan Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 w kolpolterze o ile pamiętam są domki i jak by co takie pawilony z pokojami (a la hotel) kiedyś tam byłem na jakiejś mega imprezie :D uwierz mi, że nie ma - pracuję dla tej "organizacji" ... :icon_mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 6 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 Jesli ktos ma jeszcze wolne miejsca w domku i chce je zapelnic lub moglby uzyczyc kawalek podlogi na karimate i spiwor to piszcie prosze. Mam kilka chetnych osob. Dzieki. Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 6 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 Zajrzyj do tematu z listą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 6 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 Jeden z Tytanowych Członków zaproponował, że weźmie zestaw do Karaoke, tylko ktoś musiałby zabrać czterołapcem głośniki i wzmacniacz z Warszawy. Ktoś sie zaoferuje? :) pogadam z szoferem :wink: ale myślę, że damy radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi