dimitrus007 Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Ja bym wybrał to co znajdziesz w dobrym stanie :P Reszta różnic jest subiektywna i czysto teoretyczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motochlopiec Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2007 zależy mi żeby ten motorek wyglądał na jak największy :icon_question: nie jak motorower tylko taki bardziej rasowy chopper. z tego co wiem najwiekszy jest kawasaki . dzieki za odpowiedzi :icon_question: pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek5680 Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 ja polecam rebelke zaj...... wygląd wygoda i łatwość prowadzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekjozwiak Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 wybierz sobie Honde Rebel dwa cylindry fajny duży jak na swoją pojemnośc chopper ja mam taką to ludzie mnie pytają czy to 500 polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Super stunter piter Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 na duży moto wygląda virago 125 sporo ludzi myliła moją z virago 535. Paliła mi 1.5 L na 100km. Dużo osób nie będzie w to wierzyła... a jednak!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dark_rider Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 (edytowane) na duży moto wygląda virago 125 sporo ludzi myliła moją z virago 535. Paliła mi 1.5 L na 100km. Dużo osób nie będzie w to wierzyła... a jednak!! Np ja w to nie wierze :) Moja spalała przy spokojnej jeździe 2,5l. Nie wiem jak można jeździć spokojniej :) Bierz sprzęta, który będzie w najlepszym stanie i który najbardziej Ci się będzie podobał. Ja miałem Virago 125 i nie narzekałem. Na przeglądzie technicznym facet spytał mnie, czy to 750, czy 1100 :eek: Ale się zdziwił jak powiedziałem że tylko 125 :) Motorek do jazdy na początek bardzo przyjemny. Naprawdę warto od niego zacząć. Weź pod uwagę to, jakich dealerów masz w swoim mieście. M.in dlatego zdecydowałem się na Yamahe, bo nikt inny u nas niestety nie działa :/ Jestem za Virago bo to NAJŁADNIEJSZE choppery we wszystkich klasach pojemnościowych (no może 535 jest tylko trochę dziwna- bez urazy Panowie :) ) Nie bez przyczyny teraz mam Virago 750 :) :) :) Pozdrawiam Edytowane 24 Sierpnia 2007 przez dark_rider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dark_rider Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 No bo tak to już jest, gościu chce kupić 125cc to doradza mu się żeby przynajmniej 250cc a jak już decyduje się na 250cc i zadaje pytanie to znajdą się tacy co twierdzą, że to za mało i zaraz się znudzi to bierz lepiej pojemnosć 500cc. Długo jednak nie starczy to lepiej 750cc.między 500 a 750 prawie żadna różnica to już konmiecznie 1100cc1100cc niby juz fajne ale 1500 to już coś :eek: 1500 no ale jest 1800cc, ciekawe jak to jedzie :) Luca po raz kolejny muszę przyznać Ci rację :) Tak to właśnie jest. Nigdy nie ma tak, żeby nie mogło być lepiej :) Ja polecam Virago 125 bo taką miałem i sprawowała się bezawaryjnie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mahermnih1 Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Wiem, żę sie powtarzam ale nie mam pojęcia jakie moto mam kupic : cena do 4 tys. nowe 125 ccmco byscie polecili pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cinek Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Za tą kwotę nic nie polecam, bo pozostaje jedynie chińszczyzna. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurbat Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Za tą kwotę nic nie polecam, bo pozostaje jedynie chińszczyzna. :icon_biggrin:Kup mojego Eliminatora 250 ccm za 4500 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mahermnih1 Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Nie to koniecznie musi byc 125 i max 4 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczimi Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 No cóż w sierpniowym Świecie Motocykli test wygrał ROMET Z-125. Cena 3999 zł. Masz gwarancje.bo nowy ale ja i tak bym szukał jakiegoś japońca......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurbat Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Kolega ma Chińczyka nówkę 50 ccm i dosłownie rozsypuje się w oczach...z ciekawostek to w silniku zrobiła sie dziura! Ot tak po prostu ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej.las5 Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 A ja zapraszam kolegę do działu JINLUN- Made in china.Tam dowiesz się wszystkiego o Chińczykach od użytkowników.Jeżeli takie pieniądze to tylko Chińczyk.Tylko omijaj taką firmę jak KINGWAY.Polecam ROMETA. Zapraszam do tamtego działu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczimi Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 czyli tak jak mówiłem Romet Zetka 125.... i serwis powinien być ogólnodostępny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi