dyziowg Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 witama slyszal ktos cos o kombi spada 407? tylko takie w najblizszym sklepie maja a nie chce kupowac z netu bez przymiarki.pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 akurat tu nie masz się do przejmować, kondomy mają rozmiary i wymiary worków na śmieci albo inne ziemniaki: z grubsza wybierasz co tam na twój wzrost (xl, xxl, itp) i kupujesz ;>jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyziowg Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 zastanawialem sie nad el nino i to wlesnie o tym mowilem, ze chce kupic z netu, ale z tego co czytam wyglada na to, ze Spada 407 jest "nastepca" 406'tki ktora byla bardzo dobrym kombi (ride best buy) i jest o polowe tansza. Jesli ktos uzywa tego kombi, prosze o jakas opinie.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B@ca Opublikowano 2 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 odświeżam trochę temacik .. Proof Splash -> z Louis-a wygląda zachęcająco .. ma ktoś doświadczenia z nim ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin2 Opublikowano 3 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 odświeżam trochę temacik .. Proof Splash -> z Louis-a wygląda zachęcająco .. ma ktoś doświadczenia z nim ? zakupiłem coś takiego: http://www.moto-akcesoria.pl/product_info....oducts_id=23281 i jestem bardzo zadowolony (trochę tańszy od podanego przez Ciebie w linku, ale jakościowo zapewne to samo), polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 3 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 ja także muszę kupić jakąś dobrą przeciwdeszczówkęprzez ostatnie dwa sezony używałem wspomnianej wcześniej z lidla ale to kupa, przy dłuższym deszczu leci po jajkach Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadi Opublikowano 3 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 (edytowane) Fakt przeciwdeszczówka to mimo wszystko bardzo ważna sprawa. Podczas wyprawy do Brna tegorocznej bez niej byłoby masakrycznie niemiło!.Od Wrocka pompowało aż do granicy. Miałem Luisa jednoczęściowego, ortalionowego. Generalnie nie było tragedii.... przemókł troszkę jedynie w zgięciu (tam gdzie człowiek na pół się składa ;-) a tak dał radę. Rady nie dały buty... do kostek wody :icon_razz:. Nie miałem pokrowców na buty... ani nawet reklamówki.Aha, w sytuacji awaryjnej pod przemakające rękawiczki warto założyć plastikowe rękawiczki spotykane na stacjach benzynowych. Rewelacja. Zakupiłem jednak Helda - dwuczęściowego, ale jeszcze nie testowałem. Jeżdżę cały czas... więc jak będzie okazja do testów to coś nasmaruję. Jedno jest pewne... lepszy gorszy niż żaden. W ostateczności może być wieeeeeeeelki worek na śmieci pod kurkę ;-).... Edytowane 3 Października 2008 przez Szpadi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 3 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 Też kupiłem tą z louisa co Marcin2 i jestem bardzo zadowolony. Myślę, że jeśli nie jarasz się jazdą w deszczu i jest ona dla Ciebie po prostu "musem" to śmiało takie kombi starczy :D Etam, worek pod kurtkę do głupota. I tak Ci wszystko nasiąka, jest ciężki i zimne. Jak już coś to lepiej by było worek na kurtkę :icon_razz: Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boowa Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 czołem, zasugerujcie jaki przecideszczowy i wiatroszczelny kondon (nakładany na ciuchy motocyklowe) kupić na naprawdę długie jazdy w deszczu? ciuchy mam w miarę, ale jadąc w taką wyprawę jaką planuję (do i po UK) ryzykuję być może jazdę całymi dniami w ulewach z prędkością autostradową, dlatego potrzebuje coś, co zda egzamin w takich warunkach, czy opłaca się wyrzucać więcej sianka, czy wystarczy coś za 50-80PLN i jak z rozmiarówką żeby spokojnie zakładać go na kurtke i spodnie z ochraniaczami.. wielkie dzięki z góry za posty pozdro i żółwik :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Wintex :buttrock: Ma jedną wadę ... trochę drogie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart_b Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 kolega sprzedaje takie oto kombinezony http://www.allegro.pl/item562581781_kombin...deszczowka.html szału nie ma ale dają rade. Używam na quada i nie mam wiekszych zastrzeżeń. aha, cena jest mocno atrakcyjna :) Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 szału nie ma ale dają rade. No wlasnie w tym problem .... Szalu nie ma i po kilku godzinach i tak jest mokro wszedzie :banghead: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur_125 Opublikowano 31 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 Testowal/posiada ktos z Was kombinezon przeciwdeszczowy HELD SPLASH ? Jestem ciekaw recenzji. http://allegro.pl/item648464673_kombinezon...eld_xs_5xl.html Cytuj http://www.drogadourzedowa.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalmen3 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 (edytowane) Polecam Wintex DG C 300AW, dostepny w motosprzet.pl Sprawdzony w zeszlym roku w Norwegii - 3 dni nieustannego ulewnego deszczu i ani kropli w srodku, wytrzymaly, latwo sie zaklada i zdejmuje, wykonany z solidnego materialu. Niestety relatywnie sporo miejsca zajmuje w bagazu, wtedy kiedy nie jest uzywany. Cena okolo 220 PLN. Pozdrawiam Edytowane 2 Czerwca 2009 przez zalmen3 Cytuj Internetowy sklep komputerowy http://mirwit.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zooq Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 (edytowane) Witam, Noszę się z zamiarem kupna kombinezonu przeciwdeszczowego. W związku z powyższym pytanie - który z dostępnych na rynku będzie najlepszy? Jeśli chodzi o moje wymagania: - najlepiej dwuczęściowy, chyba, że ktoś znajdzie argumenty przemawiające za jednoczęściowym, - oczywiście ma być przeciwdeszczowy (chodzi o to by nie przeciekał po całodziennej jeździe), - kieszenie zewnętrzne i/lub wewnętrzne, - no i najlepiej by było, by nie wpływał na komfort jazdy jeśli chodzi o temperaturę pod kombinezonem (żeby zakładając go na normalne motocyklowe ciuchy nie blokował cyrkulacji powietrza) - jest to możliwe w ogóle? Rozpiętość cenowa jest spora z tego co widzę: Są Roleffy i Difi za 200 PLN po Scotty za 1200 PLN. Te ostatnie odpadają w przedbiegach. Chodzi o to by wyrobić się w kasie do 200-250PLN. Jakie są wasze spostrzeżenia, które polecacie a które są do bani? Dzięki z góry za rady i propozycje. Pozdr EDIT: Sorry za śmiecia... Nie wiem dlaczego wcześniej nie udało mi się znaleźć tego tematu... Edytowane 21 Czerwca 2009 przez zooq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi