kalosh Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Witam.Jak to przetłumaczyć na angielski? Nie wiem jak sprawdzić czy się spaprał a mam serwisówkę po angielsku właśnie.Pozdrawiam kalosh. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Breżniew Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Witam.Jak to przetłumaczyć na angielski? Nie wiem jak sprawdzić czy się spaprał a mam serwisówkę po angielsku właśnie.Pozdrawiam kalosh. timing sensor - cewka impulsatoratiming rotor - wirnik impulsatora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 wał - shaftpołozenie - positionczujnik - sensor shaft position sensor albo jakos tak Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenji Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 bardzo przydatny link w takich przypadkach:http://mosue.neostrada.pl/slownik.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalosh Opublikowano 18 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 shaft position sensor albo jakos takTak już próbowałem. Sądziłem że jest to jakaś inna nazwa.bardzo przydatny link w takich przypadkach:Szukałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Signal generator. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raff84 Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 nie radze skladac fraz z pojedynczych wyrazow ze slownika w jezyku angielskim, bo moze wyjsc cos zupelnie innego.ich slowotworstwo jest inne niz nasze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalosh Opublikowano 18 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Żadnej z powyższych kombinacji nie mogę znaleźć w serwisówce. Jakieś inne propozycje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urban Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Żadnej z powyższych kombinacji nie mogę znaleźć w serwisówce. Jakieś inne propozycje? Zacznij od tego czy w ogóle jest ten czujnik w serwisówce?? A możę łatwiej będzie jak napiszesz w czym masz problem?? Tak mi się wydaje...heh Pozdrawiamurban Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Signal generator uzywa moja fabryczna serwisowka Suzuki, a ty jaka masz ?Pojdz sobie do dzialu Ignition System i tam popatrz na schemat gdzie zaznaczony jest modul, cewki, impulsator i polaczenia miedzy nimi.Impulsator to wlasnie czujnik polozenia walu, lub generator sygnalow - zalezy od systemu zaplonowego.Tak czy owak oznaczany jest w kole wiec latwo go rozpoznac.Tam bedzie nazwa. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaszpir Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 W serwisówce do mojego BMW to coś nazywane jest Hall-effect transmitter.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalosh Opublikowano 18 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 A możę łatwiej będzie jak napiszesz w czym masz problem??Problem jest tutaj: http://forum.motocyklistow.pl/index.php?act=ST&f=11&t=72291 Jedyne co znalazłem na schemacie kabli to Pulse generator. Może to być to? Moja serwisówka to "haynes service & repair manual" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raff84 Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Problem jest tutaj: http://forum.motocyklistow.pl/index.php?act=ST&f=11&t=72291 Jedyne co znalazłem na schemacie kabli to Pulse generator. Może to być to? Moja serwisówka to "haynes service & repair manual"pulse generator :jak regulowalem w bandicie to byl ten pierdolnik pod mniejszą kapą z prawej strony silnika i tym sie krecilo przy ustawianiu zaworow.pracuje to w oleju ( akurat w bandicie ) i sa tam tez kable.Wydaje mi sie ze ten element wskazuje reszcie elektroniki w jakim polozeniu jest wal. mysle ze wlasnie pulse generator to bedzie to nazwa o ktora ci chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi