Hero Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Witam serdecznie zgodnie z tematem coś mniej popularnego w naszych okolicach : http://www.mvagustausa.com/2003mvagusta/f4AGO.html oraz http://www.mvagustausa.com/2003mvagusta/f4...alestrada2.html Dwie odsłony z kilku modeli mniej u nas znanej firmy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Administrator Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Oj Ago, Ago. Co za marzenia kiedyś były...Jestem na tak, przede wszystkim jeśli chodzi o f4. Agusta sygnowana przez Ago jest przepiękna. Poczwórne końcówki ukł wydechowego pod kanapą, promieniowe zaciski, jednoramienny wahacz, te niesamowite obręcze. Ten motocykl jest tak sexi... Jak spod igły Pininfariny co najmniej! Brutale też jest extra, wizualnie dla mnie piękniejsza niż Ducati w tym segmencie. Nie wiem, jak gang silnika, bo w takich cafe racerach to niezwykle ważne. Pewnie znów wybuchnie dyskusja (i dobrze), ale powyższe motocykle tylko udowadniają, jak przepiękny gust i kunszt mają Włosi, a jak masowo traktują motocykle Japończycy, a mam na myśli to, że naprawdę żaden japoński motocykl nie staje mi przed oczami, by pod względem designu konkurować z Agustą (w dupie mam, że japońskie się nie psuje, niech się psuje, byle piękne było! :D :lol: ). :lapagora: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2003 motorki wygladaja bosko, chcialbym kiedys miec okazje zobaczyc cos takiego "na miescie" a nie tylko w necie a propos "wloszczyzny" na widok tego cudenka serce szybciej mi bije, zajebista sprawa :!: http://www.tornadobenelli.com/html/galleri2_0.htm cos takiego jak na tym zdjeciu chcialbym zobaczyc w realu, 3 tornada, wrrrr :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hero Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Eehhh niechby i jedno nawet, byle pod soba :D Dobrze że choci9aż marzenia nie bolą.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlaad Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Agusta F4..... echhhhhh. Śliczności, tylko Duca996 może konkurować urodą z "plastików" (i u mnie wygrywa 8) ). Natomiast Brutale..... gdyby nie reflektor, który mi się nie podoba byłaby niezła, ale nie na topie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delfii Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Mimo, że jestem maniakiem chopper'ów, bynajmniej tak mi się wydaje, to ta Agusta Brutale - S mniam mniam :eek2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2003 brutale piekny, ale reflektor troche przedobrzyli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 1 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2003 F4 jest fajowy... eh, dosiąść coś takiego.... Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 12 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2003 na slasku jest jedna f4 senna czarny mat... marzenie .. w londynie kilka widzialem w ruchu ulicznym jedna nawet była na pustym przelocie co za dzwięk!!!! z tych 4 rur!!narazie cieżko wydać ok 50 tys pln za używke ale można coś tańszego kupić z charkterem jak laverde ghost zawias paloi hample brembo i wiel innych eksluzywnych dodatkow i w cenie poniżej 20 tys pln Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vx800 Opublikowano 13 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2003 tiaaa,do ceny dolicz jeszcze nasz vat, inne obciążenia i wyjdzie Ci trochę wyższa.Poza tym zamiast ekskluzywnych komponentów, Paioli itd. a także kłopotów z ewentualnym serwisem Laverdy, można np. kupić mało ekskluzywne japońskie ostre "gówno", które objeżdża Laverdę jak chce :) PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafik Opublikowano 9 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2003 taktylko w tym wypadku wcale nie chodzi o ekonomicznosc cene serwisytylko o styl i mazenia chodzby miały stac w garazu :D no cuz ja jestem z tej komercyjnej strony i wole japonie niestety Cytuj www.sokolriders.com--- jezdze bo lubie --- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 16 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2003 a te srebrne benelli mmmm az trudno uwiezyc ze cos takiego jest w stanie stwoprzyc czlowiek :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W-max Opublikowano 16 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2003 F4 to jedena z niewielu maszyn, które mógłbym postawić w salonie i podziwiać nawet nie jeżdżąc na niej 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 17 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2003 Nigdy nie byłem fanem "ścigaczy" ale MV ma coś w sobie co przyciąga.Często przeglądając katalogi ztrzymuję się na chwilę przy MV, aż miło popatrzeć :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domel Opublikowano 17 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2003 Ładne ładne :notworthy: ZA wiele niestety takich MV w Polsce nie jeżdzi,MV F4 ma poseł Dziewulski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi