Antoine Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 Witam, kolezanki i kolegow z okolicy :icon_mrgreen: btw. kiedy jakies spotkanko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 W każdą środę? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaszczur_uc Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Witam wszystkich nowych motonitów :biggrin: Do zobaczenia na placu :) Ps. Część grupy spotyka się o godzinie 18.00 na placu. Poprzednio była to godzina 19.00. W sumie cóż za różnica, i tak wszyscy spotkamy się później w Ironie. . . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek77 Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Witam wszystkich nowych motonitów ;) Do zobaczenia na placu ;) Ps. Część grupy spotyka się o godzinie 18.00 na placu. Poprzednio była to godzina 19.00. W sumie cóż za różnica, i tak wszyscy spotkamy się później w Ironie. . . To chyba jakaś nowość bo pierwsze słysze zawsze była to godzina 19,a do Irona to nie wszyscy co środa wpadają ale to już taki mały szczegół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antoine Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Witam wszystkich nowych motonitów :icon_mrgreen: Do zobaczenia na placu :biggrin: Ps. Część grupy spotyka się o godzinie 18.00 na placu. Poprzednio była to godzina 19.00. W sumie cóż za różnica, i tak wszyscy spotkamy się później w Ironie. . . no to mnie nie bedzie bo do 20 w pracy jestem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiolaSzpila Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 no to mnie nie bedzie bo do 20 w pracy jestem :biggrin: To nie masz problemu...plac może Ci przepadnie,ale w Ironie spotykamy się koło 21.00(przeważnie). Romek77,Jaszczur napisał prawdę.CZĘŚĆ grupy spotyka się już o 18.00,a reszta o 19.00.Nie ma się co dziwić,niektórzy nie chcą wracać 40 km do domu po nocy,na dodatek z małym dzieckiem...:icon_mrgreen:Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek77 Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 No tak tylko my ostatnio czekaliśmy na was a tu żaden choperowiec nie przyjechał,teraz wiem czemu szkoda że nie wiedzieliśmy trochę wcześniej ale co tam.Lepiej powiedz jak było na babo-zlocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kór@ś Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Witam wszystkich motocyklowych maniaków zarówno tych których już poznałem jak i tych których planuję niebawem poznać. Do zobaczyska z bliska.( o ile uda mi się uzbierać kase :biggrin: na nowy zestaw napędowy) szerokości :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghostdooog Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 witam! rozumiem że dzisiaj normalnie spotykamy sie o 19 (romek77). chyba że coś uzgodnicie inaczej to dajcie znać :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek77 Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 witam! rozumiem że dzisiaj normalnie spotykamy sie o 19 (romek77). chyba że coś uzgodnicie inaczej to dajcie znać :biggrin: Oczywiście ze będę o 19 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangy Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 Witam wszystkich forumowiczówJestem z Krakowa ale od przyszłęgo sezonu Łódź :crossy: Teraz bywam w tym mieście dość regularnie i chętnie poznałbym paru motomaniaków z którymi mógłbym pośmigać po mieście i nie tylko :)Od początku tego sezonu jezdże na Hondzie Hornet. Niestety, kontuzja nadgarstka sprawiła ze w tym sezonie już chyba nie wsiąde na moto ;) pozdrowienia i do zobaczenia na trasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drogowiec Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 Wobec tego póki co..... do zobaczenia na placu lub w Ironie Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangy Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Wobec tego póki co..... do zobaczenia na placu lub w IronieTo dopiero w przyszłym sezonie bo teraz moto w Krk jest zaparkowane.Ale dzięki za zaproszenie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zan Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 Witam łódzki oddział forum moto.Od miesiąca mam swoje prawdziwe :notworthy: moto, a dziś zarejestrowałem się na tutejszym forum.Wobec tego witam i do zobaczenia na drodze :biggrin: . Zbyszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krecik-a Opublikowano 13 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 Witam wszystkich łodziaków i do zobaczenia na drogach :P mimo że już się robi zimnawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi