majkelpl Opublikowano 8 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 ... i błotnik cały :biggrin: A do czego pijesz ?? :evil: To ten co kupiłem http://www.allegro.pl/item606543069_wild_s...zo_zadbany.html W pierwszej chwili myslalem ze kupiles mojego, ale ....... :biggrin: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vpower Opublikowano 8 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 Witam, kiedyś chwaliłem się, że załozyłem do swojego Rad Stara wydechy Roadhouse, poniżej link, gdzie mozna zobaczyć jak to wygląda. Dodam, że zmienione będą jeszcze końcówki wydechów na Shark fin, takie z małym ogonkiem http://blacktrain.fotosik.pl/albumy/630753.html ppozdrawiam, No bardzo ladnie wyglada. Jako milosnik wydechow na 2 strony podoba mi sie jak diabli. Jak by jeszcze nie mial crosover pipe to bylby rowniez u mnie zalozony.:) Jednak zaleta czarnego moto jest to, ze chrom sie zawsze bardziej odznacza. Zazdroszcze Ci 2 rzeczy - chromowanego przodu i osprzetu kiery oraz wysokiego oparcia pasazera. Ja generalnie chcialbym miec wysokie oparcie w zapasie na bardzo dlugie trasy bo niskie jest beznadziejne. P.S. Wywal ta kiere - nie pasuje do reszty.:) Cytuj AWO Sport -> AWO Sport -> Kawasaki Vulcan 800 -> Honda VT1100 Shadow C3 -> Yamaha Road Star Silverado 1,7 -> HD Road King Custom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miran Opublikowano 8 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 A do czego pijesz ?? :evil: W pierwszej chwili myslalem ze kupiles mojego, ale ....... :biggrin: A tak widziałem twojego ma to samo malowanie ale masz trochę więcej bajerów ,choć ja też już nad tym pracuję ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orange rider Opublikowano 8 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 A do czego pijesz ?? :evil: A gdzieś tam kilka postów wyżej było nt. pękających błotników w pierwszych modelach RS'ów. Poza tym nic nie piję :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SławekS Opublikowano 8 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 Vpower, dziekuję za miłe słowa. Kiera zostaje, kiedyś miałem taką szeroką jak ty i zdjąłem, leży w koncie w garażu, przeszkadzała, a fabryczna pasuje mi w 100%, a dodam, że w RS 1700 jest trochę inna (ciut szersza i bardziej na kierowcę) niż w Wild Star 1600. pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perkusista Opublikowano 8 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 Cześć ,hmmm myślę ,że porównanie Intruza do Waldka przynajmniej z zewnątrz dla mnie ,to tak jak blachy amati do Zilidjana :bigrazz: kp? Kolega po fachu...? :bigrazz: Raczej SABIANa do ZILDJANA, bo przeciez Intruder to nie WSK :biggrin: Poza tym uroda to rzecz wzgledna, kazda zmora ma swojego amatora, a VL nie jest przeciez paskudny... :bigrazz: Ale jeszcze jedna rzecz... Nie jezdzilem na WS , bo niestety nie mialem okazji, ale siedzialem. I wydaje mi sie, ze mimo podobnych mas VL i WS, to jednak w "rekach" WS jest jakby lzejszy. Moze srodek ciezkosci jest nizej, a moze to tylko moje zludzenie...? Ciekaw też jestem jak to jest z momentem obrotowym? W opisach 135Nm (chyba) , to sporo wiecej jak w VL-115Nm. Jak to jest w rzeczywistosci? Lubie wielkie silniki z racji tego wlasnie,ze nie trzeba zbytnio w biegach grzebac. A jesli chodzi o wiek... Jednak wolalbym cos powyzej 2000, i gdyby nie to, ze ten motor o ktorym pisalem nie jest czarny :evil: , to juz mialbym Wild Stara... :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wykrzyknik Opublikowano 8 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 Nie mylisz się Intruder jest mniej poręczny. Środek ciężkości o wiele wyżej przez co sprawia wrażenie cholernie cięzkiego i dla mnie osobiście niewygodnego. Co do elastyczności silnika.... Po tym jak mi chłopaki zmienili ustawienia wmodule jest zaje....cie elastyczny :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raider67 Opublikowano 8 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 Kolega po fachu...? :bigrazz: Raczej SABIANa do ZILDJANA, bo przeciez Intruder to nie WSK :biggrin: No napisałem delikatnie ,że dla mnie jest ładny inaczej :cool: . A po garach lubię dać ;) . (podrasowane Amati na evansach olejowych+stopa Yamaha i do tego Paisty ) Odgłos RS to jak gra Bonhama z LZ. :flesje: Pozdro i sorry za odejście z tematu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perkusista Opublikowano 10 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 Hej! Zagrac to pewnie razem nie zagramy, ale piwa moze sie kiedys razem napijemy na trasie... :bigrazz: Jak sie wreszcie dokupie jakiegos Waldka to moze wybiore sie na zlot do Turawy... Podobno mam tam "wtyki" dzieki mojemu plecaczkowi... :bigrazz: A wracając do Waldka... Moze ktos zna z Krakowa lub okolic jakiegos dobrego mechanika, ktory moglby wybrac sie ze mna za odplatnoscia 100km od Kraka obejrzec Wild Stara i doradzic...? Albo odradzic... :biggrin: Chodzi mi chyba najbardziej o sprawdzenie pod wzgledem wypadkowym, bo cos mi sie wydaje,ze jestem troche ciemny w tym temacie... A ktory serwis w Krakowie zna sie najlepiej na tym modelu? I jeszcze jedno-jesli podam w serwisie VIN, to powiedza mi przeszlosc maszyny jesli byla serwisowana w kraju...? POMOCY!! :biggrin: Zakładając że wszystko jest okey to 25 tyś. dał bym w ciemno bo realnie cena powinna oscylować około 30 tyś. Trzy tygodnie temu kupiłem mojego więc jestem w temacie,ale jak mówię jeżeli jest wszystko tak jak piszesz. Ja za 2001 z przebiegiem 33 tyś nieźle ubrany dałem 26,5 tyś i w sumie jestem zadowolony ale kupiłem od motocyklisty motocykl zadbany. Nie ulega wątpliwości że można było od handlarza ten rocznik kupić taniej ale.. To ten co kupiłem http://www.allegro.pl/item606543069_wild_s...zo_zadbany.html Maszyna ładna :clap: Nie chce byc wscibski, bo to nie moja sprawa-z gory przepraszam-ale jesli dales za niego 26,5 tys zł, to nie za wiele wynegocjowales od ceny z Allegro... Ale motorek ladny :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polo Opublikowano 10 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 ja dałem 25tys. za 2006 r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perkusista Opublikowano 10 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 ja dałem 25tys. za 2006 r No zgodze sie,ale nie za Wild Stara 1600 tylko 1700 na pewno, bo 1600 byl do 2003r , a te są tansze... Mimo ,ze mlodsze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varg Opublikowano 10 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 Są tańsze bo ze stanów, a jakie motocykle w większości ze stanów przypływają to wiadomo. Cytuj Organizacja wycieczek motocyklowych po Mazurach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perkusista Opublikowano 10 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 Są tańsze bo ze stanów, a jakie motocykle w większości ze stanów przypływają to wiadomo. Byc moze, w kazdym badz razie nie chce 1700 tylko 1600 a tego z 2001-2003r ubranego i w super stanie ciezko raczej za 25 tys zł kupic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polo Opublikowano 10 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 ciekawe dlaczego są gorsze , możecie to rozwinąć ? do mojego nie ma się nijak przyczepić , stan idealny 7tys. mil przebiegu - co widać po stanie motocykla i np. oponach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter 1600 Opublikowano 10 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 Ja mam z 2001 full ubranego i raczej nie oddam go za 25tys. Cytuj 2008Chorwacja 4530km 2009Chorwacja Czarnogóra 4480km 2010Czarnogóra Chorwacja 4550km 2010Czarnogóra Grecja 5100km2012Macedonia Albania 4600km 2013Włochy Sycylia 6000km 2014Czarnogóra Albania 4490km 2015 Rumunia Bułgaria.4750km 2016Serbia Czarnogóra 4550km2017 Dagestan 8500km2018 Toskania 4500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi