krasnal Opublikowano 30 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2004 Wyobrazcie sobie jaki on musi miec dzwiek na pustych wydechach 8O 8O 8O ;)Bankowo ich nie usłyszysz bo przy pierwszym grzmocie pękną bembenki - ale za to pewnie poczujesz te rytmiczne podmuchy powietrza :D pum pum pum :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_siwy_ Opublikowano 1 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2004 Dźwięk napewno zajebisty. Mam doświadczenia z vtx1800 (powala nakolana). Myślę, że karuzela pojemności powinna się już zatrzymać. Większy silni większe spalanie... W obliczu wyczerpujących sie złóż ropy naftowej (ostatnie oszacowania są mniejsze o 85% niż te wykonane trochę wcześniej) trza by pomyśleć co by się klimat z Madmaxa nie stał rzeczywistością. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz M. Opublikowano 1 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2004 Dźwięk napewno zaje**sty. Mam doświadczenia z vtx1800 (powala nakolana). Myślę, że karuzela pojemności powinna się już zatrzymać. No tak,mieliśmy już wyścig przecinaków,ale ktoś chyba uznał,że robi się niebezpiecznie,gdy motocykle osiągały prawie 200 KM i ponad 300 km/h.Potem były skutery,ale być może duże skutery zrobiły się za drogie.Teraz mamy walkę cruiserów,granicą stanie się może wspomniane przez Ciebie zużycie paliwa,może masa...Ciekawe co będzie następne?Przecież każdy z producentów chce być w czymś najlepszy. ;) :D :D :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jelu Opublikowano 26 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2004 A ja, to bym chętnie se podrajwerował tego klamota, normalnie :D Niestety na Bema (łorsoł) nie będą mieli jazd próbnych - sie pytałem.Jeśli któś będzie miał jakiś cynk o jazdach próbnych tym klamotem to prosze o wiad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tatoine Opublikowano 26 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2004 VN200 to bardzo ładny motorek, tylko....ta lampa. Dla mnie jest zbyt ciężka.Poza tym design na naprawdę wysokim poziomie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 26 Lutego 2004 Administrator Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2004 Panowie - pierwszy egzemplarz VNa w Polsce poszedł - Poznaniu zapłacony. Na dniach będzie u nas. No i będziemy musieli sprawdzić "czy działa" :twisted: Także wkrótce relacja. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cender Opublikowano 27 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2004 Mnie generalnie tylko przeszkadza w nim przednia lampa - poza tym jest OK. :D Duza pojemnosc = lepszy moment obrotowy, lepsza dynamika. Ja nadal jednak uwazam ze Rocket III ma w sobie cos niezwyklego - porownalbym go do Valkyrie. Niby cruiser ale nie do konca. W jednym i drugim nietypowe rozwiazanie silnika. IMHO jezeli isc juz w cos oryginalnego pod wzgledem poj. silnika nalezaloby tez pojsc w oryginalnosc w wygladzie. Nikt mi nie powie ze obok Rocket III lub Rune mozna przejsc obojetnie. Ale te motocykle moim zdaniem rzadza sie troche innymi prawami niz duze V2. pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 27 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2004 pumpumpum i 140 km/h :D hmm ciekawa perspektywa :D a tak na poważnie to uważam takie pojemności silnika za przesadę... ale co tam pewnie sie nie znam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 27 Lutego 2004 Administrator Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2004 Hmm dzisiaj wyjelismy go z pudełka. Dużego pudełka. Straaszna z niego klofta. Kilkaset kilo. W przedniej lampie, nad główną żarówą, są trzy soczewki, jeszcze nie wiem w jakim celu. Całość wygląda szokująco - kupa zaczerpnięć z klimatu HD, mnóstwo odwołań do japońskich cruiserów. VN2000 jest wielki, długi, masywny, rozłożysty, ciężki. Wierzcie mi. To jest MONSTRUM. Wręcz niepowtarzalna sprawa. Chętnie zobaczyłbym go w teście z Triumphem Rocketem. To byłoby coś!!!pzdrPS - dodaję dwie fotki, sorry za fatalną jakość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_siwy_ Opublikowano 28 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2004 Ja tu widzę niezły burdel ... :D Czyżby Rapid Motocykle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly Opublikowano 28 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2004 Oj ,chcialbym go miec !! :D Pozdrawiam ************Janek & Yamaha Royal Star XVZ13LTTourdeluxe ''Dzikiem'' zwana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tatoine Opublikowano 29 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2004 Na stronie V&H znalazłem takie oto zdjęcie. Prawda że ładniutki?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noise of death Opublikowano 29 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2004 Na stronie V&H znalazłem takie oto zdjęcie. Prawda że ładniutki?! 8O chyba zaczne grac w totka......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delfii Opublikowano 29 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2004 Nois nie sądze, że gdybyś wygrał w totka to ograniczał byś się do seryjnej produkcji (choć niewątpliwie urzekającego potworka). Wiem, mam to samo :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 29 Lutego 2004 Administrator Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2004 Aha - cena 81.900 PLN.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi