maciops Opublikowano 1 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 No no gratulacje :clap: Ladny sprzecik przyjemnego latania :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pader Opublikowano 1 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 Gratuluje!pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 3 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 no no, DR dobry i wytrzymały sprzet. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 3 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 Ja niestety, mimo kupienia enduro nadal pozostałem estetą i nie lubie jak mi sie cos łamie czy zżera to sól mrugacz.gif Zaczne na wiosne. Bede musiał sobie buty kupić na enduro, słyszałem ze to ważna rzecz mrugacz.gif Nie rozkminiam po co ty wogle kupiłeś enduro. Jak ci tak tego szkoda. To nie Indian w orginale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 3 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 Na zdjęciach maszyna prezentuje się całkiem okazale. Niech Ci służy jak najlepiej. A jak Szanowni Rodzice zareagowali na Twój nowy nabytek? Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 3 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 gratuluje :banghead: niech sie dobrze sprawuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 4 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2007 (edytowane) Nie rozkminiam po co ty wogle kupiłeś enduro Nie musisz. moge sobie kupić co chce i używać tego jak chce, a tobie nic do tego. Zazdrościsz? Na zdjęciach maszyna prezentuje się całkiem okazale. Niech Ci służy jak najlepiej. A jak Szanowni Rodzice zareagowali na Twój nowy nabytek? Przekonałem ich do enduro. Tacie sie nawet podoba:) Edytowane 4 Lutego 2007 przez Greedo Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
embe Opublikowano 4 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2007 Andrzej nie kupił go do jazdy w terenie, tylko po to, żeby wozić MNIE!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 4 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2007 Andrzej nie kupił go do jazdy w terenie, tylko po to, żeby wozić MNIE!! Dokładnie tak, bedziemy nim jeździć na majówki z Michałem Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
embe Opublikowano 4 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2007 Tak!! TAK!! ...z mój Ty sweet mishkoo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzik Opublikowano 4 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2007 Zazdrościsz? sprzet OK, ale zazdroscic chyba nie ma czego :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 4 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2007 sprzet OK, ale zazdroscic chyba nie ma czego :icon_mrgreen: Ale to nie do Ciebie :flesje: Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 4 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2007 No widzisz, trzeba było zostać przy ęduro, a tak to kupiłes jakiegos bezpłciowego paździocha, CBF A z dysi byś chłopcze nie chciał :flesje:? No cóż zazdrość, będę musial się przyzwyczaić :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 4 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2007 Co tu napisać Endrju.Gratulejszyns! Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi