Don_Corleone Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 http://www.scigacz.pl/Skuter,o,mocy,130,KM...!,2500.html oceńcie sami ;] czekam na komentarze :buttrock: :icon_rolleyes: :banghead: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruszon Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 http://www.scigacz.pl/Skuter,o,mocy,130,KM...!,2500.html oceńcie sami ;] czekam na komentarze :buttrock: :icon_rolleyes: :banghead: :biggrin:Nieźle, nieźle :lalag: Ciekawe jak to jezdzi :O tylko czemu ten temat jst w sport/naked...?? Przecież to SKUTER!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 Jeździłem na skuterze tuningowanym przez www.skutery-tuning.pl :icon_rolleyes:Nie wiem jaką to miało moc, ale pewnie około 20-30 KM a miało takiego kopa, że głowa mała :biggrin: Ciekawe jak jest w tym przypadku hehe :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pixel Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 Heh,niezly sprzet no i niezla moc :bigrazz: Chcialbym tym pojezdzic,pewnie wrazenia byly by calkiem sympatyczne.Na miasto jak znalazł :banghead: Ciekawe czy by sie nadawal na stunt?Dalo by rade porobic tym jakies fajne tricki :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 juz seryjny bylby lepszy do stuntu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 widzialem filmik ze skutkiem wyposazonym w silnik od CBX 750 , ciekawe ja kto lata :buttrock: jak by mu jeszcze tak turbo dolozyc :bigrazz: Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Don_Corleone Opublikowano 11 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 widzialem filmik ze skutkiem wyposazonym w silnik od CBX 750 , ciekawe ja kto lata :) jak by mu jeszcze tak turbo dolozyc :D o fuck fuck fuck.... turbo ... nie no to by była masakra na max ;] :buttrock: :buttrock: :icon_twisted: :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbyszekm Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 pewnie wywołam burzę ale niech tam...130km na taką małą i lekką maszynę to deko przegięcie.Jestem ciekaw jak to się prowadzi. Większą zagadką jest dla mnie jednak jak wychamować te 130 KM za pomocą tarczy wielkośći płyty CD ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 (edytowane) Jeżdżący silnik :notworthy: Jak by się uprzeć to odkręcić na maxa manetke ( kto jest wystarczająco głupi ? :icon_twisted: ) to fikołki w miejscu by robił :buttrock: EDIT Zbyszekm - a kto by się tam zatrzymywał :buttrock: Niestać nas na luksus hamowania :) Edytowane 11 Stycznia 2007 przez shiningami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepper Opublikowano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 Deskorolka z turbowypierdem :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol_85 Opublikowano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 Ciekawe czy mozna na motorower zarejestrować tak jak 125cm na 50 :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masta59 Opublikowano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 Mi się wydaje, że trzeba byc dobrym żeby na to wsiąsc i się nie zabic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukass102 Opublikowano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 Moc to ma, ale jak to jeździ? Pewnie nie zaciekawie... Może ma ktoś chociaż fotki? :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 Są w linku podanym wyżej, po prawej stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek8104 Opublikowano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 A ja chciałbym zobaczyć minę gościa który jedzie jakąś "szejsetą" a tu go taki pierdopęd objeżdża :icon_question: :banghead: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi