Pepesz Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 No to zaloguj się na 124coupe i tak sobie z nimi dyskutuj. Pytałem się czy ktoś mi obejrzy odpłatnie auto, dostałem jedną uwagę, doceniłem, grzecznie odpisałem. O co się sapiesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 No ale na LPG jest zajebiście tanio. Zamiast tankować za 50 pln benzyny, możesz sobie psyknąć gaziku za 50.Oszczędności widać jak na dłoni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BIL Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 (edytowane) Nowy CLS (w218) ma LEDowe światła mijania. Tak tak, mijania. To spory krok naprzód. Długowieczność ledów jest powszechnie doceniana i znana, ale co jeśli taki led "pierdyknie" ? Cała lampa do wymiany ?? Ile tysięcy to będzie kosztowało ?http://www.youtube.com/watch?v=y_tdGdUDTZc I druga nowość, w modelu SL dysze spryskiwacza szyby umieszczone w wycieraczce. COOL ! Edytowane 27 Grudnia 2012 przez BIL Cytuj Ludzi sie hoduje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepesz Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Dlatego pisałem, że to moje zmartwienie, może będę się bujał z blosem, może wywale lpg, może wstawię 2.8 albo 3.2, co cię to obchodzi ?Dobrze jest być uświadomionym w kwestii ke jetronic przez kadrowca czy innego menago. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M a D a F a K a Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 (edytowane) Jak myślisz, jeżeli owner wrzuca LPG do k/ke jetronica to ile jeszcze ciekawych rozwiązań kryje ta fura. Pomyśl, jeden szczegół dyskwalifikuje tego merca jako całość. Edytowane 27 Grudnia 2012 przez M a D a F a K a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszak Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 a ja chyba muszę lubić merce bo tam pracuję ... i organoleptycznie zaobserwowałem że mietek jest fajny do momentu aż nie stanieje do tego stopnia, że może go kupić ktoś kto powiedzmy sobie... zamierza wydawać na utrzymanie tyle kasy co na golfa itd którym uprzednio jeździł... i tak zaczynają się ulepy(szczególnie 210 i 220 które sa z niezbyt chlubnego okresu produkcji i wymagają jeszcze więcej). Mietek super ale trzeba mieć portfel do niego. Możecie się nie zgodzić ale jak to widzę nadzwyczaj często:) (nie wliczam w to prechistorii lat 90 i niżej ;) )Co do nowych modeli super, szczególnie nowa a klasa :) z awaryjnością czas pokaże:)ps. cene reflektora mogę ci sprawdzić... podejrzewam coś koło 4000-5000 tysi :biggrin: ... jeszcze się nie spotkałem z walniętą ... ni chyba ze tył to się zdarzało ;) Cytuj sprzedamhttp://tablica.pl/oferta/kawasaki-gpz-500-a2-60-km-CID5-ID1EXP7.html#41718c0277;r:;s: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubagsx Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 (edytowane) Yuby mam VW z 1991, przebieg teraz 140k, z czego połowę zrobił w latach 2004-2008, przez resztę czasu jeździł bardzo mało. Także można uwierzyć w taki przebieg. Ale gazować Merca to profanacja. Edytowane 27 Grudnia 2012 przez kubagsx Cytuj freude am fahren Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubagsx Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Lepiej zakup SL w dobrym stanie, one bardzo dużo zyskują na wartości, jak chcesz mogę Ci pokazać jednego który stoi w moich okolicach pod plandeką :) Cytuj freude am fahren Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszak Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 tylko niech kto utrzyma SL :biggrin: ... niełatwe zadanie Cytuj sprzedamhttp://tablica.pl/oferta/kawasaki-gpz-500-a2-60-km-CID5-ID1EXP7.html#41718c0277;r:;s: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 26 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 (edytowane) Jeśli nie przeszkadza ci mocno wywindowana cena to propozycja wyborna. No i moim skromnym zdaniem to coupe w tym modelu wygląda zdecydowanie lepiej. Edytowane 26 Lipca 2014 przez ernestZL Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IZO Opublikowano 26 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 Faktycznie cena z kosmosu ale samo auto bajka, zwłaszcza właśnie w kombi robi dla mnie robotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIKOWSKI Opublikowano 27 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Stan techniczny jest ważny.Perełka Cytuj Nie sztuką jest się rozpędzić.Sztuką jest wyhamować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 27 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Nowy CLS (w218) ma LEDowe światła mijania. Tak tak, mijania. To spory krok naprzód. Długowieczność ledów jest powszechnie doceniana i znana, ale co jeśli taki led "pierdyknie" ? Cała lampa do wymiany ?? Ile tysięcy to będzie kosztowało ?http://www.youtube.com/watch?v=y_tdGdUDTZcŚrednio rozgarnięty elektronik postawi to na nogi za parę władków. Dużo większym problemem może być uziemienie fury na czas remontu . A jak chcesz szybko to ASO i kasa z AC . Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 27 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Yuby jak chcesz kupić merola to polecam http://www.komfort-trans.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jjank Opublikowano 27 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Pan Ocipiński chyba ocipiał jak ustalał ceny na te auta. Najbardziej rozbawił mnie w124 za 23K i to a3 99r za 20K :laugh: Zwykłe, pospolite wozidła ewidentnie picowane na handel, ok - rozumiem doczyszczony środek, ale mycie i plakowanie silników to typowe zagrywki polskich ściągaczy-naciągaczy...przebiegi wpisane takie na jakie wyglądają auta a nie realne czego nawet nie ukrywa. Mój znajomy ściągcz zawsze powtarza ze na każdą ofertę znajdzie się "kupiec" czasami trzeba tylko dłuzej poczekac, wyczuwam tutaj tę strategię. Jeszcze jakby gosciu handlował jakimis rarytasami typu SEC...Moim zdaniem zeby kupic takiego mercedesa w uczciwym stanie trzeba brac wolne i jechac samemu do Niemiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi