Pawel Opublikowano 20 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 Ja bede, z tego co wiem Kasia (Katia CBR) również, tak więc macie następne dwie osoby. Tylko czy 2oo czynne w czwartek???? Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koniaczek Opublikowano 21 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2006 a jak w borkach z Twoją dziewczyną konwersowałem to nie byłeś taki bojowy ;) :banghead: Ps. Są jakieś opcje dostania się do metra z 2oo? :]Bo jakoś trzeba będzie wrócić a na taksówkę mnie nie stac :)172 prosto z zachodniego, dodatkowo sporo autobusow do centrum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barył Opublikowano 21 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2006 No zmuszę się już do napisania tego posta Łysy :icon_razz:Ja też przybędę. A Niecnym Zielonym Oczom pragnę dodać odwagi, ja też znam nie wiele osób i dlatego uważam, że warto przyjść :) .Pozdrawiam,J ;) aśkasrutu tutu kłębek drutu myślałby kto :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADU Opublikowano 21 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2006 a jak w borkach z Twoją dziewczyną konwersowałem to nie byłeś taki bojowy :icon_eek: :) Bo w Borkach spadłem ze stołu, poza tym za konwersację Cię nie rozstrzelam, to tak jak byś oglądał mój motocykl z odległości 1m :) Ja w ogóle bojowy nie jestem, można mnie śmiało określić najmilszym misiaczkiem na świecie, nic tylko za rączkę i do knajpy :) Cytuj Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 21 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2006 Ja w ogóle bojowy nie jestem, można mnie śmiało określić najmilszym misiaczkiem na świecie, nic tylko za rączkę i do knajpy :) NONONO! to mój Misiaczek i tylko mi wolno go za rączkę do knajpy prowadzać(i nie tylko do knajpy zresztą) :icon_eek: do zobaczenia wieczorkiem ps. EnduroMax-on tylko niektórych zabija za konwersacje ze mną :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JoasiaDH Opublikowano 21 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2006 Z pełną świadomością nadchodzących Świąt Bożego Narodzenia przyniosę jajka :icon_razz: i wcale nie żartuję. Mam pewność, że w razie czego Barył zje wszystkie :banghead: , tego łakomczucha znam coraz lepiej.Pozdrawiam,Joaśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy011 Opublikowano 21 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2006 Daria, a myślisz że ja przed Borkami się nie bałem starszych forumowiczów? :wink: (dalej się boję :wink:)Cze ,,Młody" czego miałeś się bać? jak dobrze pamietam bałes się troche czy cie Twoja mamuska da pod moja ,,opiekę" co bym cie całego dowióz do Borek i całego pod drzwi odstawił.. :banghead: A ja swoją drogą musiałem troche hmm nasciemniać Twojej mamie że ... przy herbacie gitarach i ognisku bedziemy siedzieć.... :icon_razz: co defakto było prawdą bo hmm herbata była ( jako popitka) gitara też ( mało cenzuralne piosenki) ognisko też ( prawie by się strzecha zjarała) Ale musze Cie pochwalić żeś zdał ,,egzamin", i jak bedziesz chciał gdzieś jechać . moge cie na plecaka zabrać ............jak bedzie miejsce oczywiście.... Pozdro. :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 21 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2006 To może i ja sie jednak przywloke i załapie na darmowe żarcie.... :icon_razz: Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 21 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2006 Ohh Nowy, wystarczy tych komplementów, bo sie jeszcze zamknę w sobie i będę żył w wyimaginowanym świecie, ze mną-narcyzem na czele :icon_razz: Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 21 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2006 Ps. Są jakieś opcje dostania się do metra z 2oo? :]Bo jakoś trzeba będzie wrócić a na taksówkę mnie nie stac :icon_razz:Na Dworcu Zachodnim wsiadasz w SKM-kę, wysiadasz na Centralnym, a stamtąd masz rzut beretem do stacji metra Centrum. Mnie raczej nie będzie, ponieważ jestem "lekko" skacowany po wczorajszym ochlaju ze studentami, tak więc jazda własnym wozidłem zdecydowanie odpada, a klinować też raczej nie miałbym siły. Ale bawcie się dobrze. Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kioRa Opublikowano 21 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2006 Hmmm mam taki pomysl a raczej pytanie czy mozna tam palic.... faje wodna :icon_razz: bo bym zabral za soba i forumowicze by wypalili :biggrin: fajke pokoju przy piwieeeeee ...jak zwyczaj nakazuje :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaco Opublikowano 21 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2006 Lipa z tą fajką, ponoć zwykły tytoń czy coś... :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kioRa Opublikowano 22 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 Yaco haha ha ha haaaaaaaaaaa i ha:] ja przyniose nastepnym razem faje a ty... reszte ok ??? :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 22 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 Jak miło było zobaczyć Tyle osób. I tak rozmawiałem tylko z garstką ale było bardzo przyjemnie. Do tego to pierwsza wizyta w 2oo ;)A teraż kierunek paryż. Szczęśliwych Świąt i bogatego mikołaja ;)Pozdrawiam Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker Opublikowano 22 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 (edytowane) Było fajnie, a przerobione kukułki Yaca - pełen szacun !!! O kateringu Baryła i Joasi można powiedzieć to samo (faszerowane jajeczka śniły mi się w nocy). Edytowane 22 Grudnia 2006 przez aker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi