Pawel Opublikowano 20 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 Ja bede, z tego co wiem Kasia (Katia CBR) również, tak więc macie następne dwie osoby. Tylko czy 2oo czynne w czwartek???? Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koniaczek Opublikowano 21 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2006 EnduroMax napisał: a jak w borkach z Twoją dziewczyną konwersowałem to nie byłeś taki bojowy ;) :banghead: Ps. Są jakieś opcje dostania się do metra z 2oo? :]Bo jakoś trzeba będzie wrócić a na taksówkę mnie nie stac :)172 prosto z zachodniego, dodatkowo sporo autobusow do centrum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barył Opublikowano 21 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2006 JoasiaDH napisał: No zmuszę się już do napisania tego posta Łysy :icon_razz:Ja też przybędę. A Niecnym Zielonym Oczom pragnę dodać odwagi, ja też znam nie wiele osób i dlatego uważam, że warto przyjść :) .Pozdrawiam,J ;) aśkasrutu tutu kłębek drutu myślałby kto :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADU Opublikowano 21 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2006 EnduroMax napisał: a jak w borkach z Twoją dziewczyną konwersowałem to nie byłeś taki bojowy :icon_eek: :) Bo w Borkach spadłem ze stołu, poza tym za konwersację Cię nie rozstrzelam, to tak jak byś oglądał mój motocykl z odległości 1m :) Ja w ogóle bojowy nie jestem, można mnie śmiało określić najmilszym misiaczkiem na świecie, nic tylko za rączkę i do knajpy :) Cytuj Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 21 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2006 DZIADU napisał: Ja w ogóle bojowy nie jestem, można mnie śmiało określić najmilszym misiaczkiem na świecie, nic tylko za rączkę i do knajpy :) NONONO! to mój Misiaczek i tylko mi wolno go za rączkę do knajpy prowadzać(i nie tylko do knajpy zresztą) :icon_eek: do zobaczenia wieczorkiem ps. EnduroMax-on tylko niektórych zabija za konwersacje ze mną :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JoasiaDH Opublikowano 21 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2006 Z pełną świadomością nadchodzących Świąt Bożego Narodzenia przyniosę jajka :icon_razz: i wcale nie żartuję. Mam pewność, że w razie czego Barył zje wszystkie :banghead: , tego łakomczucha znam coraz lepiej.Pozdrawiam,Joaśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy011 Opublikowano 21 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2006 EnduroMax napisał: Daria, a myślisz że ja przed Borkami się nie bałem starszych forumowiczów? :wink: (dalej się boję :wink:)Cze ,,Młody" czego miałeś się bać? jak dobrze pamietam bałes się troche czy cie Twoja mamuska da pod moja ,,opiekę" co bym cie całego dowióz do Borek i całego pod drzwi odstawił.. :banghead: A ja swoją drogą musiałem troche hmm nasciemniać Twojej mamie że ... przy herbacie gitarach i ognisku bedziemy siedzieć.... :icon_razz: co defakto było prawdą bo hmm herbata była ( jako popitka) gitara też ( mało cenzuralne piosenki) ognisko też ( prawie by się strzecha zjarała) Ale musze Cie pochwalić żeś zdał ,,egzamin", i jak bedziesz chciał gdzieś jechać . moge cie na plecaka zabrać ............jak bedzie miejsce oczywiście.... Pozdro. :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 21 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2006 To może i ja sie jednak przywloke i załapie na darmowe żarcie.... :icon_razz: Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 21 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2006 Ohh Nowy, wystarczy tych komplementów, bo sie jeszcze zamknę w sobie i będę żył w wyimaginowanym świecie, ze mną-narcyzem na czele :icon_razz: Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 21 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2006 EnduroMax napisał: Ps. Są jakieś opcje dostania się do metra z 2oo? :]Bo jakoś trzeba będzie wrócić a na taksówkę mnie nie stac :icon_razz:Na Dworcu Zachodnim wsiadasz w SKM-kę, wysiadasz na Centralnym, a stamtąd masz rzut beretem do stacji metra Centrum. Mnie raczej nie będzie, ponieważ jestem "lekko" skacowany po wczorajszym ochlaju ze studentami, tak więc jazda własnym wozidłem zdecydowanie odpada, a klinować też raczej nie miałbym siły. Ale bawcie się dobrze. Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kioRa Opublikowano 21 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2006 Hmmm mam taki pomysl a raczej pytanie czy mozna tam palic.... faje wodna :icon_razz: bo bym zabral za soba i forumowicze by wypalili :biggrin: fajke pokoju przy piwieeeeee ...jak zwyczaj nakazuje :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaco Opublikowano 21 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2006 Lipa z tą fajką, ponoć zwykły tytoń czy coś... :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kioRa Opublikowano 22 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 Yaco haha ha ha haaaaaaaaaaa i ha:] ja przyniose nastepnym razem faje a ty... reszte ok ??? :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 22 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 Jak miło było zobaczyć Tyle osób. I tak rozmawiałem tylko z garstką ale było bardzo przyjemnie. Do tego to pierwsza wizyta w 2oo ;)A teraż kierunek paryż. Szczęśliwych Świąt i bogatego mikołaja ;)Pozdrawiam Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker Opublikowano 22 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 (edytowane) Było fajnie, a przerobione kukułki Yaca - pełen szacun !!! O kateringu Baryła i Joasi można powiedzieć to samo (faszerowane jajeczka śniły mi się w nocy). Edytowane 22 Grudnia 2006 przez aker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi