wueska Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 No szlag mnie trafi ! 42waty kierunkowskaz35watów światło 21Watów stop. 8Watów poświetlenie zegarów ;] 106Watów- wydajnosc pradnicy 60W jakies pytania ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saltus Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 zamontuj sobie elektrownie wiatrową na baku :bigrazz: :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 Dlaczego te kierunkowskazy tyle biora ?Za moich czasow to wszystko sie znakami reka zalatwialo :cool:.Teraz wrocilem do tego systemu i bardzo sobie chwale. Adam M.PS Kierunkowskazy i stop uzywasz tylko sporadycznie - jestes pewien ze z ladowaniem wszystko w porzadku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K54 Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 Krzysiek, dla wueski to sprzet do codziennego jezdzenia ( jezeli nie jedyny srodek lokomocji ) wiec sytuacja troszke inna niz twoja ;)To co nie byloby problemem w trasie, podczas krecenia sie po miescie moze po prostu nie dawac rady. Adam M. Witaj Adasiu :-)Za kierki mam ręce, stop 5W, pozycja 2W, 25W semihalogen na przodku, prundnik od Tucholaków 6V /45W i jak w ciągu dnia muszę dziesik po mieście śmignąć to TYLKO Junackiem :-))). Ale mam iskrowniczek !!!!PosdrufkiK54 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 Myslisz ze cie widac po zmroku ??? :wink:A ze po miescie najlatwiej krecic sie Junakiem to mnie to wogole nie dziwi.Neutralna pozycja, lekko sie prowadzi, bardzo jak to koledzy zza atlantyku mowia "flickable". Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prince Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 No tak ale majtanie grabkami jak się skręca po prawo i szpulkę ogniową cza trzymać albo jest utrudnione albo mało kto zrozumie ten gest. Kierunki dobra rzecz. Puki co nie mam ale tłumaczę sobie że przez przez brak kasy i czasu. Ordżinalos ordżinalosem a bezpieczeństwo najważniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 W Kanadzie kierunek prawy wskazujesz lewa reka w gore. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 Adamie;] Kierunku i stopu prawie na kazdym skrzyzowaniu;] Mam włozone zarówki 21W do migaczy, zrestza takie poleca fabryka. Teraz na 12V i 180W problemu nie ma;) i żarówke z przodu moge miec dobra (H4-65W). Po jaka cholere sie z pradnica męczyć skoro i tak u mnie w Mz tego nie widac. Bo janek przerobiony pod altek dość perfidnie wyglada. Kiedyś widziałem Janka który miał zapłon od skutera chińskiego wklejony, ciekawe rozwiazanie swoja droga. Niestety nie wiem co i jak dokładniej bo wszystko było pod deklami. p.s. co do pokazywania rekami, myslisz ze przecietna kobieta zamknieta w katamaranie zrozumie o co mi biega?? Bo ja myśle ze raczej nie;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leenee Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 (edytowane) Adam.M Wild może nie jedyna, bo ja też mam 17 lat, jestem raczej kobietą.A co do staroci to śmigam Ogarkiem 205. Co prawda całe życie nabijałam się z biednych ogarków a teraz sama nim jeżdżę i wcale nie narzekam. Wymieniłam tylko gaźnik i jest ok. Szkoda tylko, że moje maleństwo jest 2 biegowe a nie 3. Ale jak mój skromny budżet na to pozwoli to i coś z tym się zrobi. Co prawda miałam jeździć jakimś całkiem nowym skutrem, ale gdyż ,iż, ponieważ nie dogadałam się ze starszymi i nie otrzymałam funduszu na ten cel to wyłożyłam własny, którego nie było dużo i jest OGAREK :biggrin: Edytowane 20 Czerwca 2008 przez leenee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saltus Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 Adam.M Wild może nie jedyna, bo ja też mam 17 lat, jestem raczej kobietą.A co do staroci to śmigam Ogarkiem 205. Co prawda całe życie nabijałam się z biednych ogarków a teraz sama nim jeżdżę i wcale nie narzekam. Wymieniłam tylko gaźnik i jest ok. Szkoda tylko, że moje maleństwo jest 2 biegowe a nie 3. Ale jak mój skromny budżet na to pozwoli to i coś z tym się zrobi. Co prawda miałam jeździć jakimś całkiem nowym skutrem, ale gdyż ,iż, ponieważ nie dogadałam się ze starszymi i nie otrzymałam funduszu na ten cel to wyłożyłam własny, którego nie było dużo i jest OGAREK :) Ale przynajmniej ma biegi, brawo za decyzje :biggrin: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 To nie lepiej komara sztywniaka? To jest fantazja:-) A w ogóle to jestem w coraz wiekszym szoku ze i płec piekna sie bierze za motury pod kazdym wzgledem, tylko czemu ja nie znam takiej osobiscie?Bo jakby miec taka babe to nikt by nie krzyczał ze kolejny złom w stołowym i z balkonu sie sypia czesci, nikt by nie udawał zawału jakbym przytargał worek zardzewiałych czesci ze złomu zamiast worka ziemniaków z targu, i nikt by nie narzekał na swoisty zapach starej benzyny wymieszany ze zjełczałym olejem z silnika tracący zdechła mysza, ech, pomarzyc...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 21 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2008 Adam.M Wild może nie jedyna, bo ja też mam 17 lat, jestem raczej kobietą.A co do staroci to śmigam Ogarkiem 205. Co prawda całe życie nabijałam się z biednych ogarków a teraz sama nim jeżdżę i wcale nie narzekam. No i bardzo ci gratuluje.Jezeli tak dobrze jak Wild wygladasz w bikini to gratulacje podwojne :PJakis najazd malolatek na weterany nastepuje, na zlocie w Paris, Ontario ryczace trzynastki startowaly z nami w torze przeszkod na jakichs zabytkowych ondach 50 i 70 ccm :)Ogarek napewno jest lepszym wyborem niz R6, na ktore to niektore osiemnastki po zrobieniu prawka wsiadaja, masz wieksza szanse nauczenia sie jazdy i przezycia na drodze mniejszym kosztem dla siebie i twego portfela.Skutery olej, Ogar wbrew pozorom jest blizej prawdziwego motocykla niz one, nie ma znaczenia jak by bajerancko nie wygladaly :) :buttrock: Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 21 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2008 A przy okazji, ogara to mozna tak podrasowac małym kosztem ze hoho:-) I skutery beda ogladac twoje wydechy na krzyzówkach:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 21 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2008 (edytowane) Jezeli tak dobrze jak Wild wygladasz w bikini to gratulacje podwojne smile.gifRhotaxx do tej pory nie moze przebolec tego zdjeciaprzeciez ja tam nic nie pokazalam :icon_biggrin:..a jednak! granat glowa do gory- jutro sie swiat nie konczy, a przed toba drugie tyle co w liczniku;) leenee- od czegos trzeba w koncu zaczac. 5 lat wstecz tez sie na ogarze (silnikiem jawki co prawda) "bujalam"- nie(stety) 2suwy to nie to samo co 4T:) dlatego nie przypadaja mi do duszy. Goska Edytowane 21 Czerwca 2008 przez wild Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 21 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2008 Gocha zostaw ty 2T w spokoju;) To własnie te tanie 2T spopularyzowały motocykle;) Zreszta dla każdego coś innego;) Co do ogara ostanio naszło mnie na zakup jakiegos takiego wynalazku coś w stylu Kadeta np. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi