Mata Hari Opublikowano 18 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 A ja prawko robiłam w Imoli- w sierpniu miną 2 lata, kiedy zdałam egzamin na Odlewniczej. W dodatku wykazałam się wyjątkową pewnością siebie, bo zapłaciłam z góry za całość (teoria i praktyka) no i rzeczywiście- teoria bezbłędnie a i praktyczny za pierwszym razem... W dodatku z pochwałą egzaminator :icon_eek: Instruktor z Imoli- Marcin Stanek- dokonał cudu, bo wcześniej na moto nigdy nie siedziałam, pozdro serdeczne dla Mistrza ;) !! :notworthy: I obiecałam sobie, że to ostatni sezon bez moto, bo od kwietnia do października to katusze zazdrości cierpię i za dwukółkami się oglądam, a że ich dużo, to chyba wkrótce mi łepetyna odpadnie od szyi.. Nie mam ochoty dłużej tak cierpieć :icon_evil: Niedługo mam imieniny, niech mnie ktoś choć w prezencie przewiezie ;) :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Otas Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 No i ja w końcu mogę się tu wpisać :bigrazz: po 9 latach z "B", pluciu sobie w brodę "dlaczego od razu na A nie zdawałem" :banghead: ... po 9 latach obiecywania sobie "zrobię A i kupię motór" ... w końcu zmieniłem taktykę .. kilka miesięcy temu kupiłem Maraudera, a następnie zapisałem się na kurs aby "uprawomocnić" moje jeżdżenie :) tak wiec dziś zdałem praktyczny .... i nie muszę już wyglądać suszarek w krzakach :biggrin: do zobaczenia na trasie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikos Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 ja też wreszcie mogę się pochwalić. dzisiaj o 10.16 wróciłem do WORDu na odlewniczej z pozytywnym wynikiem. Egzaminatorem był Stanisław Mańkowski - bardzo wporzo gość, wyluzowany i nie czepiał się byle czego i nie stresował kursantów. zdawały 3 osoby (razem ze mną i wszyscy pozytywnie). Kurs kończyłem u Tomka Kulika - bardzo polecam! pozdrawiam i do zobaczenia na trasie. R. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bocelot Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 No i tak... :flesje: Stary puszkarz 27 lat za kółkiem poszedłem sobie na kurs 4.6 (kurs w linii na Ursynowie) + 6 x 2 godziny u Tomka Kulika i 29.7 teoria + praktyka WORD Wwa = zdane. Dzięki wszystkim a w szczegolności ekipie na kulikowisku :notworthy: ... ... no a teraz mogę uczyć się jeździć :cool: A teraz co kupić :icon_question: Staszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszyhoo Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Witam! Po paru miesiącach walki z kursem i kosmicznymi terminami egzaminów, wczoraj się spełniło. B zdane 10.07 za pierwszym, A zdane wczoraj również za pierwszym :biggrin: Teraz tylko cierpliwosci do odebrania plastiku, inny motocykl i w drogę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camel Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Gratuluje!!!teraz tylko porządnie oblac!!!ten sukces! :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doman Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 (edytowane) Siemka! A ja tylko powiem, że jak zdawałem to gościu przede mną podczas awaryjnego na placu... szlifa zaliczył :icon_eek: , wg mnie egzaminator go zbyt brutalnie potraktował, bo co prawda technika jazdy 0 ale wrażenia artystyczne 10! :biggrin: No a ja, co prawda bez kaskaderskich popisów, ale dałem rade. Szerokich zakrętów i wąskich TIRów! :crossy: Doman P.S. Oczywiście gościowi nic się nie stało, wstał otrzepał sie z kurzu i dziarskim krokiem oddalił się z miejsca akcji... Edytowane 17 Sierpnia 2009 przez Doman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeavyMetalGuy Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 To i ja się pochwalę - dziś rano zdałem egzamin na kat. A. :) Za 1 razem Jeeaa :). Żałuję, że wcześniej się na to nie zdecydowałem, ale lepiej późno niż wcale. Teraz około miesiąca czekania na papier. Szkoła jazdy Auto Dar w Szczecinie. Egzaminator był w porządku choć na początku trochę mnie zestresował. Ważne, że zdane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yokai Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zdałam dzisiaj kat. A za 1 razem w łodzi na Smutnej :buttrock: na ybr którą dziś 1 raz jeździłam bo trenowałam na cbr :flesje: jeszcze tylko oczekiwanie na plastik i w długą :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruszyn Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 no to i ja dzisiaj opuściłem ośrodek na Golisza w Szczecinie z wynikiem pozytywnym za pierwszym podejściem :) ... dostałem zjebę za czekanie aż pieszy opuści przejście a tak to luuzzz (chociaż stresidło standardowe było) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkaz Opublikowano 3 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 Dzisiaj zdałem za pierwszym razem egzamin na prawko kategorii A. W sumie było zupełnie bezstresowo. Teraz zakup moto przede mną :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 3 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 Gratuluje i oczekuje maszyny w najblizszym czasie :flesje: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzyk7 Opublikowano 3 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 Gratuluje i oczekuje maszyny w najblizszym czasie :flesje: :icon_mrgreen: no i jeszce nie zapomnij nauczyc sie przepisow i jazdy oczywiście.a potem/potem juz w droge.najlepiej przez rok na jakims skuterku do 45km/h pamietaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacob555 Opublikowano 3 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 Dziś właśnie zdałem kat. A i B za pierwszym podejściem!! Juz jestem pełnoprawnym motonitą!! Witajcie bracia motocykliści!! Jeszcze skończę rejestrować moto i w trasę :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A&K Opublikowano 3 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 Dziś właśnie zdałem kat. A i B za pierwszym podejściem!! Juz jestem pełnoprawnym motonitą!! Witajcie bracia motocykliści!! Jeszcze skończę rejestrować moto i w trasę :D GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi