Milena Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 No wlasnie, wedlug mnie ta strona juz nie dziala. Moze ktos napisac kiedy udalo mu sie z powodzeniem sprawdzic status drukowania swojego prawka?Mi udało się dziś sprawdzić status - to pierwsza dobra wiadomość :clap:prawko już czeka - to druga :buttrock: jeśli jest problem - zadzwoń do swojego wydziału - oni powiedzą o co biega pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gardol Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Witam serdecznie! Dzisiejszego pięknego poranka o godzinie 7 rano miałem przyjemność zdawać egzamin praktyczny. Oczywiście zdany z wynikiem pozytywnym :notworthy: Co do krążących negatywnych opinii na temat egzaminatorów we wrocławskim WORD'zie, muszę się z nimi nie zgodzić. Cała trójka egzaminatorów była bardzo pomocna, nikogo nie starali się oblać. Jednak koleżanka zdająca z nami miała "fory" no ale cóż, jest to zaleta płci pięknej :icon_mrgreen: Jeśli chodzi o szkołę jazdy we Wrocławiu, to ja walczyłem w: www.osk-plus-wroc.com Może zapalonymi motocyklistami nie są, ale potrafią nauczyć. Dodatkowym atutem jest bliskość ośrodka od ul. Ziębickiej (ok 500m) i cena. Z badaniami, pomocami... mieścimy się w 700. Trasa na mieście bardzo prosta, a plac, no tu raczej nie ma nic skomplikowanego, godzinka nauki ósemek i po wszystkim. Więc cieszcie się ze mną i do zobaczenia na :icon_mrgreen: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteam Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Mi udało się dziś sprawdzić status - to pierwsza dobra wiadomość :)prawko już czeka - to druga :icon_biggrin: jeśli jest problem - zadzwoń do swojego wydziału - oni powiedzą o co biega pozdrawiam Rzeczywiscie cos jednak dziala bo mi tez sie udalo. Dziwne jest to ze od momenu zdania do chwili pojawienia sie danych w drukarni minelo as szesc dni. Powiedz mi jeszcze ile w Twoim przypadku uplynelo czasu od momentu trafienia danych do drukarni do odeslania ich do wydzialu komunikacji? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doozer Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Ja radziłbym nie sugerować się tą stroną,w moim przypadku pisało,że trwa postępowanie administracyjne itp a w rzeczywistości dokument był do odbioru w starostwie Cytuj nowadeba.com.pl- tor motocross/ATV-zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xekon Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 (edytowane) W wydziale komunikacji miła pani powiedziała że można na stronie sprawdzać status prawka.Przy wymianie prawa jazdy, jeszcze ze starego, miałem sytuacje tak jak pisze Doozer - było do odbioru ale status na stronie był że trwa postępowanie... :| Pochwale się teraz :crossy: egzamin zdany za pierwszym razem w sobote 25 na odlewniczej, miły egzaminator, w sumie nawet calego sprawdzenia przed jazdą nikomu nie dał wykonać :lol:, na manewrach bez kierunków tylko z rozgladaniem. Z ciekawostek to to że miły pan egzaminator nie przyciskał dostatecznie lub za późno przycisk w cb i slyszalem tylko koncówki poleceń - całe szczęście że znałem trasę... Za to głośność słuchawki była ustawiona tak że mało co bembenka mi nie wydmuchało :) Jeszcze jedno - kurcze dokumenty miały być przesłane z odlewniczej w poniedziałek ale jeszcze ich nie ma... cóż trzeba poczekać.. Pozdrawiam współzdających - koleżankę i kolegę... Edytowane 28 Sierpnia 2007 przez xekon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fantasy Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 No nareszcie dzisiaj już po wszystkim... Zdałem za pierwszym razem moto :icon_twisted: i auto za pierwszym razem w WORD Piła... Egzaminator luzik, ze stoperem w ręku <pełna profeska> Pozdro przyszłym zdającym!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaQ Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 Coprawda zdałem już 2 miesiące temu, ale dopiero teraz trafiłem na forum. Zdawałem w Lublinie, na placu dziwne prośby egzaminatora o stawianie na podnóżku centralnym i pokazanie jak się sprawdza stan łańcucha (nie naciąg). Ale udało się wybrnąć. Na miescie oberwanie chmury i jazda wpław przez większośc ulic. Nie zrobiłem żadnego grubszego błędu a egzaminator się nie czepiał :clap:. Uczyłem się w pro-motorze w Warszawie i polecam ją każdemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dlamichala Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 Coprawda zdałem już 2 miesiące temu, ale dopiero teraz trafiłem na forum. Zdawałem w Lublinie, na placu dziwne prośby egzaminatora o stawianie na podnóżku centralnym i pokazanie jak się sprawdza stan łańcucha (nie naciąg). Ale udało się wybrnąć. Na miescie oberwanie chmury i jazda wpław przez większośc ulic. Nie zrobiłem żadnego grubszego błędu a egzaminator się nie czepiał :). Uczyłem się w pro-motorze w Warszawie i polecam ją każdemu. Gratulacje!A czemu Cię aż do lublina wygnało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doozer Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 WORD w Tarnobrzegu,czyli ten,w którym ja zdawałem,przyjmuje wnioski o egzaminy od osób z Wrocławia czy z Krakowa,także odległość między Warszawą a Lublinem nie wydaje się być niczym szczególnym.Czytałem artykuł niedawno,podobno jest to najlepszy ośrodek w całej Polsce,nie wiem na jakiej podstawie to stwierdzili. Cytuj nowadeba.com.pl- tor motocross/ATV-zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruszon Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 Zdałem :cool: Na autko za pierwszym razem, a na moto za drugim (za pierwszym razem za bardzo stres mnie zjadł) :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michael Opublikowano 12 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 to ja też się pochwalę. wczoraj i dziś zdawałem. i samochód i motocykl za pierwszym razem zdane :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 12 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 gratki :icon_mrgreen: może ci się przyda: http://www.kierowca.pwpw.pl/ można tu sprawdzić czy prawko już wyprodukowane :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan_007 Opublikowano 12 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 Gratulacje! Pamietam jak ja zdałem na moto za pierwszym i po powrocie do domu nie byłem pewny czy napewno zdałem :icon_mrgreen: Na szczęście po paru dniach info pojawiło się na stronie którą podał M4NIEK i byłem już spokojny :icon_eek: pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulka Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 A- zdane B- oblane.... ehh no cóż :):/:| Cytuj http:// www. youtube.com/watch?v=58UQ3PZctuA Passion of motorcycles :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grooc Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 Zdane, 11 września, kat A.A co ciekawe mam już dokument, dziś odebrałem- czekałem 6 dni razem, ale tylko 3 robocze w tym :icon_exclaim::):icon_mrgreen: Za 2 dni po egzaminie dokument był wyprodukowany i wysłany do urzędu, dziś zadzwoniłem i słyszę, że jest do odbioru. To na moto i dawaj :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi