goja Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 Witam!Zdałam :biggrin: sobota, 8:45 WORD Olsztyn. Po pięciu godzinach czekania na swoją kolej i wielkim stresie wreszcie się udało i do tego za pierwszym razem :P wielkie podziękowania należą się mojemu tacie, który cierpliwie uczył mnie podstaw jazdy na motocyklu i panu egzaminatorowi, który robił wszystko, żebyśmy zdali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badstuff Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 To ja rowniez sie pochwale, dzis mialem o 10 egzamin na odlewniczej i zdalem za pierwszym podejsciem :) Bylo bardzo spoko! W tym miejscu dziekuje za dobre przygotowanie i pozdrawiam instruktora Kamila Gelerta. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puchaty Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 Ja mam pytanie do tych co zdali prawo jazdy. W ile robi się prawo jazdy chodzi mi tu o czas, czy w miesiąc da się wyjeździć wszytko??? :D, ile tak naprawdę to trwa??. A i jeszcze jedno ile godzin trzeba wyjeździć?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doozer Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 W miesiąc spokojnie dasz rade,na motocykl jest 20 h do wyjeżdżenia,takze wystarczy co trzeci dzien weźmiesz sobie po 2h i już.Ja na przykład z tych 20h wyjeździłem z 12,specjalnie kolesiowi mowiłem aby mi wpisał np 3h gdy jeździłem 1.5h,naprawde,ale gdy umiesz jeździć to robienie przez godzine osemki nie należy do przyjemnych rzeczy,tak samo zresztą jak jazda po mieście,wogole całe to jeżdżenie o dupe rozbić,jeśli umiesz osemke i jezdzisz pare lat motorem to banał jak dla mnie Cytuj nowadeba.com.pl- tor motocross/ATV-zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puchaty Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 ale gdy umiesz jeździć to robienie przez godzine osemki nie należy do przyjemnych rzeczy. Jak to godzinę?? nie wiem o co chodzi, jeszcze jedno co jest na placu oprócz "ósemki". A po mieście dam luz radę, bo już dłuższy czas latam motorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dlamichala Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 ale gdy umiesz jeździć to robienie przez godzine osemki nie należy do przyjemnych rzeczy. Jak to godzinę?? nie wiem o co chodzi, jeszcze jedno co jest na placu oprócz "ósemki". A po mieście dam luz radę, bo już dłuższy czas latam motorem. Nie ten temat idź do dobrej szkoły, to nie będziesz robił 8 dłużej niż 1-2h total Mi zajęło wszystko ponad 4 miesiące, od zapisania się na kurs do egzaminu praktycznego Resztę wątpliwości rozwieje opcja szukaj :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draniec Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 (edytowane) Ok, jak porządki to porządki.To ja się w takim razie powtórzę (chyba mogę...?) i proszę o usunięcie założonego wcześniej tematu. Wczoraj o godzinie 14 miałam egzamin praktyczny na prawo jazdy kat. A; mimo pieszych zdradziecko czających się przy przejściu, by wkroczyć na nie w najmniej odpowiednim momencie, mimo niebezpiecznie zsuwającego się z głowy otwartego kasku, który przy 70km/h zachowywał się jak spadochron :bigrazz: , a przede wszystkim mimo sporego stracha - zdałam :biggrin: PS. Szczególne podziękowania kieruję w stronę wspaniałych instruktorów ze szkoły "PRO-MOTOR" - jesteście wielcy :notworthy: Dołączam się do podziękowań PRO-MOTORowcom. Egz zdany za pierwszym razem już jakiś czas temu. Zupełnie bez problemów.Pozdrawiam Edytowane 26 Lipca 2007 przez Draniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
izula Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 Witam Dzisiaj na Odlewniczej o 8 rano, zdałam teorie ( 0 błedów)co prawda to dopiero teoria ale całkiem to poprawia humorek, 20sierpnia praktyka tez o 8 trzymajcie mocno kciuki:-) P.S. Radze sie nie spozniac ja dzis przyszlam chyba 2 po i jeszcze sie zalapalam ,dziewczyna za mna juz nie miala tyle szczescia ( jak to Pan egzaminator okreslij maszyna losująca ruszyła) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziuteek Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 Zdalem 6 lipca na kategorie A, a 17 na kategorie B, wszystko za pierwszym razem. W piatek odebralem prawko, jestem bardzo szczesliwy :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzeszowianka Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 Hej!!! Nie miejcie mi tego za złe, że chwalę się zdanym egzaminem. Radość ogromniasta!!! Nie było łatwo, ale liczy się finał. Dziękuję wszystkim, ktorzy przyczynili się do zrealizowania mojego marzenia. Wielki dzięki dla Pana Egzaminatora z WORD w Rzeszowie. Ps. Teraz sie zacznie prawdziwa szkoła jazdy. Pozdrówka dla Wszystkich Zdających!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sick Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Papierek (w zasadzie plastik) odebrany... Wreszcie można legalnie wyciągnąć moją Suzi z garażu (Intruder 800).Wielkie dzięki dla Krakowskiej Szkoły Motocyklistów - vide samum, gosia i amil.Do zobaczenia na trasie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sol Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Tez zdalam i tez zgubiłam egzaminatora na miescie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ina Blanko Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 zdałam!!! :cool: ale egzaminator i jego kierowca mieli ze mnie polew bo bylam tak zestresowana ze ubralam kamizelke na lewa strone i musialam sie na nowohuckiej przebierac :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doozer Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2007 A ja dziś zdałem na B,więc za 2 tygodnie komplecik odbiore :icon_eek: Cytuj nowadeba.com.pl- tor motocross/ATV-zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urban Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Witajcie!!!! Dziś zdałem o godzinie 9.50 egzamin praktyczny na kat B. BYło to drugie podejście i na szczęscie ostatnie. KAt A zdana za pierwszym razem 4 lipca i testy bezbłędnie. Ale sie ciesze:P Jeszczy tylko koło tygodnia i komplecik w kieszeni. Nie ma chyba nic lepszego w życiu mężczyzny:P No może jedna rzecz..... Pozdrawiamurban Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi