zonq Opublikowano 22 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 to sie zapytam stunterow frumowych co to jest to stoppie 360?? fikolek?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CbR600f Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 (edytowane) Tak to wyglada.... http://www.uponone.com/videos.php?id=4854 Edytowane 23 Października 2006 przez CbR600f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pazur Opublikowano 1 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 1. Aaron ma ojca zajaranego na punkcie moto2. Jest kasa na sprzęty3. To jest USA - kraj durnych pomysłów4. Ten małolat jest lepszy: Obrazek Obrazek Obrazek ObrazekObrazek Obrazek Obrazek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robakcbr Opublikowano 1 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 O kurde ale młody wymiata!!!!!!!!!!!!! RESPECT...... :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^lunatyk^ Opublikowano 1 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 foto z oczu mu wróży, że wolno to on nie bedzie jeździł :crossy: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 1 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 4. Ten małolat jest lepszy:O faken, to nie jest fotomontaż? ;) Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba 89 Opublikowano 1 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 Macie jeden jego filmik. Mowe mi normalnie odebrało ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Litrus Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 omg ale ten mldy na minibike to nie koniecznie musi tak smigac .. wystarczy ze go poderwie na kolo i tylko zrobia mu zdjecie tak jakby jezdzil :(Ale i tak .. podziwiwiam... moj kuzyn w wieku 6 lat to sie autkami bawi a jak odpalam motor to zatyka uszy :buttrock: (oczywiscie cichutko mi pracuje ale coz ;P) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukass102 Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 Czy mi się wydaje, że na 3-cim zdjęciu z minibike widać stempel z fotoshopa? :( Albo ja już jestem przewrażliwiony :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolot Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 Co do rodzicow tego 14 latka, to gratuluje im rozsadku. Cale szczescie ze chlopak powoli jezdzi. Ale gdyby jezdzil szybciej i cos mu sie stalo to mieliby go na sumieniu.......Wogule dziwie sie rodzicom ktorzy kupują swoim dorastającym pociechom scigacza na zawolanie. Gdy dzieciom cos sie stanie to kto bedzie ponosil czesciowa odpowiedzialnosc.....Takze ja nigdy rodzicow o motor nie prosilem tylko sam na niego zapracowalem.Smieszy mnie mnie wypowiedzi 18latkow ktorzy pisza "kupilem R6"Taka saytuacja mogla by miec miesce gdyby wygrali kae na loteri itdA tak to powinni pisac "rodzice kupili mi motor" a to jest roznica :) Cytuj Komar 2320 > WSK 125 > CBR 600F2 > CBR F4I SPORT > Kymco Active > YBR 125 > CBR 600RR PC 40 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 Samolot, kogo to kur..a obchodzi ? Nie o tym jest temat. Gościiu jest świetny, naprawdę dobrze panuje nad motocyklem, pozazdrościć :-). Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THE-DOCTOR Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 No umi chłopak jeździć :crossy: W moim wieku :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ynciol Opublikowano 3 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2006 Nie no co wy tak naprawde to gostek nie jest rewelacyjny w swoim 143 tricku się podparł! :banghead: hehe wymiata, ale jak to ktos wcześniej napisał, jego ojciec dajem mu swoją pasję i mu pomaga, on ją powieksza i to z sukcesem! moj ojciec pewnie tez pragnął dac mi bike na 13 urodziny i jeżdzić ze mna żebym sobie ćwiczył...cóż mało brakowalo hehe PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olin Opublikowano 3 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2006 Nie do wiary :) To co można robić z moto i to w takim wieku :buttrock: Oglądam i oglądam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 3 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2006 (edytowane) o co powiecie o chlopakach z owt? teaz wymiataja tyle ze glowie na sqtrach,www.onewheelteam.com (medias,video) Edytowane 3 Listopada 2006 przez Jimmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi