Prog Opublikowano 11 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 Obywatelu!!! Każdy jeden dzień przejeżdżony na moto jesienią i zimą, skraca czas oczekiwania na nadejście wiosny o tenże jeden dzień. :biggrin: :clap: :biggrin: pozdr Nawet nie wiesz jak bardzo trafiłeś w sedno sprawy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 11 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 Traska do garazu docelowego wykonana :biggrin: Moto zalane pod korek, wypucowane i pewnie teraz juz grzecznie spi... Oby szybko nadeszla wiosna! Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_o Opublikowano 11 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 A ja jeszcze czekam do końca przyszłego tygodnia. Może będzie pogoda ? Dzisiaj można było trochę polatać. Cierpliwości do wiosny życzę wszystkim :P Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martus Opublikowano 12 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 Ja jezdzilam ostatnio we czwartek. Motorek jeszcze czeka. Teraz u nas strasznie pada i sie bardzo ochlodzilo. Ale Niedziela ma byc sloneczna i 7 stopni wiec pewnie do zachodu slonca jeszcze posmigam. Mam motorek od piatku ( 3 listopada) a zrobilam 360 mil. Moze nie duzo ale po pracy po ciemku to i tak nie zle. :icon_razz: Nie dam rady usiedziec w domu jak motorek stoi na parkingu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atrian Opublikowano 12 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 Ostatnio, czyli w czwartek nakręciłem 120 km i to w deszczu z wiatrem na trasie Szczecin - Świnoujście i o dziwo??? napotkałem sporo motongów i ich właścicieli którzy wybrali się na jesienną polatankę.......... Upsss.... Trzeba być twardym :banghead: a nie miętkimm :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wodar Opublikowano 12 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 Ja namiętnie oglądam prognozę pogody gdzie się tylko da i czekam na odpowiednią pogodę. Mam nadzieję, że się doczekam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 12 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 Ale wszyscy wygodniccy się zrobili :biggrin: Latem za gorąco na jesieni za zimno...Zawsze można zmienić klimat na bardziej umiarkowany. A co miał powiedzieć pan Stanisław - listonosz, który deszcz nie deszcz, śnieg czy grad swoją wysłużoną WSKą wszystkie wioski w gminie objeżdżał?A co ma powiedzieć Olsen, który - deszcz czy śnieg - min. 4 razy w tygodniu swoim wysłużonym peugeocikiem do metra dojeżdża (niby tylko 3 km z okładem, ale zawsze)? :biggrin: Obywatelu!!! Każdy jeden dzień przejeżdżony na moto jesienią i zimą, skraca czas oczekiwania na nadejście wiosny o tenże jeden dzień. :) :notworthy: :icon_razz: Dobry tekst na sygnaturkę. :icon_razz: :icon_eek: Tak sobie myślę, że pewnie łatwiej mi teraz jeździć późną jesienią czy zimą na dwóch kółkach z silnikiem dzięki temu, że kiedyś (za czasów licealnych i wczesnostudenckich) jeździłem non stop na rowerze (m.in. codziennie do szkoły), nawet wtedy gdy miałem w kieszeni prawko kat. AB - pozwoliło mi to nabrać hartu ducha, potrzebnego do uprawiania motocyklizmu przez cały rok. Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 12 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 Mnie w Polsce zima nie przeszkadzała, wszak 19 lat temu robilem, prawko 7 lutego w osrodku na Bema :) I potem sie smigało na Emce przez cala zime :notworthy: A dzisiaj ............... sloneczko piekne swieci, temperaturka tak +12, wiec ....... moto z garazu i srrrrrrrru ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nazir Opublikowano 12 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 Ja jeszcze śmigam ,choć nie juz codziennie .Powoli juz odpuszczam ,zbyt czesto się zmienia pogoda ,czego ostatnio mieliśmy przykład gdy padał śnieg.Nie chciałbym się znaleźć w sytuacji gdzie rano gdy jade do pracy sucho albo lekki deszczyk a wieczorem gdy bym wracał -śnieg. Wole o tym nie myśleć ,nie czuje sie na siłach by zakładac łyżwy na opony :notworthy:.Co dziwne jest mi cieplutko ,nawet gdy temperatura bliska zeru .Skórzane spodnie i kurtka Retbike doskonale zdają egzamin.Tylko to głupie uczucie gdy ma sie letnie rękawice ,od góry chłodno a od spodu (podgrzewane manetki) goraco .Może tak do końca listopada a potem daję sobie spokój.Oby do wiosny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EdgeCrusher Opublikowano 13 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2006 No to zlozylem bron....sezon 2006 szczesliwie zakonczony z 14 488km wielkiego banana na twarzy! Pozdrawiam juz wiosennie! :biggrin: Moje moto podróżeJeździć póki ciepło! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 13 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2006 ja dzis uczyłem kumpla z pracy jeżdzic na motocyklu :cool: cbr600rr :buttrock: :biggrin: chyba da rade :lapad: WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 13 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2006 ja dzis uczyłem kumpla z pracy jeżdzic na motocyklu :wink: cbr600rr :D :wink: chyba da rade :evil:Koleś musi mieć niezłe samozaparcie, jak o 4 rano latacie :bigrazz: pozdr "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 13 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2006 Szykujcie sie, od Środy do Soboty (przynajmniej w Warszawie) zapowiadają słoneczko i od 12-14 stopni :bigrazz: MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 13 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2006 (edytowane) Szykujcie sie, od Środy do Soboty (przynajmniej w Warszawie) zapowiadają słoneczko i od 12-14 stopni :) Будь готов! Всегда готов!!! :icon_mrgreen: pozdr Edytowane 13 Listopada 2006 przez jurjuszi "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vespucci Opublikowano 13 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2006 Будь готов! Всегда готов!!! biggrin.gif || \ / Bądź gotowy, zawsze gotowy !!!! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi