jurjuszi Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 Od przyszłego tygodnia ma się znowu ocieplić.Ja dziś, spojrzawszy na termometr za oknem, postanowiłem wpiąć podpinki do kurtki i spodni Modeki (a także do "cywilnej" skóry, którą zakładam na dojazdy skuterem do metra).Ocieplić powiadasz.... Hmmm.... byle nie padało to będzie dobrze. Zimno to pół biedy. Nie lubie wody, a szczególnie jak mnie ochlapie TIR :bigrazz: pozdr "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 Ocieplić powiadasz.... Hmmm.... byle nie padało to będzie dobrze. Zimno to pół biedy. Nie lubie wody, a szczególnie jak mnie ochlapie TIR :bigrazz: A ja już sam nie wiem, co gorsze: +5 st. i deszcz czy -5 st. i sucho. :crossy: Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 no panowie, już się zaczyna robić zimno w dzień. właśnie zrobiłem 70km i ręce mi odpadały. nogi lekko odczuły, na szczęście mam wind stoper.pozdrawiam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 A ja już sam nie wiem, co gorsze: +5 st. i deszcz czy -5 st. i sucho. :bigrazz:Zdecydowanie wolę -5 i sucho. Zauważ, że o tej porze roku kiedy pada, na ogół silnie wieje a z bocznymi podmuchami jeszcze nie umiem sprawnie walczyć. Poza tym, jak jest -5 i sucho to na ogół słoneczko świeci (tak jak dzisiaj na przykład)W Moskwie jest fajny klimat. -20 a wydaje sie cieplej niż u nas przy -5, bo nie wieje i jest właśnie sucho. pozdr "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wodar Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 Nakręciłem kilometrów w piątek i sobotę. Całkiem nieźle się jeszcze jeździ. Może za wyjątkiem miejsc gdzie przy wietrze liście lecą na mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 Witam!! Ja w piątek 850 km trzasnąłem jednego dnia (a jeżdżę na golasie bez najmniejszej owiewki) a w sobotę skromne 170 km :bigrazz: :( :crossy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 No to i ja dodam cos ................ skoromne 30. Mil :crossy: Jeszcze calkiem przyjemnie sie jezdzi ....... :bigrazz: ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryś Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 hej. a ja juz w tym sezonie odpuszczam zrobilem ok 14000 i wystarczy, teraz moto zakonserwowac i na allegro a na przyszly sezon jak hajs pozwoli to moze kawasaki zx10r zakupie, pozdrawiam wszystkich tych ktorzy smigaja i juz nie smigaja(z roznych przyczyn) i do nastepnego sezonu. uwazajcie na siebie chlopakino panowie, już się zaczyna robić zimno w dzień. właśnie zrobiłem 70km i ręce mi odpadały. nogi lekko odczuły, na szczęście mam wind stoper.pozdrawiam wszystkich...znowu dyskryminacja. Czy Wy myślicie, ż dziewczyny to nie jeżdżą przy -1? :bigrazz: Miałam akurat dzisiaj okazję śmignąć do pracy o 5:15 rano. Był mrozek, ale jamaszka odpaliła za pierwszym razem. Wpięłam wszystkie możliwe podpinki, założyłam grube skarpety i jazda. Jedyny problem to parująca szybka, ale wietrzyłam ją na światłach, także jeszcze widziałam gdzie jadę :(. Dzisiaj pogoda aż zachęca do jazdy... a w piątek śnieg - haha! :crossy: Pozdrawiam wszystkie MORSY! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszczu Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 Do Czwartku śmigalem, od Czwartku Angina ropna :crossy: Patrząc na prognoze, już raczej poczekam do następnego sezonu :)Ostatnio smigalem w czwartek tez :], od piatku leze i smarkam/kaszle :bigrazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 Ja tam twardo jeżdżę, choć jak dzisiaj wracałem to trochę mi ręce przemarzły, ale nie ma się co przejmować. Byleby nie padało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puzel Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 Wy konczycie jezdzic, a ja w tym tygodniu wyjezdzam po remoncie srzyni, juz nie moge sie doczekac sniegu. Trzeba sie tylko cieplo ubrac Taka jest wlasnie przewaga rusków nad japońcami :bigrazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jo]{eR Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 WitamJa także śmigałem i będę śmigął zawsze gdy będzię temp.>0 i nie będzie padaćPozdro dla wszystkich miłośników, którzy jeszcze nie uśpili swych maszyn :bigrazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Litrus Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 ja dzisiaj jezdzilem co prawda nie swoim ale jako pasazer i bylo mi bardzo zimno ...Moja dt juz stoi w piwnicy rozlozona na czesci :bigrazz: ja dzisiaj jezdzilem co prawda nie swoim ale jako pasazer i bylo mi bardzo zimno ...Moja dt juz stoi w piwnicy rozlozona na czesci :crossy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cenderr Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 Taka jest wlasnie przewaga rusków nad japońcami :crossy: No jeszcze bym się tak nie cieszył :bigrazz: . Japonia równiez daję rade :crossy: . Dzisiaj był chyba najzimniejszy dzień w ostatnim czasie. Polatałem skromnie (bardzo skromnie), coraz mniejsza frajda ale jeszcze da się jeździć. Trzeba mocno uważać... 3majcie się ciepło :bigrazz: . Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Neo Opublikowano 31 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 Wtorek, 31 X 2006 koniec codziennego śmigania.Kupiłem już bilet MZK miesięczny i pora rumaka do garażu wstawić. Oczywiście jak będzie ciepło można śmignąć. :flesje: Podsumowując sezon udany. Rozpoczęty oficjalnie na bemowie, zakończony oficjalnie na Nowym Świecie.Dwie lekkie gleby. Jedna ekstremalna sytuacja. Jedna drobna awaria sprzętu. Oby do wiosny :icon_mrgreen: Wtorek, 31 X 2006 koniec codziennego śmigania.Kupiłem już bilet MZK miesięczny i pora rumaka do garażu wstawić. Oczywiście jak będzie ciepło można śmignąć. :wink: Podsumowując sezon udany. Rozpoczęty oficjalnie na bemowie, zakończony oficjalnie na Nowym Świecie.Dwie lekkie gleby. Jedna ekstremalna sytuacja. Jedna drobna awaria sprzętu. Oby do wiosny :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi