Golas Opublikowano 8 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 Właśnie z terenu wróciłem Dnieprem, tu w płocku mała zamieć, temperatura -1 stopień, fajnie się śmiga po śniegu z koszem :biggrin: Trochę mi zmarzły cztery litery ale jest dobrze, jutro wyprawa do Giżycka, 270 Kilometrów w jedną strone :icon_twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadek Opublikowano 8 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 caly lykend smigalem, zadnych rekordow, parenascie kilometrow codzinnie - czlonki marzly nieco, w sobote bylo w miare sucho, to awaryrne hamowanie pocwiczylem.wybieralem sie do Pawla na serwis, ale jakos sie nie moglem przemoc na trase 80 km przy zerze...a od wczoraj sniezy...echpozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MACIAS1989 Opublikowano 9 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 Co prawdza ja nie jeżdzę, bojestem zmarźlakiem, ale widziałem dzisiajjakiegos chłopaka na skuterku:P padał snieg, temp ok. -6-7stopni, ale chłopak twardy nawet z otwarta szybka jechał w kasku, ale cały spiety, wyglądał jak bryła lodu:P pewnie kupił wczoraj skuter i dzis jego pierwszy raz;) nie mógł wytrzymac zapewne:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heffi Opublikowano 10 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2007 jezdzilem w zeszla sobote czyli 03.02.2007 i to jezdzilem przez 1.5h - hihihihi objezdzalem dwa sprzety miedzy ktorymi wybieralem (i wybralem i zadatkowalem) - ale co zmarzlem to moje... pozdro all Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bohen Opublikowano 10 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2007 Witam W Rzeszowie pogoda wymarzona, słońce i +6 st C, nawinięte marne 40 km ale zawsze to coś, po długiej 4 tygodniowej przerwie. Pozdro Stare motocyklowe przysłowie mówi: jak się nie wywrócisz.....to se nie poleżysz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Unix Opublikowano 10 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2007 ja dzisiaj standardowa moja trasa zrobilem okragle 100km :icon_mrgreen: w krakowie ladna pogoda, drogi suche, okolo 5 C, zapomnialem zalozyc ochraniaczy i przez to troche mi zmarzly kolana. Poza tym super :) Ahh, nigdy nie jezdzilem powyzej 10C (niedawno kupilem sprzeta) ale musi byc pieknie. Niech ta zima sie konczy juz. Widzialem 3 motocyklistow w trasie, jeden chyba tylko wyprowadzal swoje enduro bo jechal w dresie hehe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo98 Opublikowano 10 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2007 moze dlatego jehal w dresie bo rombnoł to enduro spod sklepu heheh :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 10 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2007 Czolem! Ja dzis tez polatalem. Moze ze 30km padlo. Ale slisko - raz ladnie mi dupa ujechala :).Przejechalem sie tez dzis na pewnej XJ600, o ktorej cos wkrotce pewnie bedzie na 4um... :lalag:. Pzdr! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 W sobote troch pojezdziłem było fajnie tymbardziej że wywaliłem katalizator :icon_razz: Motocykl nie do poznania... Wsumie patrze na termometr jest 5 stopni chyba jade zrobić mała rundke po mieście;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puzel Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 Mam pytanie. Co to za frajda zrobić rundkę po mieście?? Przed kim ty się lansujesz/wy się lansujecie??No qrwa nie rozumiem tego, dziewczyny na to lecą, że się koło nich przygazuje odkurzaczem?? Lepiej pojechac do lasu lub poza miasto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 Mam pytanie. Co to za frajda zrobić rundkę po mieście?? Przed kim ty się lansujesz/wy się lansujecie??No qrwa nie rozumiem tego, dziewczyny na to lecą, że się koło nich przygazuje odkurzaczem?? Lepiej pojechac do lasu lub poza miasto. Będziesz starszy to zrozumiesz :banghead: MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JonekBP Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 heheh punkt dla Klaudiusza :( :( Ja sobie dziś jade w autku po mieście,śnieg sypie od rana i to konkretnie i widze co ?? 2 typków jadących na skuterze co mnie podziw złapał to poezja :(:D :cool: Pzdr.;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 Mam pytanie. Co to za frajda zrobić rundkę po mieście?? Przed kim ty się lansujesz/wy się lansujecie??No qrwa nie rozumiem tego, dziewczyny na to lecą, że się koło nich przygazuje odkurzaczem?? Lepiej pojechac do lasu lub poza miasto.No dokładnie stary ... Widać że mnie rozumiesz Pełen lans i jeszcze palenie gumy przed przejściem dla pieszych :D Ps no i sobie pojeździłem ponad 100km :wink: Najpierw tzw rundka po mieście :D a potem malutka taska na Dębice :) Pogoda fajna jeździ się super;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bohen Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 Najpierw tzw rundka po mieście D.gif a potem malutka taska na Dębice smile.gif Pogoda fajna jeździ się super;) Hehe no to Ciebie widziałem na ul.Krakowskiej, ja niestety już puszką jechałem bo wracałem z miejsca garażowania XT (a też tamtędy jechałem na XT ale jakieś 2h wczesniej :/ ) Stare motocyklowe przysłowie mówi: jak się nie wywrócisz.....to se nie poleżysz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriss.g Opublikowano 15 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 (edytowane) ...to ja dziś z 50 kaemów zrobiłem .. tak dla zdrowia psychicznego ... chociaż jadąc w deszczu raczej na wariata musiałem wyglądać :wink: ps. sobie tłumaczyłem że musze spodnie sprawdzić czy sa faktycznie nieprzemakalne :evil: Edytowane 15 Lutego 2007 przez kriss.g Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi