Skocz do zawartości

Jeździłaś(eś) Dziś??? Czyli kto jeszcze daje radę a kto już odpuszcza

maruha
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Właśnie z terenu wróciłem Dnieprem, tu w płocku mała zamieć, temperatura -1 stopień, fajnie się śmiga po śniegu z koszem :biggrin:

Trochę mi zmarzły cztery litery ale jest dobrze, jutro wyprawa do Giżycka, 270 Kilometrów w jedną strone :icon_twisted:

caly lykend smigalem, zadnych rekordow, parenascie kilometrow codzinnie - czlonki marzly nieco, w sobote bylo w miare sucho, to awaryrne hamowanie pocwiczylem.

wybieralem sie do Pawla na serwis, ale jakos sie nie moglem przemoc na trase 80 km przy zerze...a od wczoraj sniezy...ech

pozdrawiam

Co prawdza ja nie jeżdzę, bojestem zmarźlakiem, ale widziałem dzisiajjakiegos chłopaka na skuterku:P padał snieg, temp ok. -6-7stopni, ale chłopak twardy nawet z otwarta szybka jechał w kasku, ale cały spiety, wyglądał jak bryła lodu:P pewnie kupił wczoraj skuter i dzis jego pierwszy raz;) nie mógł wytrzymac zapewne:P

jezdzilem w zeszla sobote czyli 03.02.2007 i to jezdzilem przez 1.5h - hihihihi

objezdzalem dwa sprzety miedzy ktorymi wybieralem (i wybralem i zadatkowalem) - ale co zmarzlem to moje...

pozdro all

Witam

W Rzeszowie pogoda wymarzona, słońce i +6 st C, nawinięte marne 40 km ale zawsze to coś, po długiej 4 tygodniowej przerwie.

Pozdro

Stare motocyklowe przysłowie mówi: jak się nie wywrócisz.....to se nie poleżysz.

ja dzisiaj standardowa moja trasa zrobilem okragle 100km :icon_mrgreen: w krakowie ladna pogoda, drogi suche, okolo 5 C, zapomnialem zalozyc ochraniaczy i przez to troche mi zmarzly kolana. Poza tym super :) Ahh, nigdy nie jezdzilem powyzej 10C (niedawno kupilem sprzeta) ale musi byc pieknie. Niech ta zima sie konczy juz.

Widzialem 3 motocyklistow w trasie, jeden chyba tylko wyprowadzal swoje enduro bo jechal w dresie hehe.

Mam pytanie. Co to za frajda zrobić rundkę po mieście?? Przed kim ty się lansujesz/wy się lansujecie??

No qrwa nie rozumiem tego, dziewczyny na to lecą, że się koło nich przygazuje odkurzaczem?? Lepiej pojechac do lasu lub poza miasto.

Mam pytanie. Co to za frajda zrobić rundkę po mieście?? Przed kim ty się lansujesz/wy się lansujecie??

No qrwa nie rozumiem tego, dziewczyny na to lecą, że się koło nich przygazuje odkurzaczem?? Lepiej pojechac do lasu lub poza miasto.

Będziesz starszy to zrozumiesz :banghead:

heheh punkt dla Klaudiusza :( :( Ja sobie dziś jade w autku po mieście,śnieg sypie od rana i to konkretnie i widze co ?? 2 typków jadących na skuterze co mnie podziw złapał to poezja :(:D :cool: Pzdr.;]

No dokładnie stary ... Widać że mnie rozumiesz Pełen lans i jeszcze palenie gumy przed przejściem dla pieszych :D

Ps no i sobie pojeździłem ponad 100km :wink: Najpierw tzw rundka po mieście :D a potem malutka taska na Dębice :) Pogoda fajna jeździ się super;)

Najpierw tzw rundka po mieście D.gif a potem malutka taska na Dębice smile.gif Pogoda fajna jeździ się super;)

Hehe no to Ciebie widziałem na ul.Krakowskiej, ja niestety już puszką jechałem bo wracałem z miejsca garażowania XT (a też tamtędy jechałem na XT ale jakieś 2h wczesniej :/ )

Stare motocyklowe przysłowie mówi: jak się nie wywrócisz.....to se nie poleżysz.

...to ja dziś z 50 kaemów zrobiłem .. tak dla zdrowia psychicznego ... chociaż jadąc w deszczu raczej na wariata musiałem wyglądać :wink:

ps. sobie tłumaczyłem że musze spodnie sprawdzić czy sa faktycznie nieprzemakalne :evil:

Edytowane przez kriss.g

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...