Dariusz L Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 Taka jazda gdy jest chłodno to już nie jest to . Zwłaszcza gdy jest szaro i mglisto . Zimne opony powodują ślizganie na zakrętach , więc nie można sobie pozwolić na wiele . No chyba jazda powinna sprawiać przyjemność . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 (edytowane) Taka jazda gdy jest chłodno to już nie jest to . Zwłaszcza gdy jest szaro i mglisto . Zimne opony powodują ślizganie na zakrętach , więc nie można sobie pozwolić na wiele . No chyba jazda powinna sprawiać przyjemność .Zgadza się, ale każdy lubi co innego. Ja i tak nie umiem szybko pokonywać winkli, bo to mój pierwszy sezon i pierwsze moto (Junaka sprzed 15 lat nie liczę, bo on prawie nie jeździł). Ja lubie jak jest szaro, mglisto, ponuro :buttrock:. Dla mnie to i tak jest jakaś tam adrenalinka. Człowiek czuje się wtedy taki samotny, zagubiony w jakimś nierealnym świecie. Dla mnie to jest OK. Zacząłem sezon we wrześniu więc to chyba zrozumiałe, że staram się jeździć kiedy się da, dopuki gumy się jakoś trzymają drogi i chce mi się przed robotą wstawać jeszcze na moto nawet na 30 minutową przejażdżkę. pozdr Edytowane 19 Października 2006 przez jurjuszi "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iluminat Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 Również jeździłem. Ostatnio było 5 stopni i też jeździłem. Nigdy nie jest za zimno, są tylko źle ubrani motocykliści :buttrock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz-aprilia Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 Ja jezdze. Nie ma to jak poranny chlodek na obudzenie o 7 rano :cool: . Wczoraj zalozylem oslone na chlodnice oleju i cholerny olejak wykazuje szybsze checi do wlasciwego rozgrzania silnika. Na ostatniej prostej przed praca moge juz normalnie odkrecic :buttrock: . Zastanawia mnie tylko dlaczego jak schodzi z wysokich obrotow (hamowanie silnikiem) potrafi sobie od czasu do czasu kichnac w wydech? Przeziebila sie Suzi czy co? :cool: Potrzebujesz bezpłatnej pomocy prawnej? - Forum Prawnicze zaprasza - ]http://forumprawnicze.info/wykroczenia-i-prawo-drogowe-f10/] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 jezdze... pol wrzesnia mi wypadlo przez wizualke wiec jezdze... Jeździłem,zatankowałem zrobiłem 10 km. Aha i motocyklistow widac... widziałem dwóch pod stacją CPN w Zduńskiej Woli... co prawda mam skuter wiec w nogi dos cieplo... ale za to rekawiczki mam tylko rowerowe :/ no ale na nastepny sezon już będzie lepszy kask i rękawice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 Odebrałem moto z warsztatu, jak mam nie śmigać?!?! Kalesony pod dżinsy i długa :cool: Dzisiaj bylo bardzo przyjemnie :buttrock: Jutro też śmigam, do Środy w Wawie ok. 16-19 Stopni :cool: MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motowojtas Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 nie ma złej pogody dla motocyklisty, są tylko zle ubrani motocyklisci... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klas500 Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 Przy takiej pogodzie , jaka jest w ostatnim czasie (sucho , żadnych opadów deszczu , nie mówiąc nawet o śniegu) , nawet przez myśl mi nie przeszło aby zakończyć sezon , tym bardziej , że sprawiłem sobie niedawno nowe , ciepłe ubranko :buttrock: Mało tego - w ostatnich dniach , jazda sprawia mi nawet większą frajdę niż zazwyczaj (choć zawsze lubię sobie pośmigać) :cool: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriss.g Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 (edytowane) ... ja wczoraj kilkadziesiąt km zrobiłem ... jak codziennie ... niestety dziś nie mogłem ... praca przycisnęła do biurka niemozliwie ... jutro odrobię ... w 3City codziennię widuję kilku twardzieli ... weekend niestety odpadnie bom do stolycy zmuszony katamaranem pojechać ... będzie XJ-tka tęsknić do poniedziałku ... Edytowane 19 Października 2006 przez kriss.g Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 Po ponad tygodniowej przerwie tez dzis przewietrzyłem kości - w południe, w słoneczku rozkosz :cool: ale z rana i pod wieczór to juz hard corre :buttrock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 do Środy w Wawie ok. 16-19 Stopni :buttrock: 17 C to bedzie o godzinie 13stej na termometrze a temperatura odczuwalna dla zwyklego pieszego to juz inna sprawa :cool: Ja juz sie nie ludze, ze bedzie cieplo, ale dalej smigam, choc juz prawie zadna przyjemnosc z tego :cool: ps: dobra prognoza, z moich obserwacji wynika, ze bardzo sprawdzalna:http://meteo.icm.edu.pl/ Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareksit Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 Po 3mieście śmiga nas jeszcze sporo :buttrock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechu Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 No niestety ochlodzilo sie w ostatnich dniach. Tydzien temu nawet sie milo smigalo w terenie, jak bedzie jutro to sie okaze :buttrock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 Dzisiaj nawinąłem jakieś 80 km po mieście Wrocław... Motorów coraz mniej, ale jeszcze się jakieś trafiają. Zawsze lewa ręka do góry... Było paru jeszcze. A taka ładna pogoda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 Ja tam jeszcze śmigam i widuję naszych "braci" :cool: Zakładam rękawice narciarskie blizzarda, a tak pozatym to za grubo się nie ubieram, bo tylko t-shirt i kurtka inaczej jak założę jeszcze bluzę to jest mi za gorąco :buttrock: Co do dołu to różnie, bo jak tylko na miasto na chwilkę to dżinsy, a jak gdzieś dalej to spodnie narciarskie :cool: https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi