Kacper_Aprilia Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 (edytowane) o znaczy, że rejestrujesz go w polsce tak?? :( No coś jest w tej ninji, może po prostu zajebistaJa kupiłem r6 2007 1600 km przebieg, bo cena mi dobra wyszła :P, Ale bedę ją sprzedawał około maja, czerwca. No w 2008 bede miał już prawko to ta ninja bedzie napewno (ciekawy jesem jak r6 bedzie sie spisywać :P) Pozdrawiam P.S Jaki kolorek wybrałeś ?? :D Edytowane 3 Listopada 2007 przez Kacper_Aprilia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buster Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 Zielona... A rejestruje ją tutaj (koszt pierwszej rejestracji i podatku drogowego na rok pokrywa dealer) koszt pełnego ac i oc wyszedł mi 350 funtów, to wydaje mi się że gra nie warta świeczki, a w razie czego polskie firmy tak zaczeły by mi szukać dziury w całym ,że w końcu bym podziękowania od nich dostał i tytuł frajera roku.A co do r6 też miałem dylemat, zaważyło to że dużo pochlebnych opini na jej temat jest w gazetach, a pozatym wyszła ok. 1400 funtów taniej niż r6. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiwor Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 Cła nie ma. I też teraz stoje prze wyborem 600, gsxr czy może zx6r :biggrin:Przy takim wyborze jest jeszcze jedna opcja do rozważenia - zx6r tańsze ale suzuki można się pokusić o start w cup lub poprostu pojechać na Dni Suzuki. Cytuj Notoryczny kłamca :icon_twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper_Aprilia Opublikowano 12 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 No nie ukrywam że fotki bym oblukał, ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 Przy takim wyborze jest jeszcze jedna opcja do rozważenia - zx6r tańsze ale suzuki można się pokusić o start w cup lub poprostu pojechać na Dni Suzuki.jedyna opcja która przemawia za kawa to kasetowa skrzynia biegów no i niskie ceny ich na jEbay-u ( kumpel kompletna za 40$ wyrwał) :biggrin: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gizmucik Opublikowano 16 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 Super sprzęt :clap: kiedyś ten sprzęt stanie u mnie w garażu :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buster Opublikowano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 Zgodnie z obietnicą wrzuciłem zdjęcia kawki do podpisu, dotychczas zrobiłem na niej tylko 140 mil. Pierwsze wrażenia z jazdy - w salonie kazali mi przez pierwsze 100 mil nie przekraczac 4 tys obrotów przez pierwszą setke a następne 500 mil max. 5 tys obrotów, czyli mogę narazie tylko tyle powiedziec że przy tych 6-7 tys obrotów , to jak dla mnie bajka,składa się super, czuc że jest o wiele lżejszy od kota a przez to mój mózg wysyła pozwolenie do ciała na większe przechyły, biegi wbijają się bardzo delikatnie i cicho (a do tego ten wyświetlacz biegu na którym jade), taki szczegół jak wrzucanie 1 na postoju, odbywa się to bez żadnego szarpnięcia, czy też nieprzyjemnego zgrzytnięcia, skrzynia na 5+, zawieszenie- jak dla mnie troche za twarde, przy 1 serwisie będzie regulowane na moją wagę, wtedy opiszę subiektywniej. Jedyny minus jaki znalazłem to bardzo twarde siodło, nie to co w kocie, już myśle na przyszłe lato (a wybieram się nim do polski 1540 km w jedną strone, z postojem 2 dniowym w niemczech) zakupic żelową podkładke pod pupe , ... Na co tu jeszcze ponarzekac : nadgarstki, troche bolą (podobno powyżej 120 jest ok, sprawdzę jak dotrę), no i na dłuszą trasę przydałaby się wyższa szybka... A tak pozatym to jestem zafascynowany tym motorkiem, Kocham te dwa kółka i czekam z utęsknieniem za słońcem, jak my wszyscy... POZDRAWIAM http://www.bikepics.com/members/buster23/Default.asp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 Naprawde bardzo sliczny motocykl!!! :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmi Opublikowano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 To chyba nie jest turystyczny motocykl?, słyszałem, że sportowy ale jak chcesz to możesz obić go w lepszą kanapę, założyć wysoką szybkę, podgrzewane manetki, gmole, stelaże pod kufry :smile: Pozdro, super sprzęcik i w jedynym słusznym kolorze ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CBRedzio Opublikowano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 Jedyny minus jaki znalazłem to bardzo twarde siodło, nie to co w kocie, już myśle na przyszłe lato (a wybieram się nim do polski 1540 km w jedną strone, z postojem 2 dniowym w niemczech) zakupic żelową podkładke pod pupeNie tędy droga kolego - ja proponuję raczej amortyzator skrętu, crash-pady, komplet sportowych owiewek i na tor cisnąć bydle.Swoją drogą ciekaw jestem, jak Ci się moto "turystycznie" sprawdzi. Trzymam kciuki, piękna bestia! Cytuj pozdrMichał, WrocławKTM EXC-R 530 Six-Days, Husaberg FS 650 Force Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqruku Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 Hmmm. :bigrazz: Kawasaki Rulezzz :) :icon_twisted: Fajny sprzęcior. :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buster Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 "To chyba nie jest turystyczny motocykl?, słyszałem, że sportowy ale jak chcesz to możesz obić go w lepszą kanapę, założyć wysoką szybkę, podgrzewane manetki, gmole, stelaże pod kufry " Szybke planuje zmienic na taką, założyłem crash pady, a stelaży jeszcze niema w ofercie. Aha zamówiłem coś takiego bo strasznie mnie wkurzało to że po przejechaniu po mokrej nawierzchni cały spód łącznie z wydechem był upierdzielony jak jasny gwint. Kurcze ,a w salonie jak go brałem to mówili że to turystyk :) , ktoś tu kłamie i niewiem kto... A tak na serio czuje jak mnie zjedziecie ale mam zamiar od czasu do czasu jechac nim na tor (8 mil odemnie jest cosik takiego ) , dojezdzac nim do pracy, i polatac troche po angli, walii i szkocji w celach turystycznych, czekam na baty :) i proszę o pokute :biggrin: ps. zajebi__ie podobają mi się super sporty, zawsze chciałem coś takiego, ale raczej w sobie niemam ducha maniaka prędkości, myślę że jeżeli finanse pozwolą to tak za pare latek w garażu będe gościł coś w stylu 1400GTR lub ZZR1400... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid22 Opublikowano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 Pupa powinna się przyzwyczaić. Gratuluje sprzętu :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 polatac troche po angli, walii i szkocji w celach turystycznychJak bedziesz wybieral sie do tej szkocji to daj znac :). No i gratulacje :buttrock: Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adel Opublikowano 14 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 Piekny motocykl, moje gratulacje, teraz i ja się zacząłem nad nim zastanawiać bo do tej pory CBR600f wygrywał ze wszystkimi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi