Pitu Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 Witam!Dziś o godzinie 10:30 miałem egzamin na motocykl. Był to mój drugi termin, więc obyło się bez pisania testów. Byłem pierwszy na liście, więc startowałem na niezbyt rozgrzane maszyne. Motocykl do jazdy przygotowałem bez problemów, więc czas na dalszą część egzaminu.SLALOM - pierwsze podejście, motocykl zgasł... Druga próba bezproblemowo. Wjazd na ósemke, pięć okrążeń na wysokich obrotach i jade na podjazd. Ruszanie na wzniesieniu bez problemu, potem rozpędzam motocykl do 40km/h, hamowanie awaryjne. Egzaminator informuje mnie, że mam czekać na jazde miejską. Po 30 minutowym oczekiwaniu znowu wsiadam na motocykl. Na mieście byłem może z 15 minut, bo egzaminatorowi "spieszyło się". W słuchawce słysze głos: "Egzamin zaliczony pozytywnie". Przyszedł czas na B, uwaliłem na łuku (całkowicie inne rozmieszczenie słupków niż na kursie). Poprawka samochodu jakoś pod koniec listopada... Sukces, choć nie w pełni :) (aha, żeby nie było - na auto to było moje pierwsze podejście :)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bekriss Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 Co tam B wazne ze A jest :) Gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 Gratulacje. A masz to jest sukces. Powodzenia przy kolejnym terminie na B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 Dolaczam sie do gratulacji :) Powodzenia na kolejnym egzaminie teraz sie uda :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniacz Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 Gratulacje :( Ja mam poprawke A we wtorek. Na B zdalem za pierwszym :) Pzdr :) Cytuj Simson SR 50 > Honda Transcity NX 125 > Honda XL 600 RM > Honda CBR 1000f SC 25 > Suzuki GSX-R 750 K1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 No to gratuluje sukcesu, teraz 3mam kciuki za B... Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 Gratuluje! A jak to jest dokladnie z tym hamowanie awaryjnym. Jka byście mogli mi powiedzec dokladniej!pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 Rozpędzasz się do ok. 50 km/h potem hamujesz. Ważne jest, aby zahamować zarówno przednim jak i tylnym hamulcem. Pierwsze primo nie wpaść w zbyt mocny uślizg [by nie zaliczyć szlifa na egzaminie], drugie primo to nie zrobić stoppie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati_mot Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 pozostaje pewien niesmak;) Ale serdeczne gratulacje ze zdania kategorii AP.S. zatrzymałes dokumenty? Bo inaczej wybiją Ci w mennicy prawko tylko na A a szkoda marnowac sary szczegolnie na zime jak nie bedziesz smigał;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareksit Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 Ważne że jest A :) Gratuluję :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriss.g Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 ... gratulacje z A ... fajnie zdać przed zimą ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 :) Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitu Opublikowano 5 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 (edytowane) pozostaje pewien niesmak;) Ale serdeczne gratulacje ze zdania kategorii AP.S. zatrzymałes dokumenty? Bo inaczej wybiją Ci w mennicy prawko tylko na A a szkoda marnowac sary szczegolnie na zime jak nie bedziesz smigał;]Tak, powiedziałem żeby nie wysyłali dokumentów, dopóki nie zalicze "B".A co do samego terminu, to mam 30 listopada o godz. 9:30. Czekać dwa miechy na egzamin to jest rozbój w biały dzień... Czy u was też się tak długo czeka, czy tylko wspaniały dąbrowski WORD wprowadza własne zasady ?? Edytowane 5 Października 2006 przez Pitu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gusto Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 A co do samego terminu, to mam 30 listopada o godz. 9:30. Czekać dwa miechy na egzamin to jest rozbój w biały dzień... Czy u was też się tak długo czeka, czy tylko wspaniały dąbrowski WORD wprowadza własne zasady ?? Jeszcze miesiac temu terminy na "A" praktyczny byly mniej wiecej miesiac. Ale slyszalem, ze to sie z dnia na dzien wydluza.Na "B" znajoma czeka 45 dni :)Ustawowy termin to zdaje sie 30 dni... :( Wiec wszystkie WORD'y na dzien dobry lamia prawo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 Gratulacje :buttrock: Ja mam poprawke A we wtorek. Na B zdalem za pierwszym ;) Pzdr :flesje: :biggrin: :bigrazz: :lalag: Trzymam kciuki za wtorek ! Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi