grzegorzR1 Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 Możesz sobie zmienić już ten podpis na dole na coś bardziej prawdziwego w stylu: pentium III 733mhz, 250mb ram, voodoo III i optyczna myszka ;) Tak tak Panie Śliwa i jeszcze zmień awator na prawdziwy :biggrin: :biggrin: :biggrin: a nie żeś wstawił zdjęcie rozjuszonego byka palącego gumę na torze i co by każdy myślał że to Twoje zdjęcie :biggrin: :) :biggrin: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 (edytowane) hahahahaha, Sliwa nie podskakuj, bo cie od matrixa patriko odlaczy i nie bedzie tak kolorowo :buttrock: bo wiesz, taka VTeera, to nie byle gixer chlopaku... to ze 300 poleci :crossy: pozdro600 Edytowane 3 Października 2007 przez lobo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekk Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 Panie Śliwa, po pierwsze primo to wypoczywaj, po drugie secundo :icon_mrgreen: już sprawdzam po ile chodzą VTRy bo musicie startować na identycznych sprzętach w Poznaniu, a ten twój rowerek za kilkadziesiąt klocków się nie nada raczej. Tylko uważaj bo VTRka potrafi sponiewierać niewiernych dresiarzy :) Patryk, miałeś kiedyś glebę na moto, taka, że sprzęt w mak a ty uszedłeś w miarę cało? pytamboniewiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patriko Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 (edytowane) Tak kolego. Dwa razy. Dwa razy sprzedawałem to co zostało z mojego motocykla. Dwie stopy już nigdy nie będą w pełni sprawne + kilka groźnie wyglądających blizn, z czego jedna na policzku. Czasami się czuję jakbym wylazł żywo z Mad Maxa :icon_twisted: Dlatego teraz jestem dużo bardziej pokorny pomimo, że moc i pojemność urosła... Moment V zabija wszystko, dźwięk urywa łeb. Silnik sprawia, że starcy uciekają w popłochu a dzieci zaczynają płakać... Ohhhhh yeahhhh :lalag: A jeśli kolega Śliwa się przesiądzie z 600 na litra w V to najprawdopodobniej >> "moc odgryza głowy" >> Riders know Edytowane 2 Października 2007 przez Patriko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekk Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 Tak kolego. Dwa razy. Dwa razy sprzedawałem to co zostało z mojego motocykla. Dwie stopy już nigdy nie będą w pełni sprawne + kilka groźnie wyglądających blizn, z czego jedna na policzku. Czasami się czuję jakbym wylazł żywo z Mad Maxa :icon_biggrin: Dlatego teraz jestem dużo bardziej pokorny pomimo, że moc i pojemność urosła... No i jak traktowałeś to co zostało z moto???? Bo ja jak kupę żelastwa, żadnych sentymentów i podniety, kawał żelaznego gówna nic więcej. A co do Sliwy na V-ce to ja byłbym spokojny, że to on urwie łeb i nasika do szyi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek73 Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 Panowie skończcie pyskówkę . Albo się ma serce i pomaga albo się jest wałem TRZECIEJ opcji BRAK :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack-Jawa Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 Co się dziwicie niektórym "kierowcom motocykli" że się nie zatrzymują widząc innego motonitę w sytuacji "awaryjnej" :D Pewnie myśli sobie taki "kierowca" że jak się zatrzyma pomóc to w podzięce w mordę dostanie i moto mu zabiorą i odjadą w siną dal.... a on na poboczu zostanie bez zębów i motocykla. :) A ja tam się zatrzymuję i będę się zatrzymywał... bo już chyba takim "starej daty"motocyklistą jestem.Motocykliści - jedna rodzina :clap: Kierowcy motocykli - niestety już nie rodzina. :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
henio Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 Tak kolego. Dwa razy. Dwa razy sprzedawałem to co zostało z mojego motocykla. Dwie stopy już nigdy nie będą w pełni sprawne + kilka groźnie wyglądających blizn, z czego jedna na policzku. Czasami się czuję jakbym wylazł żywo z Mad Maxa :biggrin: Dlatego teraz jestem dużo bardziej pokorny pomimo, że moc i pojemność urosła... Moment V zabija wszystko, dźwięk urywa łeb. Silnik sprawia, że starcy uciekają w popłochu a dzieci zaczynają płakać... Ohhhhh yeahhhh :biggrin: A jeśli kolega Śliwa się przesiądzie z 600 na litra w V to najprawdopodobniej >> "moc odgryza głowy" >> Riders knowłoooł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 (edytowane) ku*wa wiedzialem , ze Arek sciemnia cos z tym 1:45 nie ma bata, aby tyle jego pizdzik polecial (pewnie moja kostke podpieprzyl), nie ma to jak "zajebista kolubryna" wazaca pol tony, na takiej to walniesz rekord toru jadac tylem a w temacie , to niektorzy robia z jazdy na moto jakas je**na religie - jak mam ochote , to sie zatrzymuje jak nie, to pie**ole kolesia i jade dalej Edytowane 3 Października 2007 przez Bodzyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mortag Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 A moze to nie zalezy od tego czy ktos uprawia 'moto-religie' czy tylko sobie na nim podrozuje? Moze cos innego jest czynnikiem decydujacym? Cytuj Rafał. Oczarowany, zafascynowany, zaślepiony i ogłuszony motocyklizmem. Jak nie ugania się po krzakach, to wyciera beton, asfalt lub kostkę brukową. Instruktor z powołania i zamiłowania. www.paramoto.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Earl77 Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 (edytowane) Bo to były pedały albo lanserzy, lub nowobogaccy. Takaja żyźń...Już dawno stwierdzono że z rodziną najlepiej wychodzi się na fotografii...Współczuję Ci, bo sam nie raz miałem kłopot z maszyną i spotkałem się nawet z pozdrowieniem ręką przez przejeżdżającego lansera :biggrin: Jednak nie zaprzestałem (mimo przykrych doświadczeń i rozczarowań) zatrzymywać się przy motocyklu którego kierowca potrzebuje pomocy. Tomek. Ja tam sie zgadzam z Tomkiem- jeszcze dorzuce do tego dresiarzy (chodzi o stan umyslu a nie ubior) co do bumy dokupili tez R1 (na pierwsze moto rzecz jasna). :D Moto religia- nie moto religia: dla mnie zadna religia, ale skoro wystawiam lape na pozdrowienie to chce zeby to nie byl pusty gest.Oczywiscie jedyny strach to ze zostaniesz na poboczu bez moto i bez zebow. :clap: Edytowane 3 Października 2007 przez Earl77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadi Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 Ja tam się zatrzymuję. Wprawdzie raz mi się tylko przydarzyło, ale przez chwilę się nie wachałem. Z resztą jak jadę puchą w trasie i komuś coś .. to przystanę i się zapytam czy pomocy trzeba. Wyjątek stanowi noc... lub gdy ktoś się już zatrzymał w celu pomocy.Tak jakoś mam, że lubię pomóc.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek778 Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 Jedni się zatrzymują inni nie. Ale co za problem, żeby ktoś kto potrzebuje pomocy sam kiwnął ręką - wydaje mi się, że żaden. Wówczas wiadomo by było, że ktoś potrzebuje pomocy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk.cbr Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 (edytowane) Możesz sobie zmienić już ten podpis na dole na coś bardziej prawdziwego w stylu: pentium III 733mhz, 250mb ram, voodoo III i optyczna myszka :wink: Hahaha ;) Ale ja i tak wolę zestawik w jaki Sligier wyposażył swojego szpeja! :lalag: Edytowane 3 Października 2007 przez patryk.cbr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tygrys Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 po prostu dupki i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi