m_fiolek Opublikowano 11 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Fajny filmik. Na luzie, bez napinki. Pierwszy raz oglądałem taki długi filmik w całości ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uti Opublikowano 19 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 (edytowane) Witam wszystkich:D Zapraszam do obejrzenia moich wypocin z moim mechanicznym koniem:D Coś tam sobie sklejam z gopro i z moją ekipą :) Na wszystkie pytania chętnie odpowiem:D Zaproponujcie co mogę poprawić w swoich filmikach:) Zawsze się staram żeby było jak najwięcej akcji co nie zawsze wychodzi:P Teraz przymierzam się do zrobienia największej produkcji i na pewno tutaj się nią pochwale:) Kilka klatek z naszego endurzenia poniżej :D Na kanale również kilka innych pozycji :)Jaki programem przerabiacie filmiki?Może ktoś ma contoura albo go pro jakim trybem najlepiej nagrywac?Ja mam go pro hero 2. Na moto zawsze nagrywam 1280-720 60 klatek/sek. Wydaje mi się to najlepszą opcją bo później mogę coś w slow motion się pobawić:) A obrabiam sony vegasem :) Edytowane 19 Marca 2014 przez uti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panbalagan Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 miłego oglądania ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uti Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 No takie tam niedzielne fruwanie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilkomp Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 16 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 motocykla w zasadzie naście sekund , głównie motocykl 3-kołowy :D chociaż ATC to w sumie bliżej do quada jest z motocyklami by się przegranie latało(chociaż maybe z bardzo dobrym riderem ....) , lepiej z quadami pewnie.... Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czak90 Opublikowano 24 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 https://www.youtube.com/watch?v=QY-_QRVqRWM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crovcia Opublikowano 28 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 http://www52.zippyshare.com/v/48886782/file.html Wszyscy coś wstawiają to i ja, niedzielne latanie, akurat we dwoch byliśmy więc coś nagraliśmy sorki za jakośc nagrywane telefonem, a na yta nie wstawie bo za krótkie :p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
To_masz Opublikowano 31 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 A tu przykład na kogo nieraz można trafić ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk_mx Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Głupia gleba i sezon z głowy. Mimo ortez siła działająca na kolano była tak ogromna że zerwane zostały więzadła krzyżowe tylne i piszczelowe poboczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jjank Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 współczuję, czasami takie niepozorne dzwony są bardziej niebezpieczne niz wyglądające groźnie, poskręcają cię i na wiosnę bedziesz jak nowy, zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 czy tak się nagrało to nie wiemale po ciula wypchnąłeś motocykl ?już lepiej podgiąć felgę jeśli miała być tam dziura Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk_mx Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Na filmie tego tak nie widać, ale na wyjściu z zakrętu ściągnęło mi prawą stopę z podnóżka, a że pozycja odchylona do tyłu i zmęczenie to moment i leciałem na supermana z odkręconą manetą . Teraz już zostało gdybanie co by było p.s. dla ciekawskich polecam pauze na 6:05 ;) mnie cały czas ciarki przechodzą jak to oglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 nie wiem co jest 6:05, może koło ratunkowe ? jak się podleczysz ćwicz nogi, motocykl trzymaj butami to się takie coś nie powtórzy , rączki szybko padają, nogi nie Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4jku Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Pewno chodziło o 6:03 Cytuj Heartstone. Link do założenia konta z nagrodą za aktywację :) https://battle.net/recruit/SGD6NTGVLV?blzcmp=raf-hs&s=HS&m=pc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi