cyborg78 Opublikowano 23 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 Pewnie, wystarczy do silnika. Masz w wersji elektronicznej czy papierowej? Chcesz odsprzedać czy możesz gdzieś udostępnić do pobrania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techdx Opublikowano 25 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 W elektronicznej. Podaj email to ci wyśle :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyborg78 Opublikowano 25 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 [email protected], "Thanks from mountain", - dziękuję z góry ;););) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techdx Opublikowano 16 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2017 Pojawił się u minie problem, a mianowicie obrotomierz mi przekłamuje na wolnych obrotach na wyższych jest ok. Wracam z trasy podjeżdżam do świateł i obrotomierz pokazuje 2100rpm a po pracy silnika i wibracji celuje ze jest 1300rpm można to poznać bo kosz sprzęgłowy klepie do 1500rpm potem cisza. Dojechałem do domu zgasiłem i wskazówka nie opadła do samego końca odpaliłem ponownie i dalej to samo zgasiłem silnik zgasiłem światła i opadła do końca i teraz pokazuje prawdę. I teraz pytanie szukać w zegarach czy w module bo słyszałem że jak obrotomierz nie działa poprawnie to moduł może się kończyć. Moto to Honda VF500 interceptor 84r. Graty te same co magna tylko inne opakowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leon431 Opublikowano 4 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2017 Witam,poszukuję informacji na temat przedniego koła do mojej Super Magny rocznik 89. mianowicie chcę zmienić na szprychowane 19". Czy ktoś podchodził do tematu? (od jakiego modelu pasuje) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy76 Opublikowano 4 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2017 Pojawił się u minie problem, a mianowicie obrotomierz mi przekłamuje na wolnych obrotach na wyższych jest ok. Wracam z trasy podjeżdżam do świateł i obrotomierz pokazuje 2100rpm a po pracy silnika i wibracji celuje ze jest 1300rpm można to poznać bo kosz sprzęgłowy klepie do 1500rpm potem cisza. Dojechałem do domu zgasiłem i wskazówka nie opadła do samego końca odpaliłem ponownie i dalej to samo zgasiłem silnik zgasiłem światła i opadła do końca i teraz pokazuje prawdę. I teraz pytanie szukać w zegarach czy w module bo słyszałem że jak obrotomierz nie działa poprawnie to moduł może się kończyć. Moto to Honda VF500 interceptor 84r. Graty te same co magna tylko inne opakowanie.Pewnie się już uporałeś z przypadłością?😊W 1100 tak objawiał się pad modułu tylnych garków. Pomierz co trzeba i będziesz wiedział. Cytuj pis(s) off🦆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techdx Opublikowano 4 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2017 Pewnie się już uporałeś z przypadłością?😊W 1100 tak objawiał się pad modułu tylnych garków. Pomierz co trzeba i będziesz wiedział.Nie jeszcze się nie uporałem sprawdziłem moduły rozebrałem poprawiłem zimne luty i teraz rzadziej występuje problem generalnie na wiosnę zajmę się tym przydałyby się moduły na podmiane, póki co mam do roboty rorządy kompletne, kosz sprzęgłowy i lakierowanie całego moto. Dzięki za pomoc. :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin194 Opublikowano 19 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2018 Witam,w mojej madzi coś klepie pod deklem z prawej strony, słyszałem że łańcuszek pompy oleju jak jest lużny to będzie hałasował,czy ktoś wie jaki ma mieć luz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdarecki Opublikowano 19 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2018 Cofnij się parę stron wstecz, było o tym łańcuchu. Być może jest też jak piszesz ale u mnie jak coś zaczyna klepać to znaczy że sinik nie równo pracuje i po regulacji chodzi jak nowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin194 Opublikowano 20 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 To tylko potwierdza moje przypuszczenia,potrzebuje numer tego łańcuszka i gdzie można go kupić bo za parę dni będę rozbierał i nie chciałbym wtedy szukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poolski Opublikowano 27 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2018 (edytowane) WitamCzy ktoś już robił podpórkę kierowcy pod kręgosłup do Magny ?Zrobione przykręcone ale jeszcze nie testowane :) Edytowane 27 Maja 2018 przez poolski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdarecki Opublikowano 27 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2018 Kozackie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poolski Opublikowano 25 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 Coś tu straszni ucichło - czy poprostu Magny się nie psują :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żużu77 Opublikowano 25 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 To coraz rzadsze maszyny. W mojej jedyna awaria, która mi się przydarzyła, to była usterka regulatora i ugotowanie aku.Poza tym to był cudowny sprzęt. Żużu77, R12RT '05, Cieszyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żużu77 Opublikowano 3 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 Czyżbyś Pan przez miskę olej zmieniał?Toż to niezgodne że sztuką jest przeca....W owej misce otwór stosowny ku temu przeznaczon jest. Żużu77, R12RT '05, Cieszyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi