enduromaster Opublikowano 9 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2006 Czy ta co dał jej zdjęcie piasektt to ta sama co tutaj http://www.yamaha-motor.pl/motors/zdjecia....&p=wr450f2t&u=1 pzdr dziwny ten link, coś o dupie piszą Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
August~VF1000 Opublikowano 9 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2006 no ten koleś prowadzi ten program... powiem Wam, że zbytnio mi się nie podobają te jego ``wyznania`` na temat moto... Trudno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 9 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2006 Zrób ankiete to go wyrzucą z tego probgramy łysola! osobiscie go nie lubie wole tego co był kiedyś w czarnych właosach moze nie znał sie na EN i MX ale sie nie mądrzy jak ten tu model ;/pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 9 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2006 Nie widziałem tego programu, ale jeśli prowadził go Dobrowolski (łysy i z cienkim głosikiem) plus jego koledzy, to się nie dziwię, że nie potrafili złożyć tego motocykla.... Także raczej nie słuchajcie głupot totalnych. pzdrDokładnie,śmigał ten łysol na tej WR nawet w jednym winklu dzwona zaliczył :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 9 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2006 (edytowane) o 2 TRACACH było już... ze 2 razy :) Edytowane 9 Lipca 2006 przez Lucass Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldek Opublikowano 9 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2006 E tam pierdusy, ja jestem zwolennikiem tylniego napędu i tyle :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endurowiec Opublikowano 9 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2006 ogólnie o tej yamasze duzo juz było. rok temu w MOTOCYKLU chyba styczniowym było porównanie zwykłej wr i tej 2track. A na wilekim podjeżdzie jedzie bo jedzie dobrze, ale szczytów nie osiąga(widzialem na zagranicznych stacjach tv) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 9 Lipca 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2006 Pojeżdżę na tym wynalazku w przyszły weekend i zdam Wam raport. Kolegi Siary z jednoślada możecie słuchać, jeśli lubicie klimaty metroseksulane. Więcej o tym jest w wątku Jednoślad w Piwie. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski_01 Opublikowano 14 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 Widzialem i lipa moto fajne ale kto takiemu lajikowi daje motor enduro i jeszcze on ma radzic ludziom co w nim jest dobre a co zle. Rozumiem gdyby testowal Kedzierski(1 i 2) , Dabrowski, Czachor lub Oblucki. Ale to wygladalo jak by posadzic mojego starego, ktory mniej wiecej wie jak sie jezdzi( po prostej). Do Du*y z takim jednosladem. Sama Wr'a bardzo mi sie podoba jak juz bede wegetowal to sobie kupie taka. :icon_mrgreen: :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hz10 Opublikowano 14 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 kiedyś jak testowali tą wr w zime to gość jadący po prostej nie opanował maszyny wpadł do rowu i złamał ręke z tego co widziałem to ten moto jest strasznie ciężki do opanowania i nieprzewidywalny :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 14 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 ciężki do opanowania i nieprzewidywalny Jak sie nie umie jezdzic to nawet komarek jest ciezki do opanowania i nieprzewidywalny. Napewno jest to dziwne uczucie, kiedy nagle ciagnie cie przod, a nie tak jak zawsze pcha tyl, ale wsiadajac na taki motocykl powinien byc na to przygotowany. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechu Opublikowano 14 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 Widzialem i lipa moto fajne ale kto takiemu lajikowi daje motor enduro i jeszcze on ma radzic ludziom co w nim jest dobre a co zle. Rozumiem gdyby testowal Kedzierski(1 i 2) , Dabrowski, Czachor lub Oblucki. Ale to wygladalo jak by posadzic mojego starego, ktory mniej wiecej wie jak sie jezdzi( po prostej). Do Du*y z takim jednosladem. Sama Wr'a bardzo mi sie podoba jak juz bede wegetowal to sobie kupie taka. :icon_mrgreen: :icon_eek:Napewno jak Ciebie by posadzili to bys wszystkim pokazal jak sie jezdzi Moim zdaniem powinno byc kilku prowadzacych program i kazdy prowadzi swoja czesc w ktorej jest expertem, bo watpie zeby udalo sie znalesc kogos kto bedzie na bierzaca z nowinkami technicznymi w kazdej dziedzinie motocykli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kozak DR Opublikowano 14 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 Ja ogladalem dzisiaj ale troche ciulato bo bokiem nie darady latac a szkoda... Ale sprzet ogólnie daje rade w piachy jedynie i n aduże błoto. Najlepiej nadawal by sie chyba na Paryż-Dakar:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski_01 Opublikowano 14 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 Napewno jak Ciebie by posadzili to bys wszystkim pokazal jak sie jezdzi Sory Szefie :icon_mrgreen: napisalem kto by dobrze przetestowal moto. I po co atakujesz??Mogles napisac pomysl ktory zreszta jest madry, bez najezdzania na mnie. :icon_eek: Popieram pomysl paru prowadzacych program. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek-KTM Opublikowano 15 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2006 Kiedys był w jednosladzie taki mlody chłopak w kazdym programie byl ubrany w ciuchy THORA. On zajmowal sie tylko crossami, startował rózniez w zawodach cc/enduro/mx. Od kiedy go nie ma nie oglądam jednoslada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi