Maryś Opublikowano 10 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 To pewnie dzięki tym uszkom na kasku i kurtce motocyklowej :crossy: Ogromnie gratuluję! Poza tym tak to już zwykle jest, że po ciężkich przejściach u Tomka egzamin to mały pikuś :buttrock: Szerokiej i szybkiej przeprawy w załatwianiu dokumentów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tra Opublikowano 10 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 Maryś widze że po sąsiedzku mieszkamy i mamy skłonnośc do tej samej marki może pośmigamy together:) pewnego pięknego dnia??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 10 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 No Adu, gratulacje najszczersze i do zobaczenia na drodze :buttrock:Lewa w górze :crossy::D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bestia Opublikowano 10 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 Gratulacje ADU :crossy: Do zobaczenia gdzieś w Warszawie :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 10 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 Dziękuję wszystkim! Jesteście kochani! :buttrock:Do zobaczenia już niedługo na trasie! :crossy: A oto i moje uszka :) http://img136.imageshack.us/my.php?image=dsc019780dl.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_rocki Opublikowano 11 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 Gratulacje ADU! ..no to teraz C Z A D U !!! :D Pozdro.Rob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klaudek Opublikowano 11 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 Gratulacje i moze do zobaczenia kiedys na trasie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADU Opublikowano 11 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 Kolejna kobitka na drodze! :biggrin: Gratulacje, ja jeszcze prawie 2 m-ce :eek: Ło jezus maria!! :D ;) Cytuj Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 11 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 Dołączam się do gratulowania mojej najostrzejszej absolwentce ;) :eek: :biggrin: Takiego gagatka to dawno nie miałem...Cieszę się bardzo i mam nadzieję że na Kulikowsku Ada zajedzie Fredkiem :D P.S. Wspomniana figura obejmowała szlif z akrobatyką. Bez strat ;) Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jola Opublikowano 11 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 GRATULACJE ;) ;) :P :P ...jak już papiery będą w kieszeni to pewnie umówimy się na zwiedzanie okolicy :eek: :biggrin: ;) :D ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aylie Opublikowano 11 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 Ło jezus maria!! :D ;) Coś nie tak? :biggrin: Adu - super uszka haha :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hikor Opublikowano 11 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 P.S. Wspomniana figura obejmowała szlif z akrobatyką. Bez strat :DNo i za tę figurę Panie Kolego to będziesz musiał u Starego Sierżanta mojego potwora dwa razy na zapych odpalić. Ale, że jestem człek zgodny, pozwolę Ci dobrać sobie 3 (trzech) pomocników. Jak odpalisz, to masz 6-pak. A jak nie, to hmmm...... zastanowię się ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 11 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 Kurczaki, ale mordasia mi się cieszy! :D Jestem przeszczęśliwa! Wszystko układa się po mojej myśli! Niesamowite uczucie!Tomku, byłoby grzechem nie pokazanie się na Kulikowisku! ;) Jasne, że będę! :eek:Jolu, jeszcze jakieś 2 tygodnie i pośmigamy sobie razemAle mam już nieodpartą pokusę...... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fxrider Opublikowano 11 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 (edytowane) Teraz, po niejakim czasie, emocje (u mnie) trochę opadły, pomyślałem troche trzeźwiej i taka nasunęła mi się refleksja :FACETY!!! Czego my sie tak cieszymy?? takiego fajnego plecaczka straciliśmy! a mało takich jest...... pozdrawiam w zadumie, Adam :D P.S. A co do figury - śmiem twierdzić że to Tomek był stroną poszkodowaną ;P Edytowane 11 Maja 2006 przez fxrider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stary Sierżant Opublikowano 11 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 Na pych , to moją K-750 z koszem - nie ma mocnych , he he he .PS. Kosz oczywiście pełen browarków, he he he . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi