Śliwa Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Calkiem przyjemny trening dzisiaj, pogoda dopisala, tylko spory ruch na torze. No właśnie to ile tak zazwyczaj jest motocykli na poniedziałkowym treningu w taki ładny dzień jak dzisiaj :D chyba po ostatnim weekendzie załapałem bakcyla, a że Grandysi dopiero za rok to może jakiś wolny poniedziałek jeszcze w tym roku by się wzięło ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandzior Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 No właśnie to ile tak zazwyczaj jest motocykli na poniedziałkowym treningu w taki ładny dzień jak dzisiaj :D chyba po ostatnim weekendzie załapałem bakcyla, a że Grandysi dopiero za rok to może jakiś wolny poniedziałek jeszcze w tym roku by się wzięło :icon_mrgreen:dzis ponoć spora frekwencja. na dwóch poniedziałkowych sierpniowych, nawet taki leszczu jak ja mógł spokojnie polatac ;) z tego co spostrzeglem, na torze jest nieco luźniej, gdy kawalkada wykona kilkanascie kołek i zjeżdża odpocząć. aczkolwiek nie wiem, czy jest to regułą :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Teoretycznie zamykają bramę po 50 wjeżdżającym, ale z praktyki wynika, że wpuszczają więcej. Maksymalnie w tym roku było coś ponad 60 motocykli plus kilku zawodników. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek320 Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 kiedys tj w czerwcu tego roku wpisywalem sie na liste jako 74 osoba i to nie byl koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R6surfer Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Poszukuję kierowcy żółtej CBR 929 z poniższych zdjęć :notworthy: Ktoś może go zna??Z góry dzięki za pomocFOTO 1FOTO 2 nie dam sobie głowy uciąć, ale to jest chyba Krzysiek z Powerbike, Poznań Kraszewskiego 21/25, tel. 61/84 79 607, 84 79 608Poznałem go na zlocie w Łagowie i jego CBR-a miała dokładnie tak sklejony zadupek pozdrawiam, Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laska Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Ja go nie znam, ale miałem przygode na ostatnim treningu, http://forum.motocyklistow.pl/Suzuki-GSXR750-t55923.html i to by było na tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 1 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 nie dam sobie głowy uciąć, ale to jest chyba Krzysiek z PowerbikeDokładnie tak. Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 Sorry, że się wtrące, ale do kiedy są organizowane poniedziałkowe treningi? Chodzi mi czy w np. październiku jeszcze są. Rozumiem, że odbywają się cotygodniowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekL Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 Sorry, że się wtrące, ale do kiedy są organizowane poniedziałkowe treningi? Chodzi mi czy w np. październiku jeszcze są. Rozumiem, że odbywają się cotygodniowo? Zawsze były do końca września Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikitl Opublikowano 5 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2006 Czy ktoś z 4umowiczów robił zdjęcia na wczorajszym treningu ?? Moja ekipa miała robić ale przez większość czasu zbierali plastiki z ZXRki no i mam tylko 2 fotki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 5 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2006 Mały filmik poglądowy na temat, jak "to" powinno się robić. http://rapidshare.de/files/32036975/poznan-1.49.111.wmv.html 1.49 na nowej R6, za sterami Łukasz Sacha (WSM). Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikoch Opublikowano 5 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2006 Zadebiutowałem wczoraj na torze (dzięki Miki za opiekę) i bardzo mi się spodobało. Udało mi się nawet wykręcić czas 2:00 (sory musiałem się pochwalić). I też mam proźbę o zdjęcia, a fotoamatorów było sporo więc może ktoś ma w kadrze czerwoną VTR z białym zadupkiem i karbonowymi wydechami MIG-a? Jak tak to bardzo bym prosił: [email protected] Pozdrawiam wszystkich Mikoch Cytuj Wtulony w maszynę,w tempie szalonym.Patrzę na wskazówki.Za mocno wychylone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierun Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 Info ze strony AW:UWAGA MOTOCYKLIŚCIW związku z końcem sezonu wyścigowego, zapraszamy wszystkich chętnych na treningi motocyklowe zarówno w poniedziałek jak i wtorek - do końca września. Godziny treningów 16:00 - 18:00. Koszt uczestnictwa wynosi 20 zł dla członków klubu, a 40 zł dla pozostałych uczestników. Zawodnicy Automobilklubu Wielkopolski z licencją wjeżdżają bezpłatnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid_89 Opublikowano 9 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2006 cze. mam pytanko. Czy normalnie bez problemow mozna na torze posmigac na 125 zeby nie przeszkadzac innym ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierun Opublikowano 9 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2006 cze. mam pytanko. Czy normalnie bez problemow mozna na torze posmigac na 125 zeby nie przeszkadzac innym ?Można :) Niektórzy na 600 wolniej jeżdżą niż się da 125ccm :banghead: P.S. Kto się wybiera w ten poniedziałek? :crossy: Ja jadę na 99%. Słonecznie ma być i ok 25st. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi