pozdro600 Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Dokładnie tak. Tył mu uciekł i pojechal bokiem po asfalcie. Jemu sie nic nie stalo ale moto troche ucierpiało. Czasza połamana, prawy bok zjechany, dolna owiewka tez , nawet ogon sie zeszlifowal, zbiornik wgiety, tlumik dosc mocno pogiety, kiera urwana i mocowanie podnozka i jeszcze pare pie**ol sie poszlo sypac.czyzby znowu ktos za mocno odwinal na wyjsciu??trza uwazac bo z tego co obserwuje ostatnio to jedna z glownych przyczyn gleb na torze..... kluczem do sukcesu sa dobre rejsingowe kapcie i, jak to mawiaja angole, "progressive throttle application" :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuT Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2006 kluczem do sukcesu sa dobre rejsingowe kapcie a juz sie balem ze peezda jestem a to przez te kapcie tak wolno jade :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Jak się zachować, jak jechać bezkolizyjnie, co oznaczają flagi, bo nawet tej podstawowej sprawy wiele osób nie zna!!?? pzdr Tak czytam ten wątek i wiesz co - Stwierdzam że sam tego nie wiem :icon_razz: :) (podejrzewam że wielu innych też nie wie) może byś nam tu opisał albo ew gdzie można to znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudolph2 Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Tu cuś o tym jest:http://www.aw.poznan.pl/status/ksedzikom/flagi.htm :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Tu cuś o tym jest:http://www.aw.poznan.pl/status/ksedzikom/flagi.htm Ano każdy powinien to wbić na pamięć. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuT Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Ano każdy powinien to wbić na pamięć. pzdr hmmm... bedzie ciezko az 2 flagi zapamietac :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1411 Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2006 No panowie juz sie nie moge doczekać poniedziałku :buttrock: Mam nadzieje ze pogoda bedzie ok. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Padać ma...pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aadamuss Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Witam. Czy 14.08. odbędą się jazdy na torze? Czy może tam mają długi weekend? O ile nie będzie padalo. Pozdrawiam Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M a D a F a K a Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Ma być, ja będę, "o ile nie będzie padało" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuT Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Ma być, ja będę, "o ile nie będzie padało" to potwierdzona informacja? zwykle robili sobie dlugie weekendy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M a D a F a K a Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 W czwartek szparka-sekretarka potwierdziła organizację treningu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Dziś rozmawiałem z Kałużą. Trening jest jak zawsze, dziś od 16 do 18.pzdr Jak się Wam dzisiaj jeździlo? Bo mi wspaniale, temperatura idealna, wyciskałem ostatnie soki z Monsterka, aż nawet pogubiłem wkład do lusterka oraz odważnik na kierownicę. mam nadzieję, że nikt się na tym nie pozabijał... W każdym razie resztki lusterka znalazłem w trawie na dużej patelni. Daleko w trawie :icon_razz:pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekL Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 (edytowane) Jak się Wam dzisiaj jeździlo? Bo mi wspaniale, temperatura idealna, wyciskałem ostatnie soki z Monsterka, aż nawet pogubiłem wkład do lusterka oraz odważnik na kierownicę. mam nadzieję, że nikt się na tym nie pozabijał... W każdym razie resztki lusterka znalazłem w trawie na dużej patelni. Daleko w trawie :biggrin:pzdr Mi kijowo, nie szło mi, no i cos przekombinowałem w zawieszeniu :biggrin: Jak jechałem za Toba to widziałem ze dwa konkretne uslizgi w Twoim wykonaniu - granica jest blisko...., potrzebne Ci inne moto :icon_razz: moze chcesz moje, bo mam zamiar je pacnąć ? :icon_razz: Pozdrówki Tomek Edytowane 14 Sierpnia 2006 przez TomekL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuzzek Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Jak się Wam dzisiaj jeździlo? świetnie, po kilku kółkach padła mi elektryka i wielki ch...j z jeżdżenia :icon_razz: A pogoda była IDEALNA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi