Administrator Dominik Szymański Opublikowano 14 Lipca 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 Z hałasem zaczynają się problemy: http://miasta.gazeta.pl/poznan/1,36001,348...006-07-14-02-05pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
match Opublikowano 14 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 Z hałasem zaczynają się problemy: http://miasta.gazeta.pl/poznan/1,36001,348...006-07-14-02-05pzdr Kurcze skoro tak im przeszkadza to może niech się dorzucą do inwestycji, bedzie szybciej cisza i spokój. Ale jak to zwykle bywa- jęczą i jęczom i jęczęą itp. , a gdyby mieli chociaż po 10pln od domostwa dołożyć to za chiny ludowe nie wyskrobią. ylko narzekać i ku*wa donboisy i protesty pisać.Ehh brak mi słówPZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M a D a F a K a Opublikowano 17 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 Dziś 17-ty, czy padły jakiekolwiek ustalenia w AW, czy doszło w ogóle do spotkania z pełnomocnikami AW? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 17 Lipca 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 Byliśmy na Torze, pan Kałuża nieco nas zlał (skąd ja to znam) i nie pojawił się o 15.15m, tylko koło 17.00. Jeśli on nie miał dla nas czasu o umówionej godzinie, to nie zamierzaliśmy przerywać sobie dobrej zabawy gdy nagle czas znalazł. Rozmowę przenosimy do siedziby AW. Może tam będzie Pan Kałuża miał więcej motywacji do spotkania. Przedtem zamierzamy zrobić listę rzeczy, ktore chcemy poruszyć. Możecie zapodawać od razu. Ja stawiam przede wszystkim znak zapytania nad wpuszczaniem zawodowców w poniedziałki. To powoduje, że trening dla amatorów traci sens... pzdr PS - zszedłem do 2,01... Jak dla mojego pierdopęda to już nie wiem, czy da się lepiej.. :icon_razz:pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuT Opublikowano 18 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2006 no i stalo sie to co mialo sie stac czyli problem nowicjuszy dotknal mnie i to doslownie. gosciu byl pierwszy raz na torze i twierdzil ze bardzo uwaza na innych itp ale nie przeszkodzilo mu to zajechaniu mi drogi gdy wyprzedzalem po wewnetrznej. pewnie moglem tego uniknac ale nie spodziewalem sie ze on az tak bardzo zetnie zakret skoro na wejsciu jachal wolno i do tego jeszcze tak konkretnie odwinie przy wychodzeniu. nie wiem jak to mozliwe ze sie nie wylozylismy po zderzeniu przy dosc duzej predkosci (leki prawy zaraz za duza patelnia) ale chyba mam wiecej szczescia niz umiejetnosci. teraz to mam taka blokade przy wyprzedaniu ze nie podchodze do manewru gdy nie mam 150% pewnosci ze spokojem wyprzedze. ps 1:55 wykrecone :icon_razz: na krytykowanym przez wielu pilot sporcie z tylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobo/ Opublikowano 19 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 no i stalo sie to co mialo sie stac Znam ten Ból, miałem dosłownie to samo.Teraz pojawia sie problem... jaki ma byc limit czasowy na treningi poniedzialkowebo ponizej 1.55 to juz szybko jest i pewne zakrety np. duza patelnia bierze sie pełną parą i trudno wtedy się ratowac od nowicjusza... więc ?? ?? ?? ?? nie taka łatwa sprawa, Zapisujemy się na wtorki ?? :D Suzi juz mam na owiewkach torowych, rannny wygojone, wracam na treningi :banghead: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 19 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 Znam ten Ból, miałem dosłownie to samo.Teraz pojawia sie problem... jaki ma byc limit czasowy na treningi poniedzialkowebo ponizej 1.55 to juz szybko jest i pewne zakrety np. duza patelnia bierze sie pełną parą i trudno wtedy się ratowac od nowicjusza... więc ?? ?? ?? ?? nie taka łatwa sprawa, Zapisujemy się na wtorki ?? :D Suzi juz mam na owiewkach torowych, rannny wygojone, wracam na treningi :banghead: :Dzarzuc jakas fote tych nowych ubranek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 24 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 ponieważ to jedyny temat o poznaniu...tylko bez wygłupów. mam poważne pytanie. jak wygląda sprawa z wjazdem/treningiem na torze poznań? trzeba wcześniej się ustawiać? ile kosztuje i za co się płaci... i ostatnie... czy są jakieś wymagania co do motocykli? czy moją virago mogę tam wjechać (i to na poważnie) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekL Opublikowano 24 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 ponieważ to jedyny temat o poznaniu...tylko bez wygłupów. mam poważne pytanie. jak wygląda sprawa z wjazdem/treningiem na torze poznań? trzeba wcześniej się ustawiać? ile kosztuje i za co się płaci... i ostatnie... czy są jakieś wymagania co do motocykli? czy moją virago mogę tam wjechać (i to na poważnie) pozdrawiam Witka co znaczy wcześniej ustawiać ? Wjechać może każdy na motocyklu po opłaceniu 40 pln .Co do wymagań - kompletny strój motocyklowy (nie wiem jak z otwartym kaskiem - sprawdź na stronie AW), motocykl sprawny i niecieknący. Virago wjechać możesz, ale jak się zapewne domyślasz nie jest to idealny sprzęt na tor. Pozdrówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobo/ Opublikowano 24 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 Witka co znaczy wcześniej ustawiać ? Wjechać może każdy na motocyklu po opłaceniu 40 pln .Co do wymagań - kompletny strój motocyklowy (nie wiem jak z otwartym kaskiem - sprawdź na stronie AW), motocykl sprawny i niecieknący. Virago wjechać możesz, ale jak się zapewne domyślasz nie jest to idealny sprzęt na tor.Pozdrówki A moze zaproponuj mu zeby zrobił zlot harleyów na torze...Ludzie, Virago nie nadaje sie na tor i juzkoniec gadkisedzia cie nie wpusci, a jak wpusci to zgłosze protest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierun Opublikowano 24 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 A ja mam takie pytanie... Jak tam z frekwencja ostatnio na torze? Planuje sie wybrac w przyszlym tygodniu, a ostatnio oprocz tego ze byl cholerny upal, to jeszcze full sprzetow... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuT Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 tydzien temu nie bylo duzo sprzetow. wczoraj nie bylem bo mnie ten upal rozpie**ala. mam nadzieje ze w nastepny poniedzialek sobie polatam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekL Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 (edytowane) Wczoraj było jakieś 25 motocykli i poza temperaturą i jedną spektakularną glebą (nowiutkie R 6 złapało taką shime na wyjsciu pod trybunki, że kierowca poleciał w lewo a motong w prawo na trawnik) wszystko było super. w ogóle to mam wrażenie, że ten nowy asfalt siada coraz bardziej, bo zaczyna mi znowu trzepać kierownicą przy wyjsciu na prostą startową, a po remoncie nawierzchni nic się tam nie działo. A co do Virago - już kiedyś jeździło takie coś po torze - jak jedzie swoją linią to nikomu nie przeszkadza, bo w każdym momencie da się go łatwo wyprzedzić. Co nie zmienia faktu, że nie jest to sprzęt na tor. Pozdrówki Tomek Edytowane 25 Lipca 2006 przez TomekL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikitl Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 Ja też musze przyznac ze jestem mile zaskoczony wczorajszym treningiem. Pierwszy raz bylem w poniedzialek, bo jak 2 miesiace wczesniej czytalem ten temat to pisali ze po 60 koni przyjezdza i nie ma gdzie latac. A wczoraj byl spory luz i mozna bylo sie wyszalec. No i poprawilem swoj rekord do 1:55 , co w przypadku konia o masie 230kg jest chyba niezle :icon_rolleyes: Szkoda tylko ze mam az 230km do toru :icon_mrgreen::(:icon_razz: Przez co nie moge sobie zbyt czesto pozwolic na ta przyjemnosc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuT Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 Szkoda tylko ze mam az 230km do toru :icon_razz::(;) Przez co nie moge sobie zbyt czesto pozwolic na ta przyjemnosc. juz tak nie narzekaj bo niektorzy maja dalej a tak BTW to czesto robie puszką po 300-400km w jedna storne zeby sobie na desce poplywac i zdarza sie ze zajezdzam na miejsce a zapowiadanego wiatru nie ma i nici z plywania :icon_rolleyes: gratuluje 1:55 witaj w klubie :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi