wojtasik Opublikowano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 Nie chciałabym Cię naciągać na transportowanie zbędnego sprzętu, ale sama mogę to wieźć - mam mało bagażu :icon_mrgreen:...gdyby to byl dla mnie problem... to bym Ci tego nie proponowal :D ...tak wiec miernik i prostownik biere... :buttrock: ...o w sumie tez malo bagazu bede mial.. wiec moze jeszcze lutownice, jakis oscyloskop i kilka innch klamotow jeszcze wezme... i otworzymy obwozna motoelektryke :buttrock: pozdr, w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianKa Opublikowano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 UWAGA Południowcy! Punkt zbiórki w Katowicach,na stacji BP przy autostradzie - w stronę Krakowa, czyli koło CH 3 Stawy. Jutro o 8,00, chwile potem ruszamy! W sumie, nie wiem, po co to piszę, bo z Draco jestem umówiony, a chyba nikt więcej nie jedzie, ale jeśli ktos się zdecyduje w ostatniej chwili to do 08.15 może nas łapać. Bis morgen!Do ympa! Cytuj Nie ma co płakać nad rozlanym szambem. Wsiąknie i smród minie [michoa] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 30 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 Jeszcze Nikodem z wami chyba jedzie? Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buła Opublikowano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 Witam,jak dobrze pójdzie to dołacze do was pod Debem Bartkiem w Zagnańsku,chyba nie macie nic przeciwko że dołaczy do was wolna :icon_mrgreen: MZ 251. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianKa Opublikowano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 Jeszcze Nikodem z wami chyba jedzie? No, to ekipa rybnicka, Draco i nokodem. Ale podobno draco cos nie może sie skontaktować z nikodemem.NIKODEM, Jak widzisz - to się odezwij! Cytuj Nie ma co płakać nad rozlanym szambem. Wsiąknie i smród minie [michoa] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 30 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 Dziwne, że się nie odzywa, przed chwilą był aktywny na forum.Wysłałem mu PW lecz nie mam odpowiedzi :buttrock:Czyż by się obraził :icon_mrgreen: Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 Dostałem PW od NikodemaWygląda na to, że niestety nie pojedzie. Wraz z moim plecaczkiem, stawiamy się punkt 8.00 na wspomnianym BP w Katowicach :buttrock: Mam nadzieję, że do jutra rana te wredne deszczowe chmury znikną mi z oczu :buttrock: Do zobaczyska :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 30 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 Z tego, co mówią o pogodzie, to jutro ma być około 20 C bez deszczu lecz pochmurno. Niedziela przywita nas słońcemi i 26 C. Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 Cholera ale Wam zazdroszczę... :icon_mrgreen: Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaco Opublikowano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 (edytowane) ...gdyby to byl dla mnie problem... to bym Ci tego nie proponowal :wink: ...tak wiec miernik i prostownik biere... :D ...o w sumie tez malo bagazu bede mial.. wiec moze jeszcze lutownice, jakis oscyloskop i kilka innch klamotow jeszcze wezme... i otworzymy obwozna motoelektryke :D pozdr, w Weż jeszcze zgrzewarkę i tokarkę karuzelową :icon_mrgreen: U Oleski były jakieś luźne styki(:buttrock: :buttrock: :crossy:), mam nadzieje, że to była przyczyna. W każdym razie wczoraj nic konkretnego GS'owi nie dolegało... Edytowane 30 Czerwca 2006 przez Yaco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JĘDRZEJ Opublikowano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 Witajcie!!! :icon_mrgreen: Ide dzisiaj zajrzec do mojej virago - :D przewietrze troszke cylinderki przed jutrzejsza wyprawa (posprawdzam sobie ladowanko i takie tam pierdoly...) mam nadzieje, ze moja "niunia" mnie nie zawiedzie :buttrock:. PS. Jedrzej daj mi znac o ktorej wyjezdzasz z Piotrkowa to moze wyjade po Ciebie na trase Kielecka i smigniemy razem do Sielpi?POZDRAWIAM WSZYSTKICH i do jutra!!! :buttrock:Przemek z Piotrkowa wyjeżdżam wpół do ósmej .pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 OK!!!zadzwonie do Ciebie jutro z rańca ok 7:30 to sie dogadamy.POZDRAWIAM i do jutra :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro36 Opublikowano 1 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 Pytanko małe: Planujemy po drodze małe śniadanko :buttrock: Na grila zabieramy coś ze sobą czy "organizujemy" na miejscu? :icon_mrgreen: wybiła godzina 4:30 - wstawanko. Bandycka godzina. :D Żona ma zamiar policzyć się z Januszem :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL Opublikowano 2 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2006 Melduje powrót wraz z Dymashą w całości :) Co Wam powiem to Wam powiem ale imprezka była przednia i w doborowym towarzystwie :lapad: :biggrin: .Miklas brzuszek Cie nie boli?? :cool: Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dymsha Opublikowano 2 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2006 A miałem napisać 1. 2. 3. pierwszy!Ale będzie 1. 2. 3. drugi! Super towarzycho, super traska, super impezka... DZIĘKI WAM JESZCZE RAZ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi