Cycu Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Mój "szrot" to nawet 75 "potoczy się" :icon_mrgreen:, ale rozmawiamy o prędkościach przelotowych. Puki zdjęcia górki nie zobaczę to nie uwierzę :wink:. Na dalszą dyskusję zapraszam na PW, albo GG bo nie chcę :flesje: robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Szczerze powiedziawszy, to nawet jak 100 km. w jedną strone cisne charta 70, to nic mu nie jest, tylko spalanie wychodzi spore... :icon_mrgreen: Kiedy wymyślą motory na wode???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GT 80 Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Szczerze powiedziawszy, to nawet jak 100 km. w jedną strone cisne charta 70, to nic mu nie jest, tylko spalanie wychodzi spore... :icon_mrgreen: Kiedy wymyślą motory na wode???? to ile ma mocy ten charcik?? :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajoss Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Simson S51 ENDURO skrzynia 4 biegowa rocznik 1988 50-55km/h... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 ile ma mocy? nie wiem. :wink: powymieniałem wszystko i sie spokojnie buja te 70-75. przecież nie pojade na hamownie, żeby sprawdzic moc. :icon_mrgreen: ale ogólnie charty sa lekkie, mocy dość mają, wiec idzie. :flesje: zmieniłem teraz kolanko od wydechu, jutro przykręcam, jestem ciekawy, czy go to czasem nie zdławi lekko, bo to kolanko to od simaka po wielu przeróbkah, a simki maja minimalnie mniejsza średnice kolanka. heh. :/ no cóz, ale byłem zmuszony, bo nie mogłem nigdzie dostać oryginała.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali00 Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Jawka z góry leciała jakieś 65 :icon_mrgreen: A po prostej to 50-55 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysio Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 simek dobry to te 55 mozna leciec moj kumpel mial simka i smigal po 65 a na maksa mu szedl 85 ale po tuningu:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muma Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 WitamSimsonek 4-biegowy (moje kumpla) niewiem jaki miał tuning ale leciał 80 km/h (pewnie mi nieuwieżycie ale to prawda)Pozdrawiam MUMA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GT 80 Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 WitamSimsonek 4-biegowy (moje kumpla) niewiem jaki miał tuning ale leciał 80 km/h (pewnie mi nieuwieżycie ale to prawda)Pozdrawiam MUMA to była prędkość przelotowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol0545 Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 markos16 napisałes ze nie możesz dostac kolanka do wydechu do charta ale przeciez w sklepach internetowych sa np. www.agmot.strefa.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 no ale pisał juz markos ze jest w necie oferta ale nie maja tego!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZammeR_Poz Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 JinCheng Knight 100 :( przelotowa 60-65 km/h przy jakis 5500 tys. obrotow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomaszek Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Wierz dalej licznikowi, to Cię traktorem będą wyprzedzać :(. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raczek Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Jawka 50 Mustang przelotowa to około 50-55km/h spala wtedy jakies 2,5l. Najdłużej jechałem kolo 35km z prędkością max i nic jej nie było (z działeczki do miasta),potem miastem szła bez niczego już spokojnie oczywiście :( . PoZdRaWiAm! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Jawka 50 Mustang przelotowa to około 50-55km/h spala wtedy jakies 2,5l. Najdłużej jechałem kolo 35km z prędkością max i nic jej nie było (z działeczki do miasta),potem miastem szła bez niczego już spokojnie oczywiście :) .PoZdRaWiAm! Mój kumpel miał jawke, ona jeździła ledwo 50, a zatarła sie mu chyba 3 razy. :D jak jechałem z nim gdzies dalej niż 3 km, to zawsze brałem linke do holowania.... hehe. w ciągu roku chyba z 5 razy wracałem z nim na sznurku..... ale całe szczęście juz ja sprzedał za 250 złotych. no i bardzo sie z tego cieszy, bo kupił ja za 60, tylko jak by do tego dodać koszty napraw, to by pewnie było na połowe simsonka. hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi