dgree Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2006 u mnie zalezy ile mam kasy przy sobie na wache :flesje:, ale tak 140-150 jest fajnie na trasie i spalanie znosne, jak mam kase to do oporu :D :P :evil: a w miescie to jade tak szybko jak sie da:P co chwile skrzyzowanie :) :smile: i czerwone swiatlo:P wiec trudno mi okreslic szyblosc ktora sie stale zmienia.... pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzber Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2006 na armaturce trzeba spokojnie - raczej nie przekraczam 120 na trasie, w mieście oczywiście zależy od warunków. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeterS Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 W mieście - to bardzo zależy od warunków, ale raczej nie szybciej niż 80.Na trasie:* etz 250 - 90 km/h* cb 750 - jeszcze nie wyczułem wystarczająco sprzęta, więc 90-110 km/h (z krótkimi przyspieszeniami do 150) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 fazerem600 130/160 traską, w miescie .. to zalezy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 hmm No ja tak miastko to 70-80 No a na trasie to srednio 120-160 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GT 80 Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Suzuki GT 80L miasto: 80km/h trasa 80km/h z pasazerem 80km/h :icon_razz::P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stary Sierżant Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 50 - 120 - więcej sprzęt nie wyciągnie ,a mnie już się nie spieszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Witam!Jak jeździłem chopperami to: miasto max 80km/h. Na trasie 110-130 km/h :wink: W przypadku jeżdzenia Trampkiem przypuszczam, że prędkości będą podobne (moto mam jeszcze nie zarejestrowane i nie jeździłem), aczkolwiek dojdzie mi jeszcze jazda w lekkim terenie, ale tu raczej szaleć nie będę :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 (edytowane) to i ja dotrzucę coś od siebie po przejechaniu 600 km'ów: - miasto: do 120km/h no chyba że lecę siekierkowskim albo Prymasa Tysiąclecia, wtedy jest trochę więcej :icon_razz:- trasa: do 180km/h Edytowane 3 Kwietnia 2006 przez Sligier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 ja w miescie tak 80 - 100km/ha na trasie 110 - 140 km/h (szybciej sie nie da bo wiatr zdmuchuje :icon_razz: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ENDI Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 W trasie srednio 120-140 km/h.. jak sie trafi jakis fajny odcinek to czasami ile fabryka dala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Za drogi w utrzymaniu :banghead:Tak bo maluch to taka skarbonka bez dna, znam to z doświadczenia jak braciak miał :D , ale tak powaznie to wszystko, co sie kocha jest drogie, niestety, ale Przyjemnosci kosztują :smile: Młoda ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Ja po dzisiejszych debiutach na pierwszym moto przyznaję, że początkowo osiągałam zawrotną prędkość 40-60km/h, a po paru godzinach oswajania trzymałam 60-80. W trasie nie miałam jeszcze okazji się sprawdzić - zobaczymy po forumowym ataku na Zamość (ale jako członkini grupy emeryckiej więcej niż 90 nie pojadę). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darekcb500 Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 (edytowane) Honda cb500 Mam raczej ciezki prawy nadgarstek wieć tak :smile: Teren zabudowany 60 -120km/h Miasto 5-90km/h Trasa + mini owiewka 100-200km/h przeważnie 130-140km/h Na koniec powiem ze nie patrze na spalanie zbytnio ,liczy sie frajda i przyjemnosc z jazdy :banghead: Edytowane 4 Kwietnia 2006 przez Darekcb500 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 banditem 400 w zeszlym roku to tak 60-140.w tym roku zakaz prowadzenia pojazdow do pazdziernika, ale jade na tor 2-3 maja to napisze pozniej ile latalem :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi