spiwor Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 (edytowane) Zmieniłem moto i na powrocie trzeba było sprawdzić ile pojedzie. Jedynka do czerwonego, dwójka, trójka... nagle zaczynają przygasać światła, no to zwolniłem trochę, zapalają się znowu. No to przyspieszam a tu znowu przygasają światła - co jest grane? Zwalniam - świecą, przyspieszam - gasną. Wreszcie mnie oświeciło - przekraczałem prędkość światła. Edytowane 11 Kwietnia 2009 przez spiwor Cytuj Notoryczny kłamca :icon_twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Albo się podziel namiarami na dilera :D Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spili gonzales Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Nie Jedź Szybciej Niż Twój Anioł, Stróż Potrafi Latać....:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADAMKLIZA Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Ja na swojej Tenerze latam od niedawna, dopiero pierwszy poważny motocykl, ale raz mnie poniosło i poszła 150km/h; mialem jeszcze troche zapasu, ciekawe ile wyciągają, ale myślę, że nie będę sprawdzał:) Ciekawi mnie, że nie kręci w ogóle na czerwone pole, na postoju jak i w trasie.. Hmm... Jak miałem 150km/h to już podchodziło pod czerwone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HunterM Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Ostatnio jakoś. 2,9zł licznikowe, aż się na cyferblacie skala prawie skończyła :biggrin: A wiecie może kto tak często stoi przy drodze i co jakiś czas macha ręką albo takim biało-czerwonym plastikiem? To jakiś rodzaj Flash Mob czy inni hobbyści? Żeby nie było, jak mogę to też łapkę podniosę. :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maestro Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2009 nagle zaczynają przygasać światła, no to zwolniłem trochę, zapalają się znowu. No to przyspieszam a tu znowu przygasają światła - co jest grane? Zwalniam - świecą, przyspieszam - gasną. Wreszcie mnie oświeciło - przekraczałem prędkość światła. U mnie też były takie objawy... i teraz wiem dlaczego .... DZIĘKI :crossy: :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moto_bandyta Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2009 ja prawie codziennie po lodzi 2zł przekraczam, a cos wiecej bo bym musial na A2 jechac. Najwiecej i to z glową nad owiewka(tankbak mialem dosc wypakowany) 2,85na trasie Londyn - Łodź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkudlar Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 330 km/h licznikowo ZX12R.POWER COMMANDER.YOSHIMURA UKLAD WYDECHOWY.K&N.NITRO, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 Droga szutrowa, czy asfaltówka? :bigrazz: Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damek Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 Najwięcej to 2,1 zł miałem, więcej przycisnąć się bałem juz i droga nie zaciekawa zaczynała sie robić :| jakieś wydmy zaczeły wyrastać XD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 Yuby: Ty to jesteś! <buja_w_oblokach> :D Do kolegi od erłana - jestem trochę w szoku bo wszędzie czytałem, że policyjne radary nie mają takiego zakresu pracy i powyżej 250km/h już nie pokazują... Czyżby mieli nowe sprzęty? Dziawerowi suszarką na ZZR1400 zmierzyli o ile dobrze pamiętam 299, więc chyba mierzą powyżej 250... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 A ja sobie dziś strzeliłem 250 licznikowo ot tak. Gdybym chcial wpisawac podobne teksty ile sobie kiedystam ot tak sobie strzelilem, to Dominik musialby stworzyc dla mnie dodatkowe forum :icon_mrgreen: ja prawie codziennie po lodzi 2zł przekraczam, To dla mnie IDIOTA jestes :banghead: :crossy: Cytuj <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dav!doV Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 ja na CeBuli przekroczylem 185 i wiecej nie chce ;] motor nie do takich szalenstw... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Notturno SV Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 A ja sv max 140 i wiecej nie trza:) Cytuj Romet Z 125 ----> Suzuki SV 650 S K1 -----> Honda VTR 1000 F 97 :Dhttps://www.facebook.com/WozniakLukaszFotonotek Fotografia Motoryzacyjna i nie tylko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dcz333 Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 170 bmw f 650 95r. na trasie puławy dęblin warszawa 200 jako pasażer na suzuki gs 500 110 na Malagutti XSM na prostej <50 cm/3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi