Skocz do zawartości

Opisz swoj najwiekszy speed....

Black Jack
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

ja to ujmę tak:

- droga prosta bez wiatru około 65

- z górki lub z kożystnym wiatrem około 70

- górka + wiatr ok. 72, 74

- trasa DK1 odcinek między Wrzosową a Auchanem, leciutko z górki jadąc bliziutko za tirem - 80

- Biskupice k.Olsztyna kilka dni temu 82

to było coś

jedziemy pod dosyć stromą góre, patrze 70 !! 70 pod górę!!!!! no cóż wiatr robi swoje. Wjeżdzamy na szczyt i co widze?... Ogromna góra o wiele bardziej stroma od tej co podjeżdżamy. A więc nogi na podnużki pasażera, odbytnica w tył, i leże na baku

to było coś, pierwszym razem weszło mi 80, a następnego dnia weszło 82

kolega jechał równo ze mną i mówi że miał 90, ale jak ja mam ok 70 to on ma zawsze niecałe 8

a inny kolega ma ok. 75, więc dokładnie nie wiadomo kogo licznik jest najlepszy

ps

a jazda za tirem to największe debilstwo na motorowerze

ps2

wszystkie podane przykłady były solo, a z pasażerem max - 78

Cześć, Wszystkim

No więc u mnie tak: katamaranem 225 km/h ( dało by się więcej ale nie było jak - mocy brakowało i musiałbym się rozpędzać przez całe wieki :cry: ), w sumie zachowanie auta do przyjęcia, choć normalnie nie przekraczam 180 km/h. Na mnto ok 110 km/h - ale moto na dotarciu, przejechane 802 km, i staram się go jeszcze nie żyłować :wink: :) :) . Chociaż trzeba przyznać, że nie jestem demonem prędkości ( to chyba przychodzi z wiekiem :lol: :lol: :lol: ).

Nara. QuadMan

Audikiem na autobanie w Niemczech, w nocy, w czasie lekkiego deszczu - 210, a z tyłu punkcik, który się szybko zbliżył i przeleciał obok (nawet nie dojrzałem marki moto - może to był dr.Big :roll: ) ,MZ-tą z dużej górki, zamknąłem budzik ((dzisiaj jak o tym pomyślę to się boję 8O :lol: ), poldkiem - 175 - ale miałem kłopot z pedałem gazu, bo się wbił w podłogę :wink: .

Jacol.mz napisał:
Audikiem na autobanie w Niemczech, w nocy, w czasie lekkiego deszczu - 210, a z tyłu punkcik, który się szybko zbliżył i przeleciał obok (nawet nie dojrzałem marki moto - może to był dr.Big :roll: ) ,MZ-tą z dużej górki, zamknąłem budzik ((dzisiaj jak o tym pomyślę to się boję 8O :lol: ), poldkiem - 175 - ale miałem kłopot z pedałem gazu, bo się wbił w podłogę :wink: .

Hehehehe...w nocy tak nie latalem(ze wzgledu na ciemna szybke 8) -a nie chce mi sie zmieniac :lol: ).

Ale przy suchej, slonecznej pogodzie jak najbardziej.Najlepiej wstac wczesnie rano w niedziele kiedy ruch jest praktycznie zerowy i ogien. :lol:

dr.Big napisał:

Ale przy suchej, slonecznej pogodzie jak najbardziej.Najlepiej wstac wczesnie rano w niedziele kiedy ruch jest praktycznie zerowy i ogien. :lol:

tak najlepiej prosto z imprezy :twisted:

a propo Bigu jak srad tyle mógł iść jak na filmach widziąłem że to max 295 i dalej jechac niechce?? zmieniane miał zębatki czy co??

tak samo niby podobno R1 też ze 300 licznikowo leci a jakoś żaden z kumpli wiecej jak 283-5 niemoże wicisnąć poprostu ani metra szybciej nawet z halnym w plecy :twisted:

górna kolejne mity i fantazje pisane lub mówione widać prawie każdy polak lubi "podkoloryzowywać"

WERA#111

szramer napisał:
  dr.Big napisał:

tak najlepiej prosto z imprezy :twisted:

a propo Bigu jak srad tyle mógł iść jak na filmach widziąłem że to max 295 i dalej jechac niechce?? zmieniane miał zębatki czy co??

tak samo niby podobno R1 też ze 300 licznikowo leci a jakoś żaden z kumpli wiecej jak 283-5 niemoże wicisnąć poprostu ani metra szybciej nawet z halnym w plecy :twisted:

górna kolejne mity i fantazje pisane lub mówione widać prawie każdy polak lubi "podkoloryzowywać"

117 km/h :) :) :wink: LICZNIKOWE, GSXR 1000 rok prod.2002, 1800 km przebiegu, autostrada Berlin-Hamburg, a podalem to co widzialem i to nie przez chwile. :wink:

Gość dr.Big
  Janusz napisał:
Nie denerwuj sie, dr.Big, cale forum jest z przymruzeniem oka.

Jakbys zalozyl jeszcze wieksza zebatke na kolo (sprocket) to bys i 350 mogl zobaczyc...

Hehehe....ja sie nie denerwuje :lol: tylko pytam czy mialbym napisac :"230 km/h - JEEZUUU jak to bylo szybko!!!" ???Jesli przy 180 czlowiek dopiero ZACZYNA sie chowac za owiewka?

Czy wtedy wypowiedz bylaby ok?

redwater napisał:
moj vx dotarl do 180, ja sie schowalem za zegarami, ale moj pasazer mial dosyc nieciekawie, juz go zaczynalo sciagac  :lol:

:lol: :) :lol: :lol: :lol: Szczerze to było fajnie, myślałem, że Ci razem z stelażami odlecę :lol: Może nie czułeś jak waliłem Ci kaskiem w plecy krzycząc WOLNIEJJJ :oops:

z pozdrowieniami BORSUKLES