siwypfk Opublikowano 22 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 co do palenia gumy to nie powiedział bym , a jezeli chodzi o gume to nie wiem jakim sprzet by wytrzymał duzo jazdy na gumie bez przerobionego "smoka" :banghead: jednak mysle ze non stop nie bedziesz tak jezdził :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noise of death Opublikowano 22 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 co do palenia gumy to nie powiedział bym , a jezeli chodzi o gume to nie wiem jakim sprzet by wytrzymał duzo jazdy na gumie bez przerobionego "smoka" :banghead: jednak mysle ze non stop nie bedziesz tak jezdził :) Na gumie nie bede jezdzil, bo nie umiem :crossy: Ale czytalem na forum SV, ze w starszych modelach panewki padaja nagminnie. Trzeba uwazac kupujac moto uzywane, wiec rozwazam kupno nowki, jezeli te info sie potweirdza.Dzieki i pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 22 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 Pogadaj z Sosną z 4um, nie wiem dokładnie czy jemu czy jemu kumplowi właśnie poleciały panewki od częstego gumowania. Swoją SV'kę też od czasu do czasu stawiałem na koło i nic się nie stało, jednak zawsze miałem trochę więcej oleju wlane niż jest to zalecane w instrukcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzales Opublikowano 22 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 Witam. Podobnie jest ze Sradem 750, ponoć od jazdy na gumie jest kiepskie smarowanie i siadają panewki. No a co powiedzieć o np. słynnym filmie '' Uliczni wojownicy" gdzie można zobaczyć kolesi głównie na sradach i cbr 900 robiących kosmiczne ewolucje na jednym kole (a silniki nadal chodzą.) Myśle że podobnie jest z SV. Ale że od palenia gumy panewki siądą??? :icon_rolleyes: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 23 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 Przegrzanie silnika.Zaden z tych dwu sposobow uzytkowania moto nie jest dla moto zdrowy.Jezeli chcesz porownywac "slynne" filmy do rzeczywistosci, to jeszcze troche musisz sie o tej rzeczywistosci nauczyc :buttrock:. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stifler Opublikowano 23 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 Witam. Podobnie jest ze Sradem 750, ponoć od jazdy na gumie jest kiepskie smarowanie i siadają panewki. No a co powiedzieć o np. słynnym filmie '' Uliczni wojownicy" gdzie można zobaczyć kolesi głównie na sradach i cbr 900 robiących kosmiczne ewolucje na jednym kole (a silniki nadal chodzą.) Myśle że podobnie jest z SV. Ale że od palenia gumy panewki siądą??? :buttrock: Pozdrawiam Ale tamte motory są w większości przerabiane.. Przerobienie smoka to nie jakas wielce skąplikowana sprawa szczególnie jak sie bierze pod uwage ceny silników.. To amerykański film .. oni mają kupę forsy i jak im sie silnik rozleci to kupią sobie nowy motor.. Tam są inne zarobki i ceny maszyn. widziałem jak gość sie wywalil po czym wyleciał mu olej bocznym deklem a ten podniósł motor zapalil.. gaz na maxa, troche pokrecił i puścił moto w piach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzales Opublikowano 23 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 Adam M i Stifler macie racje, wiem że "słynne filmy" :flesje: są kręcone dla kasy a motory kończą swój żywot po parunastu kilometrach. Podałem zły przykład z tymi "wojownikami", ale niema co dalej tego ciągnąć i zaśmiecać temat. Sprawa dotyczy suzuki SV i niech tak zostanie :banghead: :biggrin:. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebag73 Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 czescPytanie do posiadaczy SV 650 z 2005 lub nowsze. Istnieje prosta mozliwosc bez przeprogramowania komputera przelaczyc wskazania licznika z MPH na km/h ???Moze ktos ma kawalek manuala, ktory o tym mowi? pozdrawiam Seba Cytuj "The most important is the journey rather than getting to your destination" http://www.motury.com.pl facebook.com/afterhoursPL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 masz dwa przyciski .Jeden przytryzmujesz albo dwa naraz i potem zmieniasz z mph na km.Działa na pewno bo zmieniałem kumplowi.Kwestia kombinacji przycisków.Pobaw sie a ci sie uda na pewno-nie boj sie zepsuć sie nic nei da. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ED manetka (KURCZAK) Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 jak sie sprawuje silnik pod wzgledem awaryjności?ma jakies slabe punkty?na co szczególnie zwrócić uwage jesli chodzi o silnik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cerb Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 W starszych wersjach do 2003 roku czasem bylo slychac lancuszek rozrzadu i jezeli byly czesto jezdzone na gumie to siadaly panewki na wale. Wady te zostaly wyeliminowane w modelach produkowanych od 2003 roku, innych wad brak. Cytuj http://www.bikepics.com/members/cerb/ - moja stajnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kirek Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 (edytowane) :) Pozdrowienia dla wszystkich z forum SV (Rafał) :biggrin: Ruleś, podumujesz jakoś doświadczenia z roku na SV? Edytowane 4 Listopada 2007 przez Kirek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayer Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 W starszych wersjach do 2003 roku czasem bylo slychac lancuszek rozrzadu Nie lancuszek rozrzadu tylko glosno pracujacy napinacz lancuszka :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 O właśnie znalazłem porównanie SV z ER-6n http://motoryzacja.interia.pl/wydarzenia/m...news?inf=724984Wiecie gdzie jeszcze mozna znalezc ten artykul? Link juz nie dziala Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cerb Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 Wiecie gdzie jeszcze mozna znalezc ten artykul? Link juz nie dzialaWłala http://www.kawasaki.pl/model_details.php?i...yb=Wprowadzenie - polecam, fajny artykul. Cytuj http://www.bikepics.com/members/cerb/ - moja stajnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi