Ziuteek Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Wał sprawdzałem,jest dobry,niema luzów z góry nadół,a powiec mi czy polska podróbka cylindra do MZ wytrzyma i bedzie dobrze chodzic,bo zastanawiam sie czy niekupic nowego,za 280zł z tłokiem pierscieniami,sworzniem i łozyskiem Nie kupuj polskiej podrobki, lepiej zrob szlif starego oryginalu i bedzie latac :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 nie mam na ich temat zdania ale sadze ze cylider to cylider... raczej nie bedzie jakis odstep wielkich od oryginału;| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 (edytowane) Hm... Pewnie oryginał ma lepszy stop... Ze szlifem trzeba uważać żeby nie był za ciasny...Z tego co pamiętam to oryginalne cylindry i tłoki były utwardzane, a polskie nie... Edytowane 21 Września 2007 przez pit Cytuj Moto Psycho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włochaty Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Mi bardziej chodzi czy MZ na polskim cylindrze bedzie słabsza albo cos? bo toczy jest utwardzany czy nie,to niema dlamnie zaduzego znaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 nic nie było utwardzane moc nie spadnie;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
albinas Opublikowano 22 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2007 doczytalem ten topic tylko do 12 strony :/i nic nie znalazlem a chcial bym w miare szybko uzyskac pomoc wiec pisze :D mam MZ TS150i spory problem otóz motocykl nie wchodzi na obroty :/ miesznka z mixolem 1:50.gaznik byl w zlym stanie bo mial dziurawe pływaki ale je wymienilem i przedmuchalem co sie tylko dalo. zaczolem kombinować z zapłonem no ale efektów nie ma narazie i niewiem wogle czy w dobrym miejscu szukam przyczyny. acha no i moje pytanie czy zapalać powinienem na ssaniu czy bez?? bo moter mam od niedawna i sie nieznam. pozdrawiam wiktor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 (edytowane) 1. zapchany filtr powietrza2. za nisko iglica3. ogólnie zużyty gaźnik4. lewe powietrze5. zapchany kranikitp. Edytowane 24 Września 2007 przez pit Cytuj Moto Psycho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysnik363 Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 Mz Etz 251e Wypas sprzęcik mmmmmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paho1988 Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 MZ TS 250 5 biegów MZ TS 250 4 biegi....POSZUKUJE!!!!.....chwytów do zegarów wersji luks czyli pojkedyńcze trzymanie na każdy zegar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śpiewak Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 paho zadzwoń sobie tu: 0178532086 ja zamawiałem stąd uszy o których piszesz i chromowane dekle na zbiornik :) sklep nazywa się motorland. za uchwyty płaciłem ok 10 zł za sztukę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakardi Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 http://allegro.pl/item258716735_mz_etz_150..._na_zegary.html http://allegro.pl/item259235699_zegary_sta...1_liczniki.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dar Opublikowano 18 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 Witam. Chciałbym kupić Etkę 251e (najlepiej), lecz nie wiem jak rozpoznać etę z elektronicznym zapłonem... nie chcę kupić jakieś mz po "przeszczepie" z klasyka na elektronika... pomożecie? =]Mam na oku takie cuda:http://moto.allegro.pl/item284969725_mz_etz_251.htmlhttp://moto.allegro.pl/item282431969_super...51_z_1991r.html Wolałbym kupić etę z 1991r, ewentualnie 1990 w bdb stanie Do 2tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nufry Opublikowano 19 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 Witam. Chciałbym kupić Etkę 251e (najlepiej), lecz nie wiem jak rozpoznać etę z elektronicznym zapłonem... nie chcę kupić jakieś mz po "przeszczepie" z klasyka na elektronika... pomożecie? =] Mam na oku takie cuda: http://moto.allegro.pl/item284969725_mz_etz_251.html http://moto.allegro.pl/item282431969_super...51_z_1991r.html Wolałbym kupić etę z 1991r, ewentualnie 1990 w bdb stanie Do 2tys Najprościej to napisz do gościa żeby zdją dekiel od zapłonu i zoabczysz jaki zapłon. Szukaj z plastikowym błotnikiem bo te powinny mieć elektronika ale różnie w tym bywało, no i poluj na rocznik 91. Uważaj na wiejskie patenty szególnie przy sprzęgle. Ogólnie to ciężko trafić coś w bdp stanie. Może lepiej kupić coś z papierami i wyszokować ja sobie samemu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dar Opublikowano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 Najprościej to napisz do gościa żeby zdją dekiel od zapłonu i zoabczysz jaki zapłon. Szukaj z plastikowym błotnikiem bo te powinny mieć elektronika ale różnie w tym bywało, no i poluj na rocznik 91. Uważaj na wiejskie patenty szególnie przy sprzęgle. Ogólnie to ciężko trafić coś w bdp stanie. Może lepiej kupić coś z papierami i wyszokować ja sobie samemu ? Ta opcja mi nawet bardziej odpowiada, lubię "przebać" przy motorze... etka nie jest zbyt skomplikowana, ale jak to zrobić? kupić ramę + silnik (elektromik) z papierami i dokupywać części powoli składając do kupy? czy jak to wygląda? Nie będzie problemu z rejestracją takiego składaka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcpol Opublikowano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 Rama z dokumentacją = motocykl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi