Strzalek Opublikowano 13 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 Gdzie można dostać taką EVS BALLISTIC ?http://www.polandposition.pl/main1024.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psycho zwirek Opublikowano 13 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 Ja latam w scorpionie ufo i jestem bardzo zadowolony! Materiał z którego wykonana jest zbroja jest bardzo dobry moim zdaniem przewiewna siatka duze ochraniacze. jest jeden minus na klate jest troche male ale i tak wystarczajace pzdr polecam ja wyrwałem za 450 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 13 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 Utika Jest srednio dopasowana do ciala ochraniacze lataja troche na boki i i choc jezdzisz wniej samej i masz pod spodem tylko koszulke to cale plecy masz mokre., Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 14 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 a ja jezdze bez buzera i co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek-KTM Opublikowano 14 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 a ja jezdze bez buzera i co? Twój wybór, ty sie bedziesz potem leczył, nie my. Co do buzerow siatkowych to kiedys mialem 2 modele ufo: scorpion i downhill. Nie narzekałem na zaden z nich. Z siatek mialem do czynienia jeszcze z utiką. Nie jest zbyt dobra. Ludzie kupuja bo cena jest niska. Ile kosztuje ta zbroja EVS-a ? Wygląda naprawde porzadnie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 14 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 Ja kupiłem EVS za 400 zł w extremeracing z Zielonkach za Babicami pod Warszawą. Dałem 400 zł, wersja ze zintegrowanym pasem nerkowym kosztuje tam 520 zł. Pozdrawiam,Mario. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RO Opublikowano 14 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 No gdybyscie mogli to podawajćie wszystkie dojścia jakie znacie do tego BALLISTIC'a bo nie powiem , zrobił na mnie niezłe wrażenie + opinie posiadających. Warto mieć coś porządniejszego.. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 14 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 No gdybyscie mogli to podawajćie wszystkie dojścia jakie znacie do tego BALLISTIC'a bo nie powiem , zrobił na mnie niezłe wrażenie + opinie posiadających. Warto mieć coś porządniejszego.. ;) Por favor :icon_mrgreen: . http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=127404403 - to jest właśnie aukcja wystawiona przez extremeracing. POzdrawiam.Mario. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RO Opublikowano 14 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 Hehe.. przed dłuższą chwilą własnie tą aukcje znalazłem , ale wciąż sie waham bo bardziej pasowałby mi rozmiar L .. do XL brakuje mi mało , ale myśle , że lepiej mieć taką zbroje ciasną.. będe musiał wysłac wiadomość do nich z zapytaniem o rozmiarówke.. :icon_mrgreen: thx.. czekam na kolejne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
figer Opublikowano 15 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 Mnie strasznie jara Alpinestars SMX BIONIC, ale ta cena :DNiezle z wygladu (bo nie macalem) i pod wzgledem ceny sa tez SixSixOnehttp://sklep.scigacz.pl/zbroja-sixsixone-p...facturers_id=38 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lit Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 proszę o radę w sprawie buzera który jest warty kupienia? polisport integral czy sixsixone z góry dziękuję za odpowiedź ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arv Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 który jest warty kupienia?polisport integrallub661 SP2 Witam,odpowiedź jak zawsze: "to zależy". 661 SP2: z tego co wiem to siatka wysokiej jakości, nie jest twarda jak w UFO czy Utika, protektory leżą tam gdzie powinny. Poza tym jeden ważny motyw - ochrona całej klatki piersiowej, bo buzer 661 jest rozpinany "z boku". Cena ~520zł. Jeszcze lepszy jest 661 Pressure Suit za 550zł. Polisport Integral: cena, jak widzę, na allegro to ~400 zł. Ma wszystkie protektory, pas nerkowy, nie wiem nic niestety o tym jak buzer leży na cielsku. Zamek YKK a siatka także wygląda OK.Różnica w cenach pomiędzy Polisport a 661 to 120-150 zł, jak masz kasę to bierz droższy, ładniejszy chociażby :)Nawiasem mówiąc, będę zamawiał 661 Pressure Suit wkrótce z UK, oszczędność ceny niestety niewielka - ok 500 zł. Jakby co to na priv.To tyle, pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur_125 Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Ten Polisport wygląda naprawdę fajnie. Tylko, że nie mogę znaleźć nigdzie jak wygląda żółw na plecach. Jak ktoś widział, to niech podeśle foto. Cytuj http://www.drogadourzedowa.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lit Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Też właśnie nie mogłem nigdzie znaleźć fotek polisporta od strony żółwia. A może poradzicie mi w jeszcze jednej kwesti, jestem dokładnie na granicy rozmiarów i który rozmiar wybrać? Większy będzie na mnie latał, a mniejszy mnie udusi czy dopasuje się do ciała po kilku jazdach)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Ja chciałbym wiedzieć czy warto kupić Predatora http://moto.allegro.pl/item309577195_zbroj..._10_okazja.html wygląda jak UFO tylko że ten plastik wygląda na bardziej miękki. Jaka jest szansa że zbroja za 330zł się nei rozleci przy noszeniu ( albo nawet wypadku ) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi