gutek_rapier Opublikowano 26 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 Wkreciłem silmka na max obroty zdjąłem gume od filtra i jakoś łapa uszczelinłem żeby niewylatywało powietrze i włączyłem kompresor 5 bar efekt był taki że simek wszedł na takie zajebiste obroty że niewiem, ciekawe jak to by sie sprawdziło podczas jazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drops Opublikowano 26 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 Taa... tylko ciekawe jak długo silnik by wytrzymał z takim doładowaniem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcer Opublikowano 26 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 Kurczę, to faktycznie niegłupie! Musze to przetestować u któregoś z kumpli. Ale w powietrzaku to trochę niebezpieczne, a jak jeszcze olej jakiś dziadowski, to bida... Czy ktoś testował w cieczaku (chociaż przez chwilkę, bo tym bardziej szkoda silnika :-))P.S. A czy taki krótki "psik" bez uszczelniania daje jakiś efekt? Wątpię, ale grzechem byłoby nie zapytać :-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skizo Opublikowano 26 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 (edytowane) Nomalnie ludzie uwzieli się na chopery :wink: :) ;) http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=117641171 :) Edytowane 26 Lipca 2006 przez zaxxx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 27 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 Wkreciłem silmka na max obroty zdjąłem gume od filtra i jakoś łapa uszczelinłem żeby niewylatywało powietrze i włączyłem kompresor 5 bar efekt był taki że simek wszedł na takie zajebiste obroty że niewiem, ciekawe jak to by sie sprawdziło podczas jazdyTylko jest jeden mały problem... jak w motorze wytworzyć takie ciśnienie??? tamto turbo z allegro to pewnie jakiś wiatrak od kompa, a nie sprężarka... Może jakby mieć mała butle ze sprężonym powietrzem i jak sie ścigamy czy coś dodać, ale tak na pól minuty, to nie powinno sie nic stać... chyba, że korbowód sie rozsypie... Nomalnie ludzie uwzieli się na chopery :) :D :wink: http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=117641171 ;)To jest jakis coustom... :D Fura full wypas, ale ja bym już wolał ogara przerobionego na crossa... :P :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 27 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 To małe dziecko jest urocze. ;) Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hefaistos Opublikowano 27 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 To małe dziecko jest urocze. :cool: Chyba myślał że ludzie kupią ten motorower włąsnie za to dziecko. Więc specjalnie je na zdjęciu ujął ;) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 27 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 Chyba myślał że ludzie kupią ten motorower włąsnie za to dziecko. Więc specjalnie je na zdjęciu ujął ;) ;) Ja bym wolała kupić samo dziecko =) Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hefaistos Opublikowano 27 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 Ja bym wolała kupić samo dziecko =) zadzwoń zapytaj się . mOze dodaje je gratis do motorka ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 27 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 Ja bym wolała kupić samo dziecko =) Gdybyś się postarała byś nie musiała kupować ;) ;) :cool: Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hefaistos Opublikowano 27 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 up@ uuuuuu top było mocne stwierdzenie. Ciekawe co na to Marta69 :]?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 27 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 Jakie tam stwierdzenie to była propozycja. ehehehe ;) Nie no bo % polecą ja jeszcze dziecko jestem, przepraszam. Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 27 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 Ja bym wolała kupić samo dziecko =) Ja Ci moge załatwić takie same i jeszcze zarobisz 2 stówki ;) Słyszałaś o tzw. becikowym?? :-> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 27 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 hej hej Ojro nie wpychaj się, kolejka jest !!! Ja byłem pierwszy z propozycją, a Ty tu jeszcze 2 stówki OOoo Ty nie czysto grasz. pozdr. Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcer Opublikowano 27 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 Ja bym wolała kupić samo dziecko =)Co do kupowania dzieci i ogólnie ludzi:http://www.allegro.pl/item117901043.html (link jak najbardziej motocyklowy :-)) hej hej Ojro nie wpychaj się, kolejka jest !!! Ja byłem pierwszy z propozycją, a Ty tu jeszcze 2 stówki OOoo Ty nie czysto grasz.Żeby nie było nieczysto, to proponuję tak: od najstarszego z nas tu obecnych, a potem wybieramy alfabetycznie ;) P.S. http://www.allegro.pl/item117878949__pilni...rg_80_rg80.htmlMoże ktoś go podkablować? Bo ja nie mam konta :-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi