motylek Opublikowano 12 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2005 motylek, a jak tam twoj moto? pewnie idealny jako pierwszy moto? masz fotki na bikepics albo gdzies na kompie?pzdr A dobrze i jak narazie bardzo sobie ją chwale.Predkość max w mojej to 125km/hA fotki się jeszcze nie wywołały ,ale jak będą to Ci podeśle :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b_rak Opublikowano 12 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2005 To znowu ja ;) Jeżeli chodzi o wydech to firma LeoVince ma taki ale za 1785 złociszy. Dostępna jest wersja z homologacją i "racing" Polski importer : www.marexmotor.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario_90 Opublikowano 14 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2005 A jaki olej jest zalecany do tej Hondy CBR 125?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilvov Opublikowano 14 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2005 na www.125.pl (narazie nie działa :? ale później oblookajcie) jest jeden koleś który ma cbrke tak stuningowaną(m.in. tłok 175ccm), że wyciąga mu 187km/h... nie wiem czy to prawda, nie widziałem :D ale na jakims francuskim forum widziałem cbrke z podobnymi osiągami (6s seta, standardowo 14,5s) więc to całkiem realne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 Hi... Potrzebuje wszelkie informacje na temat tego sprzęta z 2004 roku. Trafiła mi sie taka sztuka po dzwonku za odpowiednią cene i zastanawiam sie czy nie wziac na sezon. Jak jest z częściami do tego wynalazku? Spalanie? V-max? Blokady? Moc? Koszty utrzymania? Ogólnie wszystko co kto wie ;) Dzięki z góry za informacje. Pozdrawiam Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilvov Opublikowano 27 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 http://www.125.pl/modules.php?name=Forums&...e=viewtopic&t=5 tutaj jest chyba wszystko co powinienees wiedziec ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 27 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 Nie przyspiesza, nie wygląda, mało pali. Wszystko.ETZ150 z prostymi kołami i na dobrych oponach jest poza zasiegiem CBR125 w mieście. Sprawdzałem. Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 27 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 Nie przyspiesza, nie wygląda, mało pali. Wszystko.ETZ150 z prostymi kołami i na dobrych oponach jest poza zasiegiem CBR125 w mieście. Sprawdzałem. Własnie wiem bo na moich oczach została objechana przez RS50 po tuningu ale cóż ;) Może przyda sie na sezon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rof Opublikowano 27 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 kumpel jezdzi, no to ze nie przyspiesza to fakt ;), malo pali tez, on ma tez tlumik przelotowke i nawet niezle mu chodzi :banghead: poza tym jest strasznie maly... wyglada jak motorower Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 27 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 ... wyglada jak motorower A czym niby jest :) Jak wygląda to spalanie? On ma chłodzenie cieczą czy powietrzem? Ile ma biegów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sonik Opublikowano 27 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 I tu się mylisz bo to nie motorower :) przecież to motorek 125ccm na kat. A1Jest chłodzona cieczą, spalanie dosyć niskie w granicach 3-4 litrów, ma 6 biegów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 27 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 Znam pojęcie motoroweru, ale gabarytami nie grzeszy i zastanawiam sie czy nie bede glupio wygladal z 180 cm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domel Opublikowano 27 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 No troche śmiesznie by wyglądało...co do prędkości to chyba najwolniejsze nie są bo średnią prędkość okrążenia na torze Poznań miały ok 100km/h...no chyba że zakręty czy proste to był ciągle gaz do oporu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 27 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 No troche śmiesznie by wyglądało... Wiesz wole wyglądać jak śledź w tym sezonie i nabrać troche wprawy niż wyjechac 600 za rok bedz doświadczenia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domel Opublikowano 28 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2006 Nie to wiadomo lepsze wyjście ale spytałeś się apropo wyglądu 180cm na CBR125 to odpowiedziałem...W twoim wieku też naginałem na WSK która też do dużych motocykli nie należy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi