pikus91 Opublikowano 14 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 w simsonie sa 2 takie same kola wiec mozesz montowac ja sobie przemienialem gdy konczyla mi sie opona z tylu na przod przod na tyl i nie bylo problemu wszystko pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BArt_X Opublikowano 15 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 W moim Simsonie 3-biegowym jak chce wbić na 3 to muszę troche dac na dół stopkę, ale tak dosłownie dotknąć i potem do góry. Ktoś wie co jest grane? Ja się już przyzwyczaiłem ;) , ale wolałbym, żeby było normalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomason2 Opublikowano 16 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 Czy głowica od simsona S50 pasuje do cylindra S51? Cytuj Honda CBR F4 99 http://www.cbrf4.blogspot.com - moja przygoda z motocyklem Honda CBR F4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingNothing Opublikowano 16 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 No jasne ze pasuje, bo to ten sam cylinder. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek :) Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 co ty gadasz?! przecież s50 miał całkiem inny cylinder niż s51 tym bardziej głowica nie będzie pasować . nie mówiąc już o tłoku i rozstawie szpilek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 nie wiem czy pasuje najelpiej gdbys mial obydwie w rekach i je porownaj bo nie wiem nie mialem do czynienia z silnikiem od s50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy2108 Opublikowano 19 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 Witam!Jaki olej powinienem wlać do przednich teleskopów, ile tego oleju i jak to zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 19 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 wykrec sruby co sa na gorze teleskopow sciagnij kolo i te kielichy wyciagnij co sa na dole wylej stary olej z nich najlepiej wycagnij tez z calej pulki ja lalem ile weszlo w te kielichy i za to mam ladne twarde teleskopy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy2108 Opublikowano 19 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 Dzięki za odp. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawit000 Opublikowano 20 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2006 Witam. Znów mam problem z moim simkiem. Niemoge ustawić zapłonu tak aby wszystko było git. Jak bym nie ustawił to niechce sie wkrecić na max obroty. Miał ktoś taki problem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urban Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 Wiesz. Mysle ze prawdopodobnie jezeli na wielu położeniach zapłonu nie chce chodzić to mógł pójść modół elektroniczny. Można go pobudzić w następujący sposób: Wziąć kabelek, jedną strona dotknąć do dodatniego bieguna akumulatora, a druga do każdego wyjścia z modułu. Powinno pomódz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 a niesadzisz ze mogl pujsc kondensator? najczesciej sa takie objawy jak pojdzie kondensator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urban Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 NO kondenstaro tak ale przy zwykłym zapłonie. Przypuszczam ze jest to elektronik dlatego jedyna przyczyna to modół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 ale nie pisze ze elektronik:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urban Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 No masz racje :):P Ale simson S51 to raczej elektronik. Ale gosciu ma ode mnie rade co do elektronika, od Ciebie co do zwykłego zapłonu i powinien sobie poradzić. Pozdro pikuś 91 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi