enduroguy Opublikowano 4 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2006 A co myslicie o TDR 250 ??Ciekawy sprzet! 2suw na dwóch garach. Poprawia to napewno charakterystyke, ale remonty drozej wyjda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario_PL Opublikowano 4 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2006 Ciekawe jak z osiagami taki 250 ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 4 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2006 napewno bdb ale te silniki wbrew pozorom są podobno piekielnie skomplikowane (tak mówił Adam M) Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario_PL Opublikowano 4 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2006 Gadalem z kolesiem co daliscie link do jego aukcji na pierwszej stronie. Koles wyjechal z tekstem ze to zapiepsza 200 km/h . A jak mu powiedzialem ile wycagal mojemu ojcowi KTM 525 to powiedzial ze cos nie tak musialem miec bo KTM takie daja ponad 200 lekko :P Zostawiam reszte bez komentarza jeszcze powiedziala ze bardzo dobrze sie zna na motocyklach :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 4 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2006 to mój KTM też jest coś skopany bo więcej niż 130km/h nie idzie :twisted: Przemoo kupujesz moto nic o nim nie wiedząc ? Ja gdy kupuwałem swoją sztuke to byłem obryty... chyba lepiej niż sprzedający :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario_PL Opublikowano 4 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2006 No chlopie jak 200 ciagnie to silniczek musi byc cud-miód tylko brać :PWezmiesz nawet LC8 :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aspirant Opublikowano 5 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 Mam 192cm, tdr mi sie podoba, ale czy nie bede na niego za duzy? Planuje sie na tym motocyklu nauczyc jezdzic, bo przedtem to mialem motorynke 20 lat temu :banghead: Czy ktos moze cos podpowiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemoo Opublikowano 5 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 dość sporo o nim już wiem!! dzięki wam i różnym opisom oto chodziło mi w tym temacie!! :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekWWL Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 Pamiętam tą Yamahe jest to model belgharda rok temu mogłem ją sprowadzi z niemiec koleś chciał 750 € wydawała sie wporządku pozatym ten model ma lepsze osiągi od modeli pow. rocznika 95 (tych z nową budą) Swoja Tedunie rozbujałem do 130 km/h :mrgreen: tylko że lekko pod górkę :) nie mogłem nią nigdzie dalej pojechac bo jeszcze jej nie zarejestrowałem :D Przyspieszenie jakieś 7-8 sek do 100km/h :D [ Dopisane: 19-02-2006, 10:21 ]A o blokadach nic nie wiem, rozblokowaną juz kupiłem ;) Bardziej mnie interesuje jaki olej powinienem nalac do silnika bo ksiązki serwisowej nie mam a musze wymieni na nowy sezon :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 Poszukaj w necie to napewno znajdziesz. A co do blokady to po pierwsze to sprawdz na początku dyfuzora. Najczęściej tam jest :) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 A co do blokady to po pierwsze to sprawdz na początku dyfuzora. Najczęściej tam jest Oh chłopaku w dt jest wiele blokad!Od cdi, dyfuzor, końcówkę przez coś co znajduje się gdzieś obok prędkościomierza (nazwy nie pamiętam) Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemoo Opublikowano 21 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 kupiłem już sobie to moto i jest wszystko ok zaj... motorek a jak chodzi to jak śnieg stopnieje to wam powiem!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 GRATULACJE!!!!Oby sie dobrze spisywał!I w jakim ogólnie stanie?Pozdrawiam Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 i ile dales ?? Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemoo Opublikowano 24 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 4400zł A stan igiełka przynajmniej wizualny jeszcze nie miałem przyjemności pojeżdzić bo mam szosowe kółeczka!!;) dzieki i pozdro :mrgreen: :P [ Dopisane: 24-02-2006, 15:25 ]A jeszcze mam nowy tłok korbowód cylinder(jakiśtaki co pododno się nie szlifuje z jakiegoś dziwnego materiału) i oczywiście wszystkie płyny :!: :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi